تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2243 از 3347 اولاول ... 1243174321432193223322392240224122422243224422452246224722532293234327433243 ... آخرآخر
نمايش نتايج 22,421 به 22,430 از 33463

نام تاپيک: 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل

کـاربـر بـاسـابـقـه EHSANRF's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

من بیشتر اوقات از هات اسپات استفاده میکنم و نت ایرانسلمو با نت adsl ترکیب میکنم شبانه عالی میشه
    هات اسپات در حد 3 ساعت جلوی کولرگازی به گوشی صدمه میزنه یعنی؟

بسته نامحدود شبانه نداره ایرانسل؟ ( مثل 1000 تومنی همراه اول )
    Last edited by EHSANRF; 20-07-2016 at 16:53.

اگه نباشه جاش خالی می مونه britain's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

منو بگو فقط فکر می کردم فقط باتری نابود میشه باشه یه مودم می خرم
    Last edited by britain; 20-07-2016 at 17:20.

آخر فروم باز ak313's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

موضع گیری معاون وزیر ارتباطات در مقابل قیمت شکنی یکی از اپراتورهای موبایل

محمد جواد آذر جهرمی، معاون وزیر ارتباطات و مدیر عامل شرکت ارتباطات زیرساخت، در برخورد با سیاست برخی اپراتور های موبایل برای ارائه ی دیتای زیر قیمت با هدف حذف رقبا، به یکی از خبرگزاری ها گفته است: «پدیده‌ ای به اسم دامپینگ اتفاق افتاده و موجب شده تا ایران چهارمین کشور ارزان دنیا از منظر نرخ پهنای باند موبایل باشد».
    جهرمی در ادامه افزوده است: «بسته‌ ای در یکی از اپراتور های موبایل وجود دارد که ۱۰۰ گیگابایت اینترنت سالانه را با قیمت ۱۷۵ هزار تومان در اختیار متقاضیان قرار می‌ دهد که به عبارتی هر گیگ ۱۷۵۰ تومان می‌ شود. این ۱۷۵۰ تومانی که اپراتور مورد نظر می‌گیرد، کمتر از نیم دلار می‌ شود که در هیچ کجای دنیا چنین نرخی پیدا نخواهید کرد. این سیاست‌ گذاری قیمتی قطعاً هدفش دامپینگ است که دامپینگ هم به چرخه و صنعت ضربه می‌ زند. وظیفه ی وزارت ارتباطات کنترل این بازار است تا کسی ورشکست نشود».
    دامپینگ به پدیده ای گفته می شود که طی آن قیمت کالا یا خدماتی با هدف حذف رقبا توسط یک شرکت به زیر قیمت واقعی آن کاهش می یابد.
    او ادامه داده است: «وزارت ارتباطات باید در حوزه ی پهنای باند موبایل، جلوی یک گیگ اینترنت موبایل که ۱۷۵۰ تومان است را بگیرد، زیرا هزینه ی آن با توجه به سایز بازار و هزینه‌ های سرمایه‌گذاری حدود ۷۰۰۰ تومان می‌ شود».
    آذری جهرمی اظهار داشته ارائه ی خدمات رایگان با هدف ورشکستگی دیگران از سوی یک فعال بازار هنر نیست. وی در ادامه افزوده: «یک بار در جمع مسئولان اپراتور های موبایل گفتم خوشحال می‌ شوم همین بازی کنونی در کاهش قیمت اینترنت همراه را برای قیمت مکالمه هم داشته باشید تا برای یک دقیقه مکالمه نیازی نباشد ۸۰ تومان پرداخت شود؛ اما آنها این کار را انجام نمی‌ دهند». او سپس تصریح کرده است سازمان تنظیم مقررات برای محدود کردن طرح های مکالمه ی نامحدود اپراتور ها مصوبه ای نداشته است.
    او در توضیح چگونگی جبران هزینه های اپراتور ها با این قیمت شکنی گفته است: «در قرارداد های بلند مدت معمولاً نرخ مؤثر با نرخ اسمی متفاوت است. فرض کنید در ابتدا ۱۷۵ هزار تومان برای یک سال به آن اپراتور می‌ پردازید که از نگهداری آن رقم اولیه به نسبت بالا می‌ تواند کسب سود کند. از طرفی برخی مشترکان تا انتهای سال قادر به استفاده از کل ۱۰۰ گیگابایت نیستند، لذا از این محل هم هزینه ی چندانی شامل حال اپراتور نمی‌ شود».
    رئیس هیأت مدیره ی زیرساخت ابراز کرده است: «باید جلوی این موضوع را می‌گرفتیم و وزارت ارتباطات هوشمندانه جلوی آن را گرفت. ما گفتیم حالا که کسب درآمدتان از جای دیگر است و در جای دیگری دامپ می‌ کنید، نقطه هدفمان را طور دیگری تنظیم می‌ کنیم تا ببینیم باز هم قادر به دامپ هستید یا خیر. هدفمان این بود که بگوییم دیگر از جیب مردم دامپ نکنید؛ اگر واقعاً قصد رقابت و دامپ دارید بروید از جیب خودتان هزینه کنید». آذری جهرمی در ادامه تأکید کرده است: «اگر این کار را انجام ندهیم، اجازه رشد صنعت را نداده‌ایم».
    مصوبه ی اخیر وزارت ارتباطات به شکلی هوشمندانه با کاهش سقف تعرفه ی دیتای موبایل از ۰.۵ به ۰.۴ ریال، آنها را به نوعی مجبور کرد تا نرخ بسته‌ های خود را بالا ببرند.
    منظور از رقبا فقط رایتله. شک نکنید همراه اول که به این راحتی ها حذف نمیشه
    اما رایتل اساسش با سر و سره وقتی بابت دیون دولتی مجوز گرفته و به شستا واگذار شده حتما لابی می کنه. چندین سال تری جی رو داشت ؟ چیکار کرد؟ حالا هم زورشون میاد که چرا ایرانسل بسته های بلند مدت ارزون گذاشته. اگر این آقای معاون پیجی داره که بشه اعتراض کرد لینکشو بدید.
    حداقل میشه پیج وزیر رو پیدا کرد که از الان گوشی بیاد دستش. اگر رئیس موافق نباشه معاون جرات نمی کنه از این حرفها بزنه. گذشته از اینکه همه بسته های ایرانسل هم ارزون نیست

4. 2 کاربر از ak313 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن شبکه اینترنت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

منظور از رقبا فقط رایتله. شک نکنید همراه اول که به این راحتی ها حذف نمیشه
    اما رایتل اساسش با سر و سره وقتی بابت دیون دولتی مجوز گرفته و به شستا واگذار شده حتما لابی می کنه. چندین سال تری جی رو داشت ؟ چیکار کرد؟ حالا هم زورشون میاد که چرا ایرانسل بسته های بلند مدت ارزون گذاشته. اگر این آقای معاون پیجی داره که بشه اعتراض کرد لینکشو بدید.
    حداقل میشه پیج وزیر رو پیدا کرد که از الان گوشی بیاد دستش. اگر رئیس موافق نباشه معاون جرات نمی کنه از این حرفها بزنه. گذشته از اینکه همه بسته های ایرانسل هم ارزون نیست
    شماره تلفن دفتر محمد جواد آذري جهرمي 021-88464949
    زنگ بزنید اعتراض کنید .
    این استــــــــاد 40روز پیش اعلام کرد هزینه ترافیک اینترانت کاهش پیدا کرد ولی هنوز که هنوزه برای کاربر نهایی اعمال نشده.
    Last edited by and-roid2; 20-07-2016 at 17:46.

6. 2 کاربر از and-roid2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

به نظر من اون نسل 4 ثابت ایرانسل ه مراه بیفته اینطوری که برآوده میشه حتی قیمت های فعلی هم شکسته خواهد شد روی اون سیستم.
    نمی خوام از اون دو اپراتور دزد دیگه دفاع کنم ولی اگه هدف ایرانسل دامپینگ نیست اول بسته های وایمکس رو ارزون کنه. بسته 48 گیگ یکساله با سرعت 512 کیلوبیت رو 260 هزار تومن میفروشه در حالی که بسته 100 گیگ واسه نسل 4 قیمتش 175 تومنه.

آخر فروم باز ak313's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

علی فرض اینکه فرکانس تی دی دی 3500 باشه فکر کنم این مدل هواوی به هر سه فرکانس ایرانسل بخوره
    Huawei E5776s-420

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by ak313; 20-07-2016 at 18:07.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2013

پيش فرض

نمی خوام از اون دو اپراتور دزد دیگه دفاع کنم ولی اگه هدف ایرانسل دامپینگ نیست اول بسته های وایمکس رو ارزون کنه. بسته 48 گیگ یکساله با سرعت 512 کیلوبیت رو 260 هزار تومن میفروشه در حالی که بسته 100 گیگ واسه نسل 4 قیمتش 175 تومنه.
    به زودی fddجایگزین وایمکس میشه و قیمت ها حتما کاهش زیادی خواهند داشت

فرستاده شده از SM-G360Hِ من با Tapatalk

ناظر انجمن شبکه اینترنت dj77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بخاطر همین میگم باید منتظر شد چون وایمکس بطور کلی جایگزین میشه با نسل 4 ثابت ، تعرفه ها هم اصلاح میشه قطعا

فرستاده شده از E6633ِ من با Tapatalk

آخر فروم باز dvb595959's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    قلب آدمای مهربون

پيش فرض

درود
    ممکنه‌ منطقه ای ۴ جی بگیره اما ۳ جی نگیره؟
    توی خونه ۳ جی آنتن فول میده اما اینترنت نداره، اما ۴ جی دو خط داره ولی اینترنت عالیه.
    چرا؟

Sent from my hi6210sft using Tapatalk
    Last edited by dvb595959; 20-07-2016 at 18:21.

اگه نباشه جاش خالی می مونه xxx1360's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

یک سوال دارم با نرم افزار network signal info دکل های اطراف خونه رو بررسی کردم همشونedge هستند الا یکی نوشته UMTS 384kbps جریان چیه
    این با همشون فرق داره

Sent from my SM-G531H using Tapatalk

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •