بستگی داره ماهی چند گیگ بده. هرچی گیگ بالاتر بره قیمت بالاتر میره.دیدی چشم بسته غیب گفتمقبل از اینکه بگیری تحقیق کن هم به لحاظ کیفیت سرویس دهی و هم به لحاظ گیگ مصرفی
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
بستگی داره ماهی چند گیگ بده. هرچی گیگ بالاتر بره قیمت بالاتر میره.دیدی چشم بسته غیب گفتمقبل از اینکه بگیری تحقیق کن هم به لحاظ کیفیت سرویس دهی و هم به لحاظ گیگ مصرفی
دوستان سلام
کسی از منطقه بهشتی تهران از آسیاتک استفاده میکنه؟
سلام دوستان -میخواستم بدونم کسی اسیاتک در مشهد داره؟من سرویس شهاب و کولاک در نظرمه و میخوام بدونم سرعت روزانه و شبانه و مخصوصا تایم اوت و پینگ چطوری هست چون اصل مصرف من بازی انلاین هست
اگر دوستان مشهدی هم نبودن در هر صورت ممنون میشم جواب بدید.مصرف من ماهانه 12 گیگ هست![]()
یک عدد پین تخفیف سرویس شهاب , 100روزه با حجم(4 + 96) گیگ دارم که با قیمت خوبی میفروشم.هر کی خواست پ.خ بده.
دانلود شبانه رایگان از سرور داخلی ... همین الان ... سرویس شهاب 4 تا 10 صبح رایگان
![]()
درود
این سرویس بعد از مدتی دانلود افت سرعت پیدا نمیکنه
و از سرورهای داخلی همیشه با همین سرعت دانلود میکنه ؟ از سرور خارجی چی ؟
(منظورم در تایم رایگان هست )
ممنون
سلام دوستان
اسیاتک به شبکه های اجتماعی مشکل نداره ؟؟؟
واتس اینستا تلگرم
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
چرا مشکل داره! اینستا بیشتر موقع ها خیلی ضعیفه و بیشتر عکس و و فیلم ها اصلا لود نمیشن
واتس آپ خیلی بد نیست خوبه تقریبا
تلگرام تست نکردم
شبکه های اجتماعی دیگه مثه ف.ب دیگه فوق العاده افتضاح هستش بخاطر اینکه تقریبا 90% قند شکن ها از کار افتاده رو این ISP
این سرعت دانلود خوب از سرور های داخلی مشخص نیست چجوره یه مدت برا همه بود بعد کلا کنسل شد.اما الان تقریبا میشه گقت از هر 10 نفر یه نفرشون اینجوره!
الان همه isp ها با فیلتر شکن مشکل دارن با شبکه های اجتماعی غیر فیلتر هم مشکل دارن
اعصاب برای ادم نمیزارن
بابا همینی که دارین به قیمت 1000 برابر میفروشین حداقل کیفیتش خوب باشه
واقعا زوره دارینت میخریم و تازه کیفیتش هم خوب نیست
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)