تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2244 از 2365 اولاول ... 12441744214421942234224022412242224322442245224622472248225422942344 ... آخرآخر
نمايش نتايج 22,431 به 22,440 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

پروفشنال poloton7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام...با تشکر از اقا مهدی واقا فرشاد...
    من منظور از bass level را نفهمیدم..پخش من فقط sub-w level بیشتر ندارد....
    الان من بیس لول را از صفر با ۱۰ بردم کم بیس تغییر کرد بیشتر بوم بوم می کنه تا بیس خود اصل موزیک......شاید به قول فرشاد ایراد از پخش کنودد ۳۰۰uvm است...
    سوال دوم اینکه چرا کنم گین ۱ ولت باشد..لول ساب را صفر باشد.....یا گین را ۴ ولت بگذارم ولول را مثلا روی ۸ بگذارم؟؟؟
    تشکر..

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام
    من پخش کنوود 300 یو وی ام و اسپیکر فوکال 690 تهیه کردم
    قصد خرید آمپ نداشتم فعلا
    ترکیب این 2 تا اصلا صدای رضایت بخشی نداده
    اصلا بیس نداره مخصوصا تو ولوم های پایین و یسری موزیک ها
    بیشتر اوقات آدم با ولوم متوسط گوش میده به موزیک
    ولی این ترکیب یه صدای آماتور میده مخصوصا تو بیس و گرمی صدا
    از وقتی گرفتم رو اعصابه
    راهنمایی میخواستم
    ممنون
    سلام...اقا ارش...من البته مبتدی هستم ولی کمی تجربه دارم...
    شما دو راه داری..
    ۱-چون فوکال کواک کاملا کیفیتی است.اصلا انتظار بیس خوبی نداشته باش.مثل هلیکس که من خودم گرفتم...پس چون هنوز تازه خریدی با کمی قیمت پایین تر بفروش ویک کواک دو راهه که تیوتر دام داشته باشه بخر.که هم بیس خوبی داشته باشه و کیفیت مناسب...مثل سونی ۶۹۲۱...گلیدن ۶۰۹ با dls962 یا ۱۰۷۳.و..یا jbl938و....
    ۲.._یا یک ساب ۱۲ اینچی به سییتمت اضافه کن بابت کمبود بیست....
    البته هر چی می خواهی بخری صدا بگیر .....یک دو سه روزی برو خیابانی که مغازه های سیستم دارند و می بندند انجا سییتمی که طرف داره می بنده گوش کن...بعد بخر....این خیلی مهمه......

3. این کاربر از poloton7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان.
    مدتی سعی کردم فقط نظاره گر باشم گفتم میدون بدم به همه ....همه بیان و نظر بدن...هر کسی تجربه شخصی خودش رو رایگان در اختیار دیگری قرار بده....اما متاسفانه همیشه باید یه عده خیلی قلیل همه جا باشن و خودشون رو عقل کل بدونن.....با ادبیات کاملا کودکانه فقط درصدد این باشن که بخوان حرف خودشون رو به کرسی بنشانند...یعنی منم بلدم....
    ان شاءالله از امروز مجددا در خدمت دوستان هستم و هرگونه پست نامربوط و بدون اطلاعات و توجیه فنی رو حذف و در صورت تکرار یوزر رو حذف و بن میکنم.
    همینجا از همه دوستانی که تو این مدت عالی دوستان رو راهنمائی کردن تشکر میکنم. همگی مثل گذشته پویا و فعال باشید.همه دوستانی که به بنده دسترسی دارند هم درصورتی که خودم آنلاین نبودم از طریق تلگرام موضوع احتمالی که با قوانین این انجمن و این تاپیک مغایرت دارد رو به بنده اطلاع دهند.
    ان شاءالله در کنار هم جهت پیشبرد اهداف انجمن و تاپیک مشاوره سیستم صوتی مانند گذشته قدم برخواهیم داشت.
    یا علی

5. 6 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بنده هم امیدوارم حمید آقا این موضوع رو بررسی کنن و وارد عمل بشن واقعا آقا رحیم تنها چیزی که نداره شخصیته. اصولا انساهای تو خالی میخوان با اینجور ادبیات خودشونو بالا ببرن. هر چی به ایشون گفته میشه بازم همون طور صحبت میکنه. شایدم ایشون به قول دوستمون زیر 15 سال هستند و نمیشه ازشون انتظار بیشتر از داشت. هر چند که بچه با تربیت هم کم ندیدیم ما.
    سلام.
    به ایشون تذکر دادم و یک کارت زرد هم به عنوان اخطار در پمشخصاتشون ثبت گردید.

7. 3 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه amirsein's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوستان من HDP4 رو بخوام با امپ دیگه ای تعویض کنم نظر شما چی هست؟یه تعویض کاملا قابل احساس و البته بودجه همون 700 تومن(دست دو هم مشکلی نیست)
    پخش 137 و کامپها MX165 و H236 هستند.
    آمپ رو حتما سعی کن as100.4 ماسکونی بگیری. خیلی خوبه. البته دست دوش خیلی سخت پیدا میشه. نوش الان فکر کنم 1950 باشه. البته تو بار جدید قطعا قیمتش بالاتر میره.
    البته آمپ های قابل دیگه ای هم تو این رنج هستن مثل ووچه کواترو آدیسان و 150sq گرندزیرو که بستهبه سلیقه میتونن مورد استفاده قرار بگیرن.
    Last edited by amirsein; 26-08-2017 at 00:26.

9. 3 کاربر از amirsein بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام مجدد دوستان.
    من دیروز صدای sqx گلیدن رو با آمپ prime راکفورد شنیدم. خودم هم که تو امضا معلومه mx دارم و p600. از نظر کیفیت بازم ست من بهتر بود. فقز خواستم تاکید مجدد داشته باشم که تو خرید آمپلیفار کم نذارید. خیلی تاثیر داره .
    یا علی.
    سلام..امیر حسین عزیز...
    خودت امپهای راکفورد سری پرایم.سری t سری p چطوری دیدی از نظر کیفیت وقدرت و هم قیمت؟؟؟
    الان کامپ sqx صدایش را چطور دیدی نسبت به قیمتش چون ظاهرا اک ان 750 تومنه فکر کنم واستوکش 600 تومن...نسیت به هم قیمتهای خودش در یرندهای دیگر...
    mtxخودتان چه مدلی است؟؟توی حالت تک استیج با بقیه صدایی که گوش کردی چطوره؟؟؟
    اگه نباشه جاش خالی می مونه amirsein's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام..امیر حسین عزیز...
    خودت امپهای راکفورد سری پرایم.سری t سری p چطوری دیدی از نظر کیفیت وقدرت و هم قیمت؟؟؟
    الان کامپ sqx صدایش را چطور دیدی نسبت به قیمتش چون ظاهرا اک ان 750 تومنه فکر کنم واستوکش 600 تومن...نسیت به هم قیمتهای خودش در یرندهای دیگر...
    mtxخودتان چه مدلی است؟؟توی حالت تک استیج با بقیه صدایی که گوش کردی چطوره؟؟؟
    سلام مرتضی جان. راکفورد رو یک برند آمپ ساز میدونم حقیقت. آمپ های خوبی داره. ولی سری پرایم رو خوب نمیدونم و بیشتر سری پانچ و پاور اونو توصیه میکنم از نظر قیمتی هم به نظر شخصی بنده قیمت متعارف و رقابتی داره. ارزون که نیست اصلا ولی گرونم نیست. از نظر قدرت همون چیزی رو که شرکت اعلام کرده کاملا قابل اعتماده و همون واتو میده. ولی چون خودم p600 دارم حس میکنم برای بریج ساب خیلی مناسب نیست و برای کامپوننت عالیه.
    قیمت sqx165 فکر کنم 800 باشه الان که البته آکش پیدا نمیشه. Sqx ووفر خوبی داره . برای من تو انتخاب کامپوننت توییتر خیلی مهمه. در رنج قیمتی خودش خوبه انصافا. کیک بیس عالی و دلنشین و قدرتمند. نسبت به رقبا هم چیزی کم نداره فقط بحث سلیقس. انتخاب خوبیه.
    من mx165 audiosystem دارم . کامپ رده پایینی هست حدود 440 تومن باید باشه الان . البته کامپ جدید دارم تهیه میکنم
    تک استیج sqx با یک آمپ خوب صدای خوبی میده.

12. 3 کاربر از amirsein بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال اینترنت استان خوزستان
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

سلام...با تشکر از اقا مهدی واقا فرشاد...
    من منظور از bass level را نفهمیدم..پخش من فقط sub-w level بیشتر ندارد....
    الان من بیس لول را از صفر با ۱۰ بردم کم بیس تغییر کرد بیشتر بوم بوم می کنه تا بیس خود اصل موزیک......شاید به قول فرشاد ایراد از پخش کنودد ۳۰۰uvm است...
    سوال دوم اینکه چرا کنم گین ۱ ولت باشد..لول ساب را صفر باشد.....یا گین را ۴ ولت بگذارم ولول را مثلا روی ۸ بگذارم؟؟؟
    تشکر..
    سلام
    اره سابووفر لول بعضی از فرکانس ها رو تقویت میکنه بیشتر فرکانس های بالا رو البته فرکانس های پایین هم تقویت میکنه ولی نه در اون حد مثلا من سابم ویبره ایه ولی الان که ساب لول رو 8 هست بیشتر کوبش قوی داره و تو بعضی اهنگا بعضی از ویبره ها رو خوب اجرا نمیکنه در حالی که مغازه دار گفت یک جفت باند باید صداش توی ویبره ساب 121سونی گم بشه گفت ما 4تا میدرنج قوی میزاریم کنار ساب 121 تا صدا جوابگوی بیسش باشه ولی الان برا من صدا رو بیس سره ولی رو آهنگ های کوبشی خوبه
    در هر صورت سابووفر لولو باید بزارم رو 8 در غیر اینصورت اگه بزارمش رو لول 0 گینو هر چقدر هم که زیاد کنم ساب تکون نمیخوره
    فقط حواست باشه اگه سابووفر لول رو زیاد میکنی گین حتما رو 4ولت باشه چون اگه گین بیشتر باشه بعد سابووفر لولو زیاد کنی دیگه فشار میاره به سیمپیچ و داغش میکنه ولی اگه گین رو 4بزاری دیگه کار اصولی میشه و ساب لول متناسب با قدرت ساب و امپ زیاد میشه هر چند که باز قدرت کامل سابو نمیده و بعضی از فرکانس ها رو تقویت نمیکنه ولی باز بهتر از هیچه
    Last edited by farshad0123; 25-08-2017 at 22:58.

14. این کاربر از farshad0123 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام
    اره سابووفر لول بعضی از فرکانس ها رو تقویت میکنه بیشتر فرکانس های بالا رو البته فرکانس های پایین هم تقویت میکنه ولی نه در اون حد مثلا من سابم ویبره ایه ولی الان که ساب لول رو 8 هست بیشتر کوبش قوی داره و تو بعضی اهنگا بعضی از ویبره ها رو خوب اجرا نمیکنه در حالی که مغازه دار گفت یک جفت باند باید صداش توی ویبره ساب 121سونی گم بشه گفت ما 4تا میدرنج قوی میزاریم کنار ساب 121 تا صدا جوابگوی بیسش باشه ولی الان برا من صدا رو بیس سره ولی رو آهنگ های کوبشی خوبه
    در هر صورت سابووفر لولو باید بزارم رو 8 در غیر اینصورت اگه بزارمش رو لول 0 گینو هر چقدر هم که زیاد کنم ساب تکون نمیخوره
    فقط حواست باشه اگه سابووفر لول رو زیاد میکنی گین حتما رو 4ولت باشه چون اگه گین بیشتر باشه بعد سابووفر لولو زیاد کنی دیگه فشار میاره به سیمپیچ و داغش میکنه ولی اگه گین رو 4بزاری دیگه کار اصولی میشه و ساب لول متناسب با قدرت ساب و امپ زیاد میشه هر چند که باز قدرت کامل سابو نمیده و بعضی از فرکانس ها رو تقویت نمیکنه ولی باز بهتر از هیچه
    سلام.اقا فرشاد..
    من گین را 4 کردم و لول روی تقربیا 8 به نظر کیفیت ساب وبیس پایین امد فقط بوم بوم می کرد...به نظر گین روی 1 ولت باشه ولوی بیس صفر برای ساب بهتر امد..

کاربر فعال اینترنت استان خوزستان
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

سلام.اقا فرشاد..
    من گین را 4 کردم و لول روی تقربیا 8 به نظر کیفیت ساب وبیس پایین امد فقط بوم بوم می کرد...به نظر گین روی 1 ولت باشه ولوی بیس صفر برای ساب بهتر امد..
    برا من کیفیت تغییر نمیکنه حتی رو سابووفر لول 10 و گین 4ولت اصلا بیس خراب نمیشه فقط قویتر میشه حتی یه بار گینو گذاشتم رو 2ولت و سابووفر لول رو زیاد کردم باز کیفیت تغییری نکرد ولی چون کوبشش خیلی خیلی قوی شد دست زدم به اهنربای ساب گرم بود دوباره برگردوندم رو گین 4ولت و سابووفر لول 8

17. این کاربر از farshad0123 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •