تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2244 از 3347 اولاول ... 1244174421442194223422402241224222432244224522462247224822542294234427443244 ... آخرآخر
نمايش نتايج 22,431 به 22,440 از 33463

نام تاپيک: 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

درود
    ممکنه‌ منطقه ای ۴ جی بگیره اما ۳ جی نگیره؟
    توی خونه ۳ جی آنتن فول میده اما اینترنت نداره، اما ۴ جی دو خط داره ولی اینترنت عالیه.
    چرا؟

Sent from my hi6210sft using Tapatalk
    دوست عزیز همونطوریکه قبلا گفتم ظاهرا تمرکز ایرانسل بدلایل متعدد فقط روی بالا بردن پهنای باند 4G هست نه
    3G

اگه نباشه جاش خالی می مونه britain's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

دوست عزیز همونطوریکه قبلا گفتم ظاهرا تمرکز ایرانسل بدلایل متعدد فقط روی بالا بردن پهنای باند 4G هست نه
    3G
    4g ایرانسل عالی
    3g روم به دیوار چیزی نگم بهتره ...

3. این کاربر از britain بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز dvb595959's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    قلب آدمای مهربون

پيش فرض

آخه ی گوشی داریم که فور جی نیست .سیم کارتش هم فورجی نیست.با وجود اینکه انتن ۳ جی فوله اما اینترنت نداره.البته الان سه روزه که نمیگیره.ممکنه برطرف بشه؟ یا کلا د یگه نمیگیره؟

Sent from my hi6210sft using Tapatalk

حـــــرفـه ای Lord Farshad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

درود.

خب ما عکس این آنتن هامون رو امروز گرفتیم واستون، اینها هستند:

اون بالایی SXT LTE هست و پایینش هم دو تا یاگی با زوایه ی 45 درجه نسبت به هم. این کاملش:

البته امروز یکم آنتن ها رو دستکاری کردیم چون من دو تا آنتن سفارش دادم برای خودم که فردا میرسه، از این لگاریتمی ها:

البته به نظرم اشتباه کردم فکر نمیکنم آنتن های به درد بخوری باشند، بهتر میبود از همون یاگی ها برای خودم میخریدم.

6. 3 کاربر از Lord Farshad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

8. این کاربر از amir000098 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها saeeddeeas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

درود.

اون بالایی SXT LTE هست و پایینش هم دو تا یاگی با زوایه ی 45 درجه نسبت به هم. این کاملش:

البته امروز یکم آنتن ها رو دستکاری کردیم چون من دو تا آنتن سفارش دادم برای خودم که فردا میرسه، از این لگاریتمی ها:

البته به نظرم اشتباه کردم فکر نمیکنم آنتن های به درد بخوری باشند، بهتر میبود از همون یاگی ها برای خودم میخریدم.
    یاگی ها کیفیت و سیگنال دهی خوبی دارند؟ میشه از یک یاگی به تنهایی استفاده کرد؟ قیمتش چنده یاگی

داره خودمونی میشه gsshop's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

درود.

سلام این یاگی هارو از کجا خریدی ممنون میشم بگی

بعد اینکه فرکانس 4g ایرانسل 1800 مگاهرتز هست ؟ یعنی اگه من یه یاگی 1800 مگاهرتز وصل کنم بالا پشت بوم فرکانس های پایین تر رو هم تحت پوشش قرار میده ایا ؟

قدرتش چند دی بی باشه خوبه ؟ من حومه تهران هستم و هنوز 4g قوی نداریم ولی انتنش حدود 700 متر با من فاصله داره

ممنون میشم بگی از چه انتن یاگی و مودمی استفاده کنم تا بتونم سرعت بیشتری بگیرم

ایا کانفیگ خاصی هم نیازه برا این انت به صورت نرم افزاری ؟

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

یاگی ها کیفیت و سیگنال دهی خوبی دارند؟ میشه از یک یاگی به تنهایی استفاده کرد؟ قیمتش چنده یاگی

والا ما که اینجا ازشون راضی هستیم.

استفاده از یاگی تکی هم بسته به مودمتون داره، اگر مودمتون تک آنتنه باشه، یه دونه ولی اگر مودمی مثل MR200 داشته باشید که دو آنتنه باشه، باید دو تاشون بزنید تا بهترین عملکرد رو داشته باشید.

این یاگی ها هم 4 المنته هستند، دونه ای 65 تومن - البته این قیمت بازار طالقانی اصفهان هست، بعضا تو اینترنت همینا رو 90 هم میدادن .

=============

بهترین مورد واسه اینا هم این هستش که خودتون توی منطقه ی خودتون یه برآوردی از اینترنتی که اونجا ارائه میشه، داشته باشید.

شما ممکنه دم یه دکل باشی، اصلا همونجا با گوشیت هم که شده یه سرعت عالی بگیری این یه مورد هست، یه مورد دیگه هم هست ممکنه منطقه ای که شما هستی، فرضا سرعتش از یه حدی واقعا بیشتر نره، برای همین بازم اینم میشه هزینه ی اضافه.

الان خونه ی دوست من توی منطقه ای هست که توی نقشه ی ایرانسل، تحت پوشش 4G نیستش، با دانگل 3G اول تست کردن و با آنتن دست ساز واسه اون به 1 مگ و 2 مگ رسیدن بعد با MR200 رسیدن به 5 مگ و هی همینطوری رفته بالا تا یه یاگی بسته اول پدر دوستم که دیده ا بیشتر شد و بعد رفته یاگی دوم رو هم زده به آنتن دوم و بهتر.

12. 3 کاربر از Lord Farshad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2013

پيش فرض

منو بگو فقط فکر می کردم فقط باتری نابود میشه باشه یه مودم می خرم
    من چند ساله از نت گوشی استفاده میکنمو همیشه هم طرحه 60 گیگی 6 ماهه میخرم و هر هفته یه بار شبانه نامحدود فعال میکنم واسه دانلود هات اسپات میکنم. درسته تاحالا گوشیمو عوض کردم تو این مدت و مسلما بدون ایراد هم نیست داغ شدن گوشی(حرف دوستمون درسته)، ولی مشکل خاصی واسه هیچکدوم از گوشیام تو ای چند ماه ایجاد نشده راستش.

14. این کاربر از realcore بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام این یاگی هارو از کجا خریدی ممنون میشم بگی

بعد اینکه فرکانس 4g ایرانسل 1800 مگاهرتز هست ؟ یعنی اگه من یه یاگی 1800 مگاهرتز وصل کنم بالا پشت بوم فرکانس های پایین تر رو هم تحت پوشش قرار میده ایا ؟

قدرتش چند دی بی باشه خوبه ؟ من حومه تهران هستم و هنوز 4g قوی نداریم ولی انتنش حدود 700 متر با من فاصله داره

ممنون میشم بگی از چه انتن یاگی و مودمی استفاده کنم تا بتونم سرعت بیشتری بگیرم

ایا کانفیگ خاصی هم نیازه برا این انت به صورت نرم افزاری ؟

درود.

این یاگی ها از بازار طالقانی اصفهان، اینترنتی هم میفروشند فقط باید بگردید، یکم قیمتش از اونجا بالاتر هست (توی پست قبلیم به دوستمون توضیح دادم) و همینطور المنت بیشترش هم هست که قیمتش از اینا بیشتره. (المنت بیشتر، طول بیشتر و آنتن بهتر).

یه نکته ای رو مد نظر قرار بدید، این یاگیا از فروشنده ی بازاری خریده شده، واسه همین دیتاشیت نداره اگر نه من براتون قرارش میدادم، طبق گفته ی فروشنده 12 دی بی هستند و تا یه دو کیلومتر رو میزنه (حرف فروشنده هست و زیاد قابل اتکا نیست) و فروشنده به پدر دوستم گفته این فقط مال فرکانس 900 هستش ها، ایشون هم به ریسک خودش خریده و اومده تست کرده، راحت ایرانسل رو هم میگیره با همراه اول و ایرانسل هر دوتاشون تست کردیم، با هر دوتاشون وصل شده.

بهترین مورد برای اینکه روزه ی شک دار نگیری شما، توجه به اطلاعات آنتنی هست که میگیری، شما اگر سرچ کنی توی اینترنت برای اینها، هستند آنتن هایی که مثلا گفته فرکانس فلان قدر تا فلان قدر رو پوشش میده.

ما اینجا الان دو تا یاگی ها رو به MR200 وصل کردیم و یه SXT LTE هم هستش که جداست.

یه مودم D-Link DWR-953 هم من برای خودم خریدم که وقتی رفتم خونمون اصفهان، اونو اونجا وصل کنم، عوض این یاگی ها هم برای خودم دو تا آنتن لگاریتمی سفارش دادم (که فکر کنم تو این مورد واقعا بد اشتباهی کردم ) که فردا میرسه دستمون و بنا هست این آنتنی که شماها توی پست قبل دیدید رو همه تشکیلات رو باز کنیم و اونا رو ببندیم تا اینجا هستم که ببینیم اونا چطور کار میده بهمون .

بسته به این هست که شما چقدر اهمیت بدید و نیازتون چی باشه، من به شخصه آدمی نیستم یه دانگل راضیم کنه مثلا! طبیعتا بهترین مودم، مودم هایی هستند که پورت ون هم دارند، آنتن جداشونده دارند که شما بتونی هر آنتی خواستی بهشون وصل کنی و محدود به آنتن خودش نباشی، چیزایی مثل وای فای AC و ... هم که دیگه چه بسا بهتر.
    الان از هر کی بپرسی، کاملترین مودمی که بخواد برات نام ببره میگه MR200 ولی ولی یه مساله ای، الان مودم D-Link DWR-953 کم کم سر و کله اش توی بازار ما پیدا شده که ببین اگر شما میخوای مثلا 420 تومن بدی MR200 رو بخری، بدون هیچ شکی از کسی که همزمان داره با این دو تا مودم کار میکنه، شما 70 تومن بذار روی پولت فرضا و 953 رو بخر.

من الان دوستم اینا MR200 دارند و من خودم D-Link DWR-953 ، همزمان دارم با هر دو تا کار میکنم، آنتن دهی 953 بی هیچ شکی بهتر از رقیبش هست، امکانات دیگه اش هم بهتر هست، مهمترین مزیتش هم که برسم خونمون بی هیچ شکی تست خواهم کرد، قابلیت ادغام اینترنتش هست.

آنتن های یاگی هم هیچ کار نرم افزاری ای نیاز نداره، شما آنتن های خود مودم رو جدا میکنی (مودم باید آنتن جدا شونده داشته باشه مثل این دو مدلی که بالا برات گفتم) و به جای آنتن های خودش، اون یاگی ها رو میدی بهش و تمام.

16. 11 کاربر از Lord Farshad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •