امشب شرایط بهتر از شبهای قبل بود. 7-8 شبی بود که مشکل داشت.
با احترام
تیم مدیریت انجمن
امشب شرایط بهتر از شبهای قبل بود. 7-8 شبی بود که مشکل داشت.
دوستان سرویسای 1 مگ اکو شاتل از این محدودیت حجمی دانلود به مناسبت روزای عید و اینا کادو نمی گیرن ؟
واسه من که از جمعه دانلود شبانه ریخت به هم. دیشب سرعت بهتر شده بود.
من قبل از جمعه، شبی 1 تا 1.1 گیگ دانلود داشتم. دیشب 926 مگ دانلود داشتم. 2-3 شبی که مشکل داشت زیر 500 مگ دانلود داشتم.
ایشالا امشب سرعت کاملا خوب بشه.
دیشب خیلی سرعت خوب بود!
یه ماهی بود که سرعت دانلود اینجوری نبود!ولی متاسفانه من چیزی برایه دانلود نداشتم.
خدا کنه همین جوری بمونه!
ECO 2M
ART 5
Last edited by m0jtaba370; 02-08-2010 at 09:04.
هیچ توهین و بی شرمی ای بالاتر از این نیست که مسئول نمایندگی قم صاف تو چشم های آدم نگاه کنه و بگه که خودمون سرعتتون رو کم کردیم و هیچ کاری هم نمی تونید بکنید. که اتفاقا راست هم میگه. متاسفانه فعلا دستمون کوتاهه.
دیشب بعد از ول کردن دانلود که رفتم بخوابم فقط 6 مگابایت بعد از من دانلود کرده ودیسکانکت شده 6 مگابااااااااااااااااااااا اایت
یه فیلم 600 مگی رو من دارم با adsl 1024 میگیرم و الان تقریبا یک هفتست تازه نصف فیلم دانلووووووووووووود شدههههههههههههههه
میگم مگه میشه در عین حال از دو سرویس استفاده کرد؟چجوری میشه آخه؟حتما شما دو تا خط تلفن بستین؟؟؟
---------- Post added at 10:28 AM ---------- Previous post was at 10:26 AM ----------
وزير ارتباطات در گفتوگو با فارس خبر داد:
اپراتور چهارم با اينترنت 8 مگابيتي براي منازل
farsnews.net/newstext.php?nn=8905101440
من دوروزی هست که اومدم شاتل سرویس اکو 128محدود گرفتم سرعت شبانه هم که عالی بود دیشب 1gigدان کردمحیف دیگه چیزی برای دانلود نداشتم امیدوارم همینجوری بمونه.
![]()
تائید میشه من دیشب هیچی نتونستم دانلود کنم
الان هم کماکان نمیشه از رپیدشر دانلود کرد
دوستان میشه شما هم 1 امتحانی بکنید و نتیجه را اعلام کنید؟
دیشب بدترین وضع ممکن بود
من تا 2 پای سیستم بودم صفحات هم باز نمیشد
سرعت بین 2 تا 5 کیلو بایت بود
هم اکنون 45 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 45 مهمان)