من بیشتر اوقات از هات اسپات استفاده میکنم و نت ایرانسلمو با نت adsl ترکیب میکنم شبانه عالی میشه
هات اسپات در حد 3 ساعت جلوی کولرگازی به گوشی صدمه میزنه یعنی؟
بسته نامحدود شبانه نداره ایرانسل؟ ( مثل 1000 تومنی همراه اول )
من بیشتر اوقات از هات اسپات استفاده میکنم و نت ایرانسلمو با نت adsl ترکیب میکنم شبانه عالی میشه
هات اسپات در حد 3 ساعت جلوی کولرگازی به گوشی صدمه میزنه یعنی؟
بسته نامحدود شبانه نداره ایرانسل؟ ( مثل 1000 تومنی همراه اول )
Last edited by EHSANRF; 20-07-2016 at 16:53.
منو بگو فقط فکر می کردم فقط باتری نابود میشهباشه یه مودم می خرم
Last edited by britain; 20-07-2016 at 17:20.
منظور از رقبا فقط رایتله. شک نکنید همراه اول که به این راحتی ها حذف نمیشه
اما رایتل اساسش با سر و سره وقتی بابت دیون دولتی مجوز گرفته و به شستا واگذار شده حتما لابی می کنه. چندین سال تری جی رو داشت ؟ چیکار کرد؟ حالا هم زورشون میاد که چرا ایرانسل بسته های بلند مدت ارزون گذاشته. اگر این آقای معاون پیجی داره که بشه اعتراض کرد لینکشو بدید.
حداقل میشه پیج وزیر رو پیدا کرد که از الان گوشی بیاد دستش. اگر رئیس موافق نباشه معاون جرات نمی کنه از این حرفها بزنه. گذشته از اینکه همه بسته های ایرانسل هم ارزون نیست
شماره تلفن دفتر محمد جواد آذري جهرمي 021-88464949
زنگ بزنید اعتراض کنید .
این استــــــــاد 40روز پیش اعلام کرد هزینه ترافیک اینترانت کاهش پیدا کرد ولی هنوز که هنوزه برای کاربر نهایی اعمال نشده.
Last edited by and-roid2; 20-07-2016 at 17:46.
نمی خوام از اون دو اپراتور دزد دیگه دفاع کنم ولی اگه هدف ایرانسل دامپینگ نیست اول بسته های وایمکس رو ارزون کنه. بسته 48 گیگ یکساله با سرعت 512 کیلوبیت رو 260 هزار تومن میفروشه در حالی که بسته 100 گیگ واسه نسل 4 قیمتش 175 تومنه.
علی فرض اینکه فرکانس تی دی دی 3500 باشه فکر کنم این مدل هواوی به هر سه فرکانس ایرانسل بخوره
Huawei E5776s-420
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by ak313; 20-07-2016 at 18:07.
به زودی fddجایگزین وایمکس میشه و قیمت ها حتما کاهش زیادی خواهند داشت
فرستاده شده از SM-G360Hِ من با Tapatalk
بخاطر همین میگم باید منتظر شد چون وایمکس بطور کلی جایگزین میشه با نسل 4 ثابت ، تعرفه ها هم اصلاح میشه قطعا
فرستاده شده از E6633ِ من با Tapatalk
درود
ممکنه منطقه ای ۴ جی بگیره اما ۳ جی نگیره؟
توی خونه ۳ جی آنتن فول میده اما اینترنت نداره، اما ۴ جی دو خط داره ولی اینترنت عالیه.
چرا؟
Sent from my hi6210sft using Tapatalk
Last edited by dvb595959; 20-07-2016 at 18:21.
یک سوال دارم با نرم افزار network signal info دکل های اطراف خونه رو بررسی کردم همشونedge هستند الا یکی نوشته UMTS 384kbps جریان چیه
این با همشون فرق داره
Sent from my SM-G531H using Tapatalk
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)