این آخرین ورژن :
هارد هم هر چی دوست داشتی بخر ، فقط دقت کن که مال خود مایکروسافت باشه و از این تقلبی ها که هار لپ تاپ رو برداشتند کردند توی کاور هارد 360 نباشه .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این آخرین ورژن :
هارد هم هر چی دوست داشتی بخر ، فقط دقت کن که مال خود مایکروسافت باشه و از این تقلبی ها که هار لپ تاپ رو برداشتند کردند توی کاور هارد 360 نباشه .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خب اینا که ماله مایکروسافته چه مشخصه ای داره ؟؟؟؟ کاورش چه جوریه ؟؟؟؟؟ میشه عکس بذارید ؟؟؟؟؟؟
در ضمن درمورد فرمتها : مثلا اگه بخواییم از تو فلش mp3 رو بخونه چی کار باید کرد ؟؟؟؟؟ آیا میشه فایلهای mp3 رو کپی کرد تو هارد xbox و از رو هارد بخونه ؟؟؟؟؟ چه جوری ؟؟؟؟؟
Last edited by panther99; 06-04-2011 at 00:14.
از جوابات لذت میبرم .بی تعارف...
از این همه اطلاعات کف کردم و جای هیچ بحثیم نیست که کی برنده بحثه چون مشخصه![]()
خیلی ممنون ولی فرمت FAT32 تا چند میشه درست کرد فکر کنم تا یه اندازه ایی نشه بیشتر
با چه ظرفیتی بگیرم راستی این هاردهای اکسترنال USB3 میخوام بگیرم وصل میشه یا نه دوست گرامی چه ظرفیتی بگیرم که مشکلی با FAT32 نداشته باشه ؟؟؟؟؟
بازم ممنون از راهنماییتون
و یه سوال دیگه هست اینکه مایکروسافت چند مدل XBOX360 داده
1 آرکید داده بعدش هم ELITE که از نظر ابعادی کوچکتر هم هست مگه نه دوستان خوده آرکید هم 2 مدل داشت آیا مدل دیگه ای هم داده یا نه دوستان این دوستم میگه یه مدل دیگه هم داده بیرون که هنوز ..ک نشده درست میگه یا نه؟؟؟؟؟
آرکید (از خط تولید خارج شده)
پرمیوم (دو تا کفن هم پوسونده)
الیت (از خط تولید خارج شده)
اسلیم (هنوز درست و حسابی هـک نشده)
رفیق جان من هر جا رفتم دنتال هارد ارجینالش می گن نیومده برو 250 لب تاب ساتا بگیر که؟
چه کنم حالا
یه داستانی قبلا بود واسه شناسایی درایو های 360 اسلیم. اون درسته؟
مثلا هیتاچی 2 تا سوراخ سمت چپ و راستش داره. لایت آن معمولیه. یه مدل دیگه هست که یه حالت مربعی داره با خطهایی که روشه!
الان واسه من با اون عکسها باید لایت آن باشه!
یه خبر دیگه هم شنیده بودم در مورد همون گروه هــکر. که اون گفته هاشون که اسلیم -- شده ولی کامل نیست خالی بندیه و اصلا نتونستن هنوز هکش کنن!
تو این ایران کوفتی هم که یه دیسک ارجینال واسه 360 گیر نمیاد.
اگر کسی جایی سراغ داره توی تهران یه آمار بده !![]()
سلام دوستان ..
یک عدد Slim 250Gb کاملا تمیز و در حد آک با یک عدد دسته ی اورجینال اضافه و 35تا بازی به فروش میرسد
Rohallah_Tavakoli قدیمی
یا حق
واییییییییییییییی
خدا همون پیغام 360 الیتم رو داد E71 شما که گفتی موردی نواره آپدیت کن
کمککککککککککککککککککککککک ککککک
یعنی کنسو لتو ور دار بنداز سطل آشغال خرجشم نکن که درست نمیشه دیگه..........
به هر حال متاسفم![]()
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)