تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2245 از 3195 اولاول ... 124517452145219522352241224222432244224522462247224822492255229523452745 ... آخرآخر
نمايش نتايج 22,441 به 22,450 از 31949

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Xbox 360 - (پست اول حتما خوانده شود!)

حـــــرفـه ای sonixax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

دوستان سلام می خواستم برای اسلیم 360 هارد بگیرم کلا راهنماییم کنید
    در ضمن آخرین ورژن اپدیت 360 جیه و از کجا دانلود کنم؟

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    هارد هم هر چی دوست داشتی بخر ، فقط دقت کن که مال خود مایکروسافت باشه و از این تقلبی ها که هار لپ تاپ رو برداشتند کردند توی کاور هارد 360 نباشه .

2. 4 کاربر از sonixax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز panther99's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خب اینا که ماله مایکروسافته چه مشخصه ای داره ؟؟؟؟ کاورش چه جوریه ؟؟؟؟؟ میشه عکس بذارید ؟؟؟؟؟؟
    در ضمن درمورد فرمتها : مثلا اگه بخواییم از تو فلش mp3 رو بخونه چی کار باید کرد ؟؟؟؟؟ آیا میشه فایلهای mp3 رو کپی کرد تو هارد xbox و از رو هارد بخونه ؟؟؟؟؟ چه جوری ؟؟؟؟؟
    Last edited by panther99; 06-04-2011 at 00:14.

پروفشنال amaranth_silent's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

سعید جان اگر پستهای قبلی رو بخونید من پیشبینی کرده بودم که کار ایشون به فحاشی بکشه و گفته بودم که دیگه پاسخی براش ندارم .

ایشون اومده در قبال کلماتی مثل لوس بازی و کودک و کارهای بچه گانه از کلماتی مثل نفهم و بی خانواده و کله شق استفاده کرده !

اولین باری نیست که میبینم وقتی یک شخصی مهمل میبافه و حتی یک نگاهی به منابع نمیندازه وقتی حرفی برای گفتن نداره شروع میکنه به فحاشی .

روال پست ها کاملا روشنه ، دوستان برند خودشون بخونند - ایشون حتی نمیدونست که مانگا چی هست و حتی نمیدونست چرا اسم اویل عوض شده و مدعی شده که اسم ژاپنی بازی BioHazard هستش !!!

عین جملش بدون کم و کسری و بعدش اومده میگه من کی گفتم Biohazard ژاپنی هستش ؟

و مشخصه حتی یک دور هم نخونده که چرا اسم بازی عوض شده و اگر دقت کرده باشید تا قبل از اینکه من در این باره حرفی بزنم و با لینک نشون بدم داستان چیه ایشون اصلا از این داستان حتی خبر هم نداشت ! و در عین حال فکر میکرد که CastleVania مانگا نیست :

پیداست که ایشون تا قبل از این نه میدونست مانگا چیه ، نه انیمه و نه هنتای و یک چیز جدید هم الان اضافه میکنم که میدونم نمیدونه چیه - GURO - گورو به مانگاها و انیمه هایی میگند که توشون خشونت بسیاری وجود داره .

ما انیمه سه بعدی هم داریم که سبک فاتال فریم هستش و زیر مجموعه ی همون GURO میشه و شرط میبندم که تا قبل از اینکه همین رو هم من بگم باز ایشون ازش خبر نداشت و چیزی در بارش نمیدونست ، کافیه کلمه ی 3D Anime رو توی گوگل سرچ کنید ، میبینید که تمام بازی های مورد علاقه ایشون مثل همون DOA فهرست میشند و از شکل و شمایل آن چه که فهرست شده قشنگ میفهمید که توی بیشتر بازی های ژاپنی منجمله اونهایی که ایشون لیست کردند این قاعده رعایت شده .

Guro رو هم اگر سرچ کنید چیز های نه چندان خوشایندی میبینید که البته توی بازی ها به خصوص بازی های ژاپنی خیلی دیدید .

و طبیعی هستش که ژاپن ، در انیمه و مانگا از همه ی دنیا جلو تر باشه ، چون سبکی هست که خودشون درست کردند .

و لحن من هم زمانی در بحث کردن با ایشون تند شد که پاش رو از گلیم خودش دراز تر کرد :

و جالبه که DOA بازی کردن رو افتخار میدونه

و الان هم که دیگه وقاحت رو به حد کمال رسوندند و رسما دارند فحاشی میکنند !

دست آخر هم مثل دختر بچه های 6 ساله قهر میکنند و متواری میشند

دیگه من چی دارم که بگم ؟ خاطرتون باشه چند وقت پیش هم یکی دیگه این طوری بود که میخواست بدون سند و مردک و از روی باد هوا حرف بزنه و به بقیه میگفت که شماها همه از دم هیچی نمیفهمید ولی من میفهمم ! و لحن صحبت کردنش هم دست کمی از ایشون نداشت - آخر معلوم نیست چی شد و کجا رفت .

اولین بحث من با شهاب رو یادتونه ؟
    کجا به بی احترامی و لحن بد کشید ؟ دلیلش میدونید چی بود ؟ چون دو طرف به بلوغ فکری رسیده بودند و الفبای بحث کردن رو بلد بودند و هر چیزی میگفتند منبع و مدرک داشت و از روی شکم حرف نمیزدند .

یه چیز جالب تر ، ایشون تا قبل از اینکه حرفی در مورد منبع آوردن بشه مدام یک چیزی رو مثل طوطی تکرار میکرد و یحتمل نمیدونست ویکی پیدیا چیه بعدش که دید ما ها از اونجا منبع میذاریم ایشون هم یاد گرفت لینک میذاشت

به هر حال هدف از بحث کردن یاد گرفتن از طرف مقابل هست و من خوشحالم که ایشون 4 تا چیز یاد گرفته

من هم در جریان بحث با ایشون فهمیدم که ایشون ناروتو و سایر بازی های سبک مانگا و انیمه رو خیلی دوست داره ولی در عین حال نمیدونه که منشا شون چی هست !

توی متال گیر به اون عظمت المان های مانگا و انیمه رو میشه به وضوح دید - چه برسه بازی هایی که بیش از 80% شون مانگا و انیمه هستش ، این فرهنگ ژاپنی هاست که توی هر چیزی مانگا و انیمه رو بچپونند .

توی متال گیر Sons Of Liberty اگر خاطرتون باشه اونجایی که باید از متال گیر عکس بگیری و توی اون کامپیوتر پشت سر سرباز ها لاگین میکنی ، همش مانگا هستش ، حتی قیافه ی اولگا که یک زن روس هست و ریدن که یک یونیت آمریکایی هست هم الهام گرفته از سبک مانگا هستش .

خوب من با کسی که این چیز ها رو نمیدونه چه بحثی دارم بکنم ؟

قضاوت پای دیگران که میخونند .

فکر هم میکنم بهتر باشه این داستان رو ادامه ندیم و چون اینجا تاپیک 360 هستش ، نه کلاس خصوصی آموزش سبک شناسی به برخی کاربران که هر انتقادی ازشون رو میچسبونند به تازه وارد بودنشون و پارتی بازی !
    از جوابات لذت میبرم .بی تعارف...
    از این همه اطلاعات کف کردم و جای هیچ بحثیم نیست که کی برنده بحثه چون مشخصه

5. 2 کاربر از amaranth_silent بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mInI_ClockEr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    رو در رو با مانیتور

پيش فرض

هارد اکسترنال بهتره بخاطر دردسر کمتر
    دقیقا همون کارایی که با هارد مخصوص ایکس باکس میشه کرد با هارد اکسترنال هم میشه کرد
    نه تبدیل نمیخواد با کابل USB وصل میکنی جلوی XBOX
    بله فقط FAT32 ساپرت میکنه

خیلی ممنون ولی فرمت FAT32 تا چند میشه درست کرد فکر کنم تا یه اندازه ایی نشه بیشتر

با چه ظرفیتی بگیرم راستی این هاردهای اکسترنال USB3 میخوام بگیرم وصل میشه یا نه دوست گرامی چه ظرفیتی بگیرم که مشکلی با FAT32 نداشته باشه ؟؟؟؟؟
    بازم ممنون از راهنماییتون
    و یه سوال دیگه هست اینکه مایکروسافت چند مدل XBOX360 داده
    1 آرکید داده بعدش هم ELITE که از نظر ابعادی کوچکتر هم هست مگه نه دوستان خوده آرکید هم 2 مدل داشت آیا مدل دیگه ای هم داده یا نه دوستان این دوستم میگه یه مدل دیگه هم داده بیرون که هنوز ..ک نشده درست میگه یا نه؟؟؟؟؟

7. این کاربر از mInI_ClockEr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای sonixax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

خیلی ممنون ولی فرمت FAT32 تا چند میشه درست کرد فکر کنم تا یه اندازه ایی نشه بیشتر

با چه ظرفیتی بگیرم راستی این هاردهای اکسترنال USB3 میخوام بگیرم وصل میشه یا نه دوست گرامی چه ظرفیتی بگیرم که مشکلی با FAT32 نداشته باشه ؟؟؟؟؟
    بازم ممنون از راهنماییتون
    و یه سوال دیگه هست اینکه مایکروسافت چند مدل XBOX360 داده
    1 آرکید داده بعدش هم ELITE که از نظر ابعادی کوچکتر هم هست مگه نه دوستان خوده آرکید هم 2 مدل داشت آیا مدل دیگه ای هم داده یا نه دوستان این دوستم میگه یه مدل دیگه هم داده بیرون که هنوز ..ک نشده درست میگه یا نه؟؟؟؟؟
    آرکید (از خط تولید خارج شده)
    پرمیوم (دو تا کفن هم پوسونده)
    الیت (از خط تولید خارج شده)
    اسلیم (هنوز درست و حسابی هـک نشده)

9. 5 کاربر از sonixax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه ATA_bros's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Ostane Alborz, Karaj

پيش فرض

رفیق جان من هر جا رفتم دنتال هارد ارجینالش می گن نیومده برو 250 لب تاب ساتا بگیر که؟
    چه کنم حالا

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

یه داستانی قبلا بود واسه شناسایی درایو های 360 اسلیم. اون درسته؟
    مثلا هیتاچی 2 تا سوراخ سمت چپ و راستش داره. لایت آن معمولیه. یه مدل دیگه هست که یه حالت مربعی داره با خطهایی که روشه!
    الان واسه من با اون عکسها باید لایت آن باشه!

یه خبر دیگه هم شنیده بودم در مورد همون گروه هــکر. که اون گفته هاشون که اسلیم -- شده ولی کامل نیست خالی بندیه و اصلا نتونستن هنوز هکش کنن!
    تو این ایران کوفتی هم که یه دیسک ارجینال واسه 360 گیر نمیاد.

اگر کسی جایی سراغ داره توی تهران یه آمار بده !

داره خودمونی میشه airmaxwisp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    تهران-شهریار

پيش فرض

سلام دوستان ..

یک عدد Slim 250Gb کاملا تمیز و در حد آک با یک عدد دسته ی اورجینال اضافه و 35تا بازی به فروش میرسد

Rohallah_Tavakoli قدیمی

یا حق

داره خودمونی میشه ATA_bros's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Ostane Alborz, Karaj

پيش فرض

واییییییییییییییی
    خدا همون پیغام 360 الیتم رو داد E71 شما که گفتی موردی نواره آپدیت کن
    کمککککککککککککککککککککککک ککککک

پروفشنال amaranth_silent's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

واییییییییییییییی
    خدا همون پیغام 360 الیتم رو داد E71 شما که گفتی موردی نواره آپدیت کن
    کمککککککککککککککککککککککک ککککک
    یعنی کنسو لتو ور دار بنداز سطل آشغال خرجشم نکن که درست نمیشه دیگه..........
    به هر حال متاسفم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •