تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 2244 از 2403 اولاول ... 12441744214421942234224022412242224322442245224622472248225422942344 ... آخرآخر
نمايش نتايج 22,431 به 22,440 از 24029

نام تاپيک: اینترنت استان گیلان

آخر فروم باز Angel Of Darkness's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Dark Corners of The Earth

پيش فرض

قضیه فراتر از ۴ تا بازیه
    تمام پروتکل های غیر http مختل شدن.
    سایت های https
    برنامه های voip
    سرویس های cloud و ftp.
    پروتکل bittorrent
    imap smtp pop3
    SSH
    و خیلی برنامه های دیگه دارای اختلال هستن.
    اینترنت که فقط وب گردی نیست

الان یه بدبختی بخواد سرورشو تنظیم کنه نمیدونم باید چیکار کنه.
    ای آقا من دیگه حرف اینارو نزدم چون خیلی وقته باهاشون درگیرم
    بنده خودم قبلا برای وصل شدن به کامپیوترم با گوشی رو اینترنت از سرورای ابری استفاده میکردم اما یه مدته همشون دارای اختلالن یا فیلتر شدن حالا فقط ddns مونده برام
    اونم مشگل دار شه نمیدونم چیکار کنم

2. این کاربر از Angel Of Darkness بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2015

پيش فرض

به نظر من خیلی بهتر میشه اگر کنترل فعال کردن این حجم تضمین شده, توسط خود کاربر باشه.
    اگر عملی بشه که خیلی خوبه چون هیچ فرقی برای شرکت نمیکنه (همون حجم تضمین شدش رو میدن) اما برای ما مشترکا خیلی بهتر میشه. شاید یکی بخواد وسط ماه یک فایل حجیم رو سریع دانلود کنه, اما با طرح های روزانه و ماهانه فعلی, عملی نیست
    با تشکر از پیشنهاد خوبتون
    چند روز فرصت بدین این قابلیت در اختیارتون قرار میگیره.

بر حسب پیشنهاد شما اون سرویس که فرمودید راه اندازی شده و داره تست میشه.
    این سرویس را به اسم سرویس نامحدود با کنترل سرعت اننخابی تو پنل تمدید خواهید دید.
    تا این لحظه که مشکل خاصی گزارش نشده.
    شما میتونید تو 3 و یا 4 مرحله سرعت خودتون رو به سرعت تشویقی برسونید

4. 2 کاربر از asksup بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه shahrokhblash's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

بر حسب پیشنهاد شما اون سرویس که فرمودید راه اندازی شده و داره تست میشه.
    این سرویس را به اسم سرویس نامحدود با کنترل سرعت اننخابی تو پنل تمدید خواهید دید.
    تا این لحظه که مشکل خاصی گزارش نشده.
    شما میتونید تو 3 و یا 4 مرحله سرعت خودتون رو به سرعت تشویقی برسونید
    من الان سرعتم بعد از 16 گیگ مصرف میاد زیز 30 چکار کنم سرعتش بحالت تشویقی برسونم مبلغی باید پرداخت بشه؟
    باسپاس
    Last edited by shahrokhblash; 27-03-2015 at 19:50.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2015

پيش فرض

من الان سرعتم بعد از 16 گیگ مصرف میاد زیز 30 چکار کنم سرعتش بحالت تشویقی برسونم مبلغی باید پرداخت بشه؟
    باسپاس
    به زودی قابلیت خرید حجم مازاد در اختیار شما میگیره.

7. این کاربر از asksup بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه mtn877's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

به زودی قابلیت خرید حجم مازاد در اختیار شما میگیره.
    هر قابلیتی که توش پول سرازیر بشه به حساب اندیشه سریع اضافه میشه . من هم گفتم یه کاری کنید یکی دو ساعت تو ساعات رایگان حجمی از اون 16 گیگ کم نشه چرا این قابلیت رو اضافه نمیکنید؟ الان 15 روزه که 16 گیگ تضمین شده ی من تموم شده و سرعتم شده دایل آپ ! لااقل سرعت رو بعد تموم شدن حجم بیارید رو 40 ، والا اعصاب آدم خورد میشه تا یه سایت بالا بیاد...

9. 6 کاربر از mtn877 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز supermax15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    RASHT

پيش فرض

قبلا 256 نامحدود اگه حجم تموم میشد سرعت ثابت میشد 38 ولی الان از 29 بیشتر نمیشه

11. 2 کاربر از supermax15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2015

پيش فرض

هر قابلیتی که توش پول سرازیر بشه به حساب اندیشه سریع اضافه میشه . من هم گفتم یه کاری کنید یکی دو ساعت تو ساعات رایگان حجمی از اون 16 گیگ کم نشه چرا این قابلیت رو اضافه نمیکنید؟ الان 15 روزه که 16 گیگ تضمین شده ی من تموم شده و سرعتم شده دایل آپ ! لااقل سرعت رو بعد تموم شدن حجم بیارید رو 40 ، والا اعصاب آدم خورد میشه تا یه سایت بالا بیاد...
    از حسن نظر همیشگی شما متشکرم. جهت توضیح عرض میکنم در حال حاضر امکان ارائه سرویس همراه Quota management بر اساس Time Table موجود نیست. بعضی از قابلیتها به سرعت یه بشکن زدن طراحی و اجرا نمیشن. فرمودید منم عرض کردم بررسی میشه ولی باید زیر ساختهای نرم افزاری و هماهنگی سرویس ها در نظر گرفته بشه.

داره خودمونی میشه mtn877's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

از حسن نظر همیشگی شما متشکرم. جهت توضیح عرض میکنم در حال حاضر امکان ارائه سرویس همراه Quota management بر اساس Time Table موجود نیست. بعضی از قابلیتها به سرعت یه بشکن زدن طراحی و اجرا نمیشن. فرمودید منم عرض کردم بررسی میشه ولی باید زیر ساختهای نرم افزاری و هماهنگی سرویس ها در نظر گرفته بشه.
    بنده ارادتمند شما هستم...باز هم مثل همیشه سعی میکنی با چهار تا اصطلاح فنی مسخره و من درآوردی مشترک رو خر کنی، خجالت بکش...پس چطور بعضی از قابلیتها مثل 30 گیگ تضمین شده که ماهی 53 هزار تومان در میاد برای یوزر بیچاره مثل بشکن و سریع السیر اضافه میشه؟

14. 5 کاربر از mtn877 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2015

پيش فرض

بنده ارادتمند شما هستم...باز هم مثل همیشه سعی میکنی با چهار تا اصطلاح فنی مسخره و من درآوردی مشترک رو خر کنی، خجالت بکش...پس چطور بعضی از قابلیتها مثل 30 گیگ تضمین شده که ماهی 53 هزار تومان در میاد برای یوزر بیچاره مثل بشکن و سریع السیر اضافه میشه؟
    بنا به عادت از پیش قضاوت های نادرست شما در مورد موضوعاتی که ازش اطلاعات کاملی ندارید و ادبیات تهاجمی همراه با توهین شما متشکرم. بهر حال پیشنهاد شما جهت توسعه نرم افزاری به واحدهای مربوطه ارجاع شده. بازم سال نو شما مبارک.

ناظر انجمن دانلود و آپلود nits's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    NeverLand

پيش فرض

سلام
    میشه لطفا توضیح بدید این سرویس معنی اش یعنی چی ؟
    اینترنت پرسرعت ADSL - 256kbps با حداقل ترافیک تضمین شده 16 گیگا بایت در 1 ماه - محدودیت انتخابی

توی توضیحات این رو نوشته :

با فعال نمودن پين سرويس انتخابي، اين امکان به کاربران داده مي شود که سرعت سرويس خود را مديريت و کنترل نمايند. به طور مثال در سرويس هاي 128 نامحدود (تضمين شده 6 گيگابايت) کاربران، با فعال نمودن اين سرويس، مي توانند به ميزان 6 گيگابايت با سرعت بسيار بالا از اينترنت استفاده نمايند. جهت راحتي و مديريت بهتر سرويس، اين امکان قرار داده شده است که هر پين حجمي معادل 2 گيگابايت داشته و پس از پايان 2 گيگابايت، سرعت سرويس به حالت استاندارد تبديل گردد و در ادامه، در صورت تمايل، کاربران مي توانند مجددا 2 گيگابايت بعدي را فعال نمايند. لازم به ذکر است در اين نوع سرويس ها، شروع سرويس، با سرعت استاندارد بوده و تنها با فعال نمودن پين انتخابي به ميزان تعيين شده سرعت افزايش خواهد يافت.
    در سرويس هاي 128 تضمين شده امکان فعال سازي 3 پين 2 گيگابايتي وجود دارد.
    در سرويس هاي 256 تضمين شده امکان فعال سازي 4 پين 4 گيگابايتي وجود دارد.
    يادآودري: الزاما مي بايست پس از اتمام پين قبلي، پين جديد فعال گردد. در غير اينصورت و فعال نمودن چند پين به صورت هم زمان، تنها يکي از پين ها فعال گرديده و ساير پين ها بلا استفاده مي گردند.
    چه جوری باید این پین ها رو فعال کرد ؟ منظورم اینه که چه جوری خودم این 4 گیگ 4 گیگ رو مدیریت کنم ؟ توی پروفایلم من گزینه ای نمیبینم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •