تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2244 از 2376 اولاول ... 12441744214421942234224022412242224322442245224622472248225422942344 ... آخرآخر
نمايش نتايج 22,431 به 22,440 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

آخر فروم باز Nasser_ZRE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

/ليگ قهرمانان آسيا/
    حريف استقلال در دستگردي تمرين مي‌كند
    خبرگزاري فارس: تيم فوتبال الاتحاد عربستان امروز در ورزشگاه دستگردي تمرين خواهد كرد.

به گزارش خبرگزاري فارس، تيم الاتحاد عربستان بعدازظهر امروز با پروازي اختصاصي وارد تهران شد.
    كاروان 50 نفره تيم عربي با استقبال نماينده باشگاه استقلال روبرو شده و در هتل استقلال مستقر شدند.
    كادرفني الاتحاد درخواست تمرين در ساعت 19 را از باشگاه استقلال كرده بودند كه اين درخواست مورد قبول واقع شده است.
    اين تيم امروز ساعت 19 در ورزشگاه دستگردي تمرين خواهد كرد.
    ديدار استقلال و الاتحاد روز سه شنبه در ورزشگاه آزادي برگزار خواهد شد.
    انتهاي پيام/

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

در حاشيه كلاس مربيگري روي داد
    درگيري مايلي‌كهن و قلعه‌نويي
    خبرگزاري فارس: سرمربيان سابق تيم ملي فوتبال ايران در محل كمپ تيم‌هاي ملي با يكديگر درگيري فيزيكي پيدا كردند.

به گزارش خبرنگار "سرويس فضاي مجازي " خبرگزاري فارس و به نقل از جهان، امير قلعه‌نويي و محمد مايلي كهن در كلاس مربيگري حرفه‌اي فوتبال كه به مدرسي روته مولر و مرتضي محصص برگزار شد، با هم به صورت فيزيكي برخورد كردند.
    قابل ذكر است، در ديدار استقلال و سايپا كه در ورزشگاه آزادي تهران برگزار شد و هدايت اين تيم‌ها بر عهده اين دو بود، تماشاگران عليه مايلي كهن از الفاظ نامناسبي استفاده كردند. برخي، هدايت اين تماشاگران را به ليدرهاي منتسب به قلعه‌نويي مربوط مي‌دانستند.
    تا اين لحظه دليل درگيري آنها مشخص نشده است.
    انتهاي پيام/

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

مايلي‌كهن از اظهار نظر درباره درگيري با قلعه‌نويي خودداري كرد
    خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال سايپا از اظهار نظر درباره درگيري با سرمربي استقلال خودداري كرد.

به گزارش خبرگزاري فارس محمد مايلي كهن و امير قلعه نويي صبح امروز در محل كمپ تيم هاي ملي و در جريان برگزاري كلاس پيشرفته مربيگري با يكديگر درگير شدند.
    با اين حال محمد مايلي كهن در پاسخ به خبرنگار خبرگزاري فارس كه از وي در اين باره پرسيده بود گفت: به هيچ وجه در اين باره اظهار نظر نمي كنم و ترجيح مي دهم سكوت كنم.
    انتهاي پيام/

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

در گفت‌وگو با فارس
    محصص: بايد مايلي‌كهن و قلعه‌نويي را آشتي دهيم
    خبرگزاري فارس: رئيس كميته آموزش فدراسيون فوتبال گفت: قلعه نويي و مايلي‌كهن از بهترين‌ها هستند و بايد آنها را با هم آشتي بدهيم.

مرتضي محصص در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاري فارس در مورد كدورت قلعه‌نويي و مايلي‌كهن عنوان كرد: سوء‌تفاهمي بين آنها پيش آمده است كه بايد رفع شود. مايلي كهن و قلعه‌نويي هر دو از بهترين‌هاي فوتبال ما هستند و بايد شرايط را به گونه‌اي فراهم كنيم كه آنها با هم آشتي كنند.
    وي ادامه داد: بايد كدورت‌ها بين اين دو نفر برطرف شود. قلعه‌نويي يكي از بازيكنان خوب تيم ملي بوده و مايلي‌‌كهن هم مربي اين تيم بوده است.
    انتهاي پيام/

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

در گفت وگو با فارس
    قلعه‌نويي: با مايلي كهن جر و بحث كردم
    خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال استقلال گفت: صبح امروز با محمد مايلي كهن جر و بحث كردم.

امير قلعه‌نويي در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس در مورد درگيري با مايلي كهن اظهار داشت: درگيري فيزيكي با مايلي كهن نداشتم، اما از آنجايي كه من آدم دروغگويي نيستم مي‌گويم با ايشان جر وبحث كردم.
    سرمربي تيم فوتبال استقلال در مورد اينكه ظاهرا براي مايلي كهن قسم خورده كه دستوري به ليدرها نداده تا عليه او ناسزا بگويند گفت: من قسم نخوردم اما حرف‌هايم را زدم.
    امير قلعه‌نويي و محمد مايلي كهن امروز در كلاس مربيگري پيشرفته با يكديگر درگير شدند.
    قلعه نويي در كلاس تئوري عصر امروز روته مولر شركت نكرد و براي حضور در تمرين استقلال راهي ورزشگاه دستگردي شد.
    انتهاي پيام/

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

واعظ آشتياني در نامه‌اي خواستار شد
    جلوگيري از ورود خبرنگاران و هواداران به تمرين استقلال
    خبرگزاري فارس: مدير عامل باشگاه استقلال تهران در نامه‌اي خطاب به سرپرست ورزشگاه دستگردي خواهان جلوگيري از ورود خبرنگاران، هواداران و ليدرها به محل تمرين شده است.

به گزارش خبرگزاري فارس‌ پس از اينكه روز گذشته هواداران و خبرنگاران با وساطت امير قلعه‌نويي توانستند در محل تمرين استقلال حضور پيدا كنند، واعظ اشتياني براي جلوگيري از اين اتفاق در نامه‌اي خطاب به سرهنگ گلمكاني خواستار جلوگيري از ورود خبرنگاران، هواداران و ليدرها به ورزشگاه دستگردي شده است.
    امروز كه خبرنگاران و هواداران استقلال براي تماشاي تمرين اين تيم به محل تمرين رفته بودند، با ممانعت ماموران حراست ورزشگاه دستگردي براي حضور در محل تمرين روبرو شدند و به آنها اعلام شد كه نامه نصب شده به در ورزشگاه دستگردي را كه توسط واعظ آشتياني به سرپرست ورزشي شهيد دستگردي نوشته شده است مطالعه كنند.
    متن نامه به شرح زير است:

برادر ارجمند جناب سرهنگ گلمكاني
    سرپرست محترم شهيد دستگردي
    با سلام و دعاي خير
    احتراما پيرو مذاكره تلفني با جنابعالي مبني بر سياست‌هاي باشگاه ورزشي فرهنگي استقلال ايران خواهشمند است دستور فرماييد تا اطلاع ثانوي از ورود هر گونه افراد غير مسئول (به جز بازيكنان، كادر فني، كادر پزشكي، مسئولين و عكاس سايت باشگاه و فيلمبرداران شركت نقش اول) از ورود خبرنگاران، عكاس، تماشاگر، ليدر و ... به محل ورزشگاه دستگردي جلوگيري شود.
    هم اكنون نزديك به 200 نفر هوادار و شماري از خبرنگاران پشت درهاي باشگاه دستگردي ايستاده‌اند.
    انتهاي پيام/

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

در گفت و گو با فارس
    تابش: حضور قلعه‌نويي در سپاهان شايعه است
    خبرگزاري فارس: قائم‌مقام باشگاه سپاهان گفت:‌ حضور قلعه‌نويي به عنوان سرمربي در سپاهان صحت ندارد.

مسعود تابش در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس درباره شايعه حضور قلعه‌نويي در سپاهان وعقد قرارداد داخلي با اين مربي عنوان كرد: با هيچ مربي مذاكره نكرده‌ايم. كاظمي با باشگاه سپاهان قرارداد دارد و بايد كارش را ادامه دهد. بركناري او شايعه است. تيم‌هاي پرتماشاگر هميشه اينگونه هستند و زماني كه خوب نتيجه نمي‌گيرند شايعات درباره آنها زياد مي‌شود.
    وي در مورد جلسه با مسئولان فدراسيون فوتبال اظهار داشت: موضوع جلسه خصوصي‌سازي، كنترل قراردادها و نقل و انتقالات بازيكنان و مربيان بود. در اين جلسه مديران باشگاه‌ها به تشكيل يك گروه كاري و كميته تخصصي كه منتخبي از مديران باشگاه‌ها در آن عضو باشند تاكيد كردند.
    تابش ادامه داد: در اين كميته نماينده‌اي از هيات‌ رئيسه فدراسيون حضور دارد تا آئين‌نامه‌اي كاربردي درباره تعيين نحوه عقد قرارداد با بازيكنان تدوين شود.
    وي درباره قرارداد داخلي با بازيكنان تصريح كرد:‌ قرارداد داخلي غيرقانوني است و ما با تدوين اين آئين‌نامه مي‌خواهيم كاري كنيم كه قراردادهاي داخلي هم معتبر و به دور از دلالي و واسطه‌گري باشد.
    تابش افزود: با تدوين اين آئين‌نامه بازيكنان متعهد مي‌شوند وقتي يك قرارداد داخلي را امضاء مي‌كنند نسبت به آن پايبند باشند.
    قائم‌مقام باشگاه سپاهان درباره بحث شايعه بركناري ساكت خاطرنشان كرد: اين موضوع صحت ندارد. وي تا سال 1390 برنامه خود را براي مديريت اين تيم ارائه كرده و بر اين اساس شايعه مطرح شده به هيچ وجه صحت ندارد.
    انتهاي پيام/

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

تشكيل كميته بازيكنان براي جلوگيري از افزايش قيمت
    11 تير تاريخ قرعه كشي نهمين دوره ليگ برتر
    خبرگزاري فارس: در جلسه امروز مديران باشگاه‌ها با هيات رئيسه فدراسيون فوتبال تصميم به تشكيل كميته بازيكنان گرفته شد.

به گزارش خبرگزاري فارس، امروز در محل فدراسيون فوتبال مديران عامل باشگاه‌هاي ليگ برتري با اعضاي هيات رئيسه فدراسيون فوتبال جلسه اي برگزار كردند. محور اصلي اين جلسه رسيدگي به نوع قرارداد باشگاه‌ها با بازيكنان بود.
    طبق تصميم گيري مقرر شد فدراسيون فوتبال به زودي كميته بازيكنان را كه در اساسنامه هم تشكيل آن قيد شده؛ مشخص كند تا اعضاي اين كميته در مورد فصل نقل و انتقالات تصميمات جديد را اتخاذ كنند و از فصل نهم قراردادها به صورت قانونمند و ضابطه‌مند بسته خواهد شد.
    با اين تصميم از هرگونه افزايش هزينه براي جذب بازيكن جلوگيري مي شود.
    بحث ديگري كه در اين جلسه صورت گرفت مربوط به پرسشنامه هايي بوده كه علي آبادي؛ رئيس سازمان تربيت بدني هم به آن تاكيد داشته و مربوط به طرح جامع فوتبال است.
    همچنين سازمان ليگ پيشنهاد خود مبني بر تاريخ برگزاري فصل نهم و تاريخ قرعه كشي مسابقات را اعلام كرده كه بر اين اساس احتمالا در تاريخ 11 تير مراسم قرعه كشي مسابقات برگزار خواهد شد. ليگ نهم نيز از 15 مرداد آغاز مي شود.
    انتهاي پيام/

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

عنایتی: بازیکنی که ۱۰ ماه تمرین نکرده به تیم ملی دعوت می شود اما من نه.

رضا عنایتی براین عقیده است که باید نامش در لیست انتخابی تیم ملی قرار می گرفت. وی مدعی است توانایی هایش نسبت به برخی از بازیکنان دعوت شده خیلی بیشتر است و براین اساس او هم باید جایی در لیست تیم ملی داشته باشد.
    •بحث چگونگی نیامدن تو به استقلال مجدداً از سوی واعظی آشتیانی و قلعه نویی مطرح شده است. خودت بگو دلیل اصلی نیامدنت به استقلال چه بود؟
    - کسی باعث و بانی نیامدن من به استقلال نشد. باشگاه النصر در ارتباط با پیوستن مجدد من به استقلال سنگ اندازی کرد و آنها نزدیک به ۳ ماه
    می شود که من را مورد اذیت خود قرار می دهند. وقتی خواستم به استقلال بیایم رضایت نامه ام را ندادند. مشکل من فقط نداشتن رضایت نامه بود و بس.
    • اما آن زمان مدیرعامل استقلال مدعی شده بود بودجه لازم را برای به خدمتگیری تو ندارند؟
    - باشگاه النصر برای صدور رضایتنامه من ۱۶۰ میلیون تومان را از استقلالی ها درخواست کرده بود که آن زمان این بودجه در باشگاه استقلال وجود نداشت. البته این پیشنهاد النصری ها به استقلال هم فقط یک بهانه بود.
    • چه زمانی بازیکن آزاد به حساب می آیی؟
    - تا ۲۵ روز آینده قراردادم با النصر تمام می شود. پس از اتمام قراردادم به ایران می آیم.
    • حتماً استقلال هم مقصد تو خواهد بود؟
    - باید شرایط را دید اما به هر حال استقلال تیم محبوب من است و دوست دارم یک بار دیگر به عضویت این تیم دربیایم. شاید تا یک ماه آینده استقلالی شدم، همه چیز به توافقات لازم برمی گردد که امیدوارم این مهم به وقوع بپیوندد.
    •طی این چند روز صحبتی با مسئولان باشگاه النصر داشتی؟
    - ۲ ، ۳ روز پیش جلسه داشتیم. کل مدیریت و مسئولان باشگاه اماراتی عوض
    شده اند. مدیرعامل جدید منطقی به نظر می رسد تا همین مساله سبب امیدواری من شود.
    • استقلال قهرمان شد. نظرت در ارتباط با این مساله چیست؟
    - حق طبیعی استقلال قهرمانی بود. آنها مستحق این قهرمانی بودند. ا گر چه این تیم در هفته های پایانی دچار لغزش شد اما همین مساله باعث شد قهرمانی در هفته پایانی لیگ شیرینی اش دوبرابر شود. البته این وسط نباید از نقش تاثیرگذاری جلالی و شاگردانش هم به راحتی گذشت. آنها در بازی با ذوب آهن سنگ تمام گذاشتند.
    •قطبی لیست جدید تیم ملی را اعلام کرد در حالیکه خیلی از لژیونرها به تیم ملی دعوت شدند نامی از شما به میان نیامد؟
    به دلیل یک جر و بحث با باشگاه النصر من به تیم ملی دعوت نشدم. با توجه به شرایطی که دارم باید از من حمایت می شد تنها مشکل من از سوی باشگاه النصر بود، نه اینکه خودم دچار افت باشم. گویا آقای قطبی از مسئولان النصر در مورد من سوال کردند که آنها گفته اند عنایتی ۲ ماه و نیمی است که تمرین نکرده است. قطبی در مورد من اطلاعات کافی نداشته است. او خیال
    می کند من طی این مدت تمرین نکرده ام، در حالی که من هر روز تحت نظر یک مربی بدنساز به آماده سازی خود مشغول می شوم. بدنم از هر لحاظ آماده است و هیچ مشکلی برای دعوت شدن نداشتم.
    •به نوعی معتقد هستی از خیلی از بازیکنان لژیونر دعوت شده آماده تر هستی درست است؟
    - صددرصد. من چیزی از آنها کمتر ندارم. هیچ مشکلی هم ندارم که از دعوت شدن من به تیم ملی صرف نظر کرده اند. این مشکل فوتبال ما است که وقتی این جروبحث ها اتفاق می افتد از دعوت بازیکن صرف نظر می کند. قطبی باید با من تماس می گرفت و از زبان خودم شرایطم را جویا می شد.
    •فکر می کنی این وسط حقت ضایع شده است؟
    - نه، من آرزوی موفقیت تیم ملی را دارم و برای قطبی هم آرزوی سربلندی می کنم اما بهتر این بود که از من هم خبری می گرفتند. من بازیکن ناشناخته نیستم که به راحتی از اسمم گذشتند. بازیکنی که ۱۰ ماه تمرین نکرده است به تیم ملی دعوت می شود اما من... با این حال امیدوارم ایران به جام جهانی صعود کند و دل همه ما شاد شود.

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

صفایی فراهانی: فوتبال ما هیچ چیزی ندارد!

"فوتبال ما مثل دانشجویی است که می‌خواهد از روی دیوار وارد دانشگاه شود!" همه‌ی ما این جمله معروف صفایی فراهانی را شنیده‌ایم. او هنوز هم معتقد است که ما فقط در کاغذ فدراسیون برتر آسیا هستیم و بازی‌های لیگ قهرمانان آسیا و تیم ملی نشان از این واقعیت تلخ دارد. فوتبال ما یک مدیریت ساختارمند می‌خواهد. آیا با گذشت هشت سال از لیگ به اهداف خود رسیده‌ایم؟ لیگ هسته‌یی از فوتبال است، تا مشکل کل فوتبال حل نشود، مشکل لیگ حل نخواهد شد.
    محسن صفایی فراهانی با ابراز تاسف از جایگاه کنونی فوتبال ایران خاطرنشان کرد: لیگ، هسته‌یی کوچک از کل فوتبال است. نمی‌توانیم کل فوتبال را نداشته باشیم اما، یک لیگ خوب داشته باشیم. زمانی که یک لیگ مرتب، منظم و هدفمند داریم که ریشه درستی داشته و کل فوتبال از پتانسیل درست و استاندارد برخوردار باشد. ولی آیا حالا کل فوتبال ما این شرایط را دارد؟
    وی افزود: زمانی که لیگ قهرمانان آسیا می‌خواست برگزار شود، گفتم ما مثل دانشجویی هستیم که می‌خواهد از دیوار دانشگاه بالا برود. فوتبال ما رتبه ۳۲۶ را روی کاغذ به دست آورده است اما، ژاپنی‌ها واقعا ۴۵۷ شدند، آقایان واکنش نشان دادند و گفتند که فراهانی برای ترساندن ما این حرف‌ها را می‌زند اما، حالا به خوبی می‌توان دید که بیان آن حرف‌ها، بحث ترس نبوده است. ما حالا داریم نتیجه کار فوتبال را در لیگ داخلی، لیگ قهرمانان آسیا و بازی‌های تیم ملی می‌بینیم. پس وقتی می‌گویم ما روی کاغذ فدراسیون برتریم و ژاپن در واقع برتر است،‌ بحث ترساندن نیست.
    فراهانی با بیان اینکه مدیریت فوتبال یک ساختار منسجم می‌خواهد، تصریح کرد: تنها یک مدیریت ساختارمند به ما کمک می‌کند که فوتبال موفقی داشته باشیم، در سال ۱۹۹۷ لیگ ژاپن کار خود را با هفت تیم شروع کرد و امروز لیگ ژاپن ۱۸ تیم حرفه‌یی دارد. ایران نیز در هشتمین سال لیگ خود قرار دارد یعنی تنها چهار سال با ژاپن فاصله داریم حالا باید مقایسه کنیم و ببینیم ژاپنی‌ها به کجا رسیده‌اند و ما به کجا. با حل کردن مشکل یک بخش کوچک از فوتبال، مشکل فوتبال حل نمی‌شود. مشکل فوتبال را با حرف زدن نمی‌توان حل کرد. این کار یک برنامه ۱۰ ساله می‌خواهد. باید برای باشگاه‌، هیات‌، لیگ و... برنامه‌ریزی هدفمند کرد. باید ببینیم که آیا لیگ ایران بعد از هشت سال توانسته به اهداف خود برسد. در آیین نامه لیگ آمده است که تمام باشگاه‌ها باید تیم‌های پایه داشته باشند اما،‌آیا حالا واقعا باشگاه‌های ما تیم‌های پایه دارند؟ در آیین نامه آمده باشگاه‌ها باید زمین تمرین مختص خود داشته باشند، آیا دارند؟ همه اینها در آیین نامه لیگ پیش‌بینی شده است، حالا اگر بعد از هشت سال فاقد این اصول هستیم، باز جای بحث دارد.
    وی از عملکرد رسانه‌ها نیز انتقاد کرد و به ایسنا گفت: متاسفانه رسانه فقط حاشیه را می‌بیند اما، آیا درد ما فقط مسایل حاشیه‌یی است. ورزشی نویسان بررسی کنند و ببینند که چه شده فوتبال ژاپن بدون دردسر به جام جهانی و المپیک می‌رود اما، حضور در این رویدادها برای ما آرزوست.
    وی تاکید کرد: تمام مشکلات فوتبال نشان می‌دهد که ما برنامه‌ریزی نداریم و تا زمانی که مشکل برنامه‌ریزی حل نشود، مشکل فوتبال حل نخواهد شد. مدیران ما درگیر امروزند، آنها فقط امروز را می‌بینند نه ۱۰ سال دیگر را و هیچ مقامی هم از مدیر نمی‌خواهد که برنامه ۱۰ ساله بیاورد. همه دوست دارند که تیم امروز به جام جهانی برود و بگویند ما این کار را کردیم. کاری ندارند که چه بلایی سر فوتبال ما می‌آید. ما قبلا در جام جهانی بوده‌ایم آیا به این معنی است که ما به عرش فوتبال رسیده‌ایم و یا انگلستان که نتوانست به جام ملت‌های اروپا راه یابد، در قعر فوتبال دنیاست.
    فراهانی تاکید کرد: اگر به اصل موضوع نپردازیم فقط وقت‌مان را تلف کرده‌ایم، به همین دلیل است که من زمانی نمی‌گذارم که مسایل فوتبال و لیگ را پیگیری کنم. وقتی می‌دانم در فوتبال ما هیچ چیزی وجود ندارد دلیلی نمی‌بینم که داخلش را بگردم تا شاید چیزی پیدا شود. اگر می‌دانستم که بررسی‌های ما تاثیرگذار است فکر می‌کردم، بررسی می‌کردم و راهکار ارایه می‌دادم.
    وی درباره مسایل و مشکلات فرهنگی به وجود آمده در لیگ هشتم نیز به ایسنا گفت: اخلاق هم بخشی از مدیریت است. در دنیا نیز همین طور است. اگر شما سیستم‌های پیشرفته مدیریتی دنیا را بررسی کنید خواهید دید که اخلاق اصل اولیه مدیریت است. اما، وقتی در فوتبال اصل برنامه‌ریزی و مدیریت وجود ندارد، نمی‌توان توقع اخلاق داشت.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •