تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2244 از 4105 اولاول ... 1244174421442194223422402241224222432244224522462247224822542294234427443244 ... آخرآخر
نمايش نتايج 22,431 به 22,440 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

داره خودمونی میشه " M e H r D a D "'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014
    محل سكونت
    - - - - - -

پيش فرض

سلام به همه ی مشاوران عزیز.
    آقا یک سوال تخصصی. من لیسانس میخونم.ترم آخرمه، تیر ماه امسال درسم تموم میشه. اگه بخوام شهریور امسال ( 93) اعزام بشم باید کی دفترچه رو پست کنم که نیفته واسه آبان ماه.
    نکته : من نمره هام تا اخر تیر ماه میاد،یعنی تا اون موقع روی کاغذ فارق تحصیل نمیشم ، این مشکلی در پست کردن دفترچه نداره؟؟
    اگه بتونید تا آخر تیر دفترچه رو بفرستید به احتمال 90 درصد اول شهریور اعزام میشید...
    شما وقتی میتونید دفترچه رو بفرستید که که رسما از دانشگاه فارغ التحصیل شده باشید و برگه لغو معافیت تحصیلی و معرفی به نظام وظیفه رو از دانشگاه گرفته باشید...

من تهرانم..آره همون لحظه برگه سبز رو میدن..
    میشه همچین کاری کرد ؟ من تهران هستم و دیپلمه..
    کار خاصی ندارم که تعویق بزنم فقط میخواستم گواهینامه بگیرم..
    خیلی دردسر داره تعویق زدن ؟؟ یا فردا میری میگی یکماه تعویق بزنن اونا هم میگن باشه..؟؟
    برای درخواست تعویق باید یه دلیل قابل قبول داشته باشد تا با تمدید اعزامتون موافقت کنن...
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2. 3 کاربر از " M e H r D a D " بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه HamiD-Xfors's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    تبريز

پيش فرض

یکی هم به من کمک کنه! برم هنگ کمک میکنن؟ از یه پلیس + 10 دیگه اقدام کنم چطور؟!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

سلام دوستان
    من اعزامم اول تیر هست. میخوام تمدید کنم واسه اول شهریور / میتونم با دلیل انتظار برای اعلام نتیجه ارشد تمدید کنم یا نمیشه؟
    و اینکه اگه عذر پزشکی جور کنم حتما خودم باید ببرمش بهداری انتظامی تا تاییدش کنن یا کس دیگه ایم میتونه بجام بره؟
    ممنون
    سلام لطفا یکی جواب بده
    ممنون

داره خودمونی میشه bargozideh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    شهری باصفا مردم باصفا با دل های با صفا

پيش فرض

سلام دوست من
    آره میشه تمدید کرد.
    حتی اگه دلایل محکم هم نداشته باشی و فقط بنویسی به دلایل خانوادگی ، باز هم اکثرا موافقت میشه من دوستم خیلی راحت از اول اسفند انداخت به اول اردیبهشت.

6. 2 کاربر از bargozideh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه smartexploit's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    antares

پيش فرض

آقا کسی میدونه پادگان شهید مدرس کرج فوق دیپلم میگیره یا فقط لیسانس به بالا ؟؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

دیروز رفتم پلیس +10 دفترچه رو پست کنن همون لحظه برگی بهم دادن نوشته بود تاریخ اعزام اول شهریور.
    همین یه کارشون خوب بود سریع نتیجه رو نشون داد و دیگه ده روز منتظر پست نمیمونم که بفهمم تاریخ اعزامم کی هست.
    حالا به نظرتون من شهریور کجا میفتم؟میشه پیش بینی کرد کجا بیفتم؟

داره خودمونی میشه " M e H r D a D "'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014
    محل سكونت
    - - - - - -

پيش فرض

نه به من چیزی نیومده بود من رفتم پلیس + 10 گفتم به من نامه نیومده اونم یه پرینت گرفت که توش نوشته بود اعزام شهریور گفتم خوب میخوام تعجیل بزنم گفت صبر کن ببینم میشه یا نه بعد چند دقیقه گفت کلا درخواستو بستن تو سیستم حتما ظرفیت تکمیله نمیشه درخواست داد !
    تا حالا اینطور چیزی نشنیده بودم!!! برید یه دفتر پلیس+10 دیگه اگه اونجا هم همین رو گفتن برید خود نظام وظیفه پیگیر بشید...
    البته فرصت زیادی نیست و شاید واقعا ظرفیت تکمیل شده باشه ولی طبق لینک پست قبلم (بند 4) تا 48 ساعت قبل از اعزام میشه درخواست داد!
    به هر حال شما سعی خودتونو بکنید...

دیروز رفتم پلیس +10 دفترچه رو پست کنن همون لحظه برگی بهم دادن نوشته بود تاریخ اعزام اول شهریور.
    همین یه کارشون خوب بود سریع نتیجه رو نشون داد و دیگه ده روز منتظر پست نمیمونم که بفهمم تاریخ اعزامم کی هست.
    حالا به نظرتون من شهریور کجا میفتم؟میشه پیش بینی کرد کجا بیفتم؟
    اصلا قابل پیشبینی نیست...
    Last edited by " M e H r D a D "; 08-06-2014 at 16:57.

10. این کاربر از " M e H r D a D " بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2014

پيش فرض

اول تیر، نیروی انتضامی - مرکزآموزش ولیعصر تبریز کسی نیست؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2013

پيش فرض

دوستان من تهرانیم. ارشد. برگه سفیدم امروز اومد و افتادم نیروی انتظامی باهنر کرمان.
    خودم از بند پ بدم میاد ولی ناچار، یه آشنا قرار شد ببینه کاری می تونه بکنه یا نه.
    با توجه به اینکه برگه سفید من صادر شده و جام مشخص شده، می تونم امیدوار باشم که ارگانم یا محل آموزشیم تغییر بکنه یا نه؟

داره خودمونی میشه silenius's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

دوستان سلام

من سه سال پرونده دارم برای معافیت پزشکی. سال اول همه مراحل رو رفتم تا اینکه گفتند باید تیمارستان بستری شی بعد دیگه نرفتم چون حالم به شدت بد می‌شد اگر می‌رفتم تیمارستان. یک سال بعدش دوباره رفتم پرونده‌ام رو فعال کردم که برم دنبالش ولی باز حالم خراب شد و به مدت یکسال دچار افسردگی شدید شدم و اقدام به خودکشی داشتم اما زنده موندم. حالا الان باز رفتم تمدید کردم،سرهنگ نظام وظیفه گفت بابا برو بگو معافت کنن دیگه، اونم شاکی شده بود که من سه سال پرونده پزشکی دارم. بعد باز رفتم بیمارستان ناجا اونجا پرونده‌هام رو دید و نامه تیمارستان و اینا یه چیزی نوشت و گفت خدانگهدار نامه میاد در خونه. بعد گفتم تیمارستان نمی‌خواد بستری شم؟ گفت اون موقع که باید می‌شدی نشدی! (یعنی چی این الان یعنی مسخره کرد من رو؟) بعد الان زنگ زدم نظام وظیفه میگه نامه شما روز فلان میاد در خونت بعد با نامه و مدارک ( 10 هزار تومن هم گفت باید بریزی به حساب ) میای اینجا نظام وظیفه کمیسیون داری! الان این کمیسیون چیه و چرا توی خود نظام وظیفه است؟ مگه کمیسیون پزشکی تو بیمارستان ناجا نیست، من که رفتم اون رو؟ بعد الان این کمیسیون رو هم برم باز باید چند ماه صبر کنم تا جوابش بیاد؟

پیشاپیش ممنون از پاسختون.

لطفا اگر کسی می‌دونه بگه....

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 27 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 27 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •