سلام جواد جان. من از تهران هستم.
خبری در این زمینه ندارم. به هر حال دوره تکمیلی هم ندارم.
آموزشی توی ماه رمضان هر کجا یه جورییه. بعضی جاها سخت تر و بعضی جاها آسون تر میشه.
باید ببینیم این باهنر کرمان جزو کدوم دسته هست.
سلام جواد جان. من از تهران هستم.
خبری در این زمینه ندارم. به هر حال دوره تکمیلی هم ندارم.
آموزشی توی ماه رمضان هر کجا یه جورییه. بعضی جاها سخت تر و بعضی جاها آسون تر میشه.
باید ببینیم این باهنر کرمان جزو کدوم دسته هست.
سلام من اول تیر اعزامم. امروز برگ اعزامم اومد. افتادم مرکز آموزش ولیعصر تبریز - نیروی انتضامی با مدرک لیسانس :(
چجور جاییه؟ کسی میدونه؟
من تهرانم..آره همون لحظه برگه سبز رو میدن..
میشه همچین کاری کرد ؟ من تهران هستم و دیپلمه..
کار خاصی ندارم که تعویق بزنم فقط میخواستم گواهینامه بگیرم..
خیلی دردسر داره تعویق زدن ؟؟ یا فردا میری میگی یکماه تعویق بزنن اونا هم میگن باشه..؟؟![]()
خب خوبه اولین دوستم رو پیدا کردم![]()
چرا نمیشه؟ برو پلیس + 10 و به راحتی تعویق بزن. البته اگه دوس داری عقب بندازی به خاطر گواهینامه یا هر چیز دیگه...
فکر کنم فقط یک بار یک ماه برات بزنن...
پلیس+10 برات ثبت میکنه و باید صبر کنی نظام و ظیفه جواب بده فکرکنم
دوستان کسی نبود جواب مارو بده؟
من اول تیر اعزامم. امروز برگ اعزامم اومد. افتادم مرکز آموزش ولیعصر تبریز - نیروی انتضامی با مدرک لیسانس :(
چجور جاییه؟ کسی میدونه؟
سلام به همه ی مشاوران عزیز.
آقا یک سوال تخصصی. من لیسانس میخونم.ترم آخرمه، تیر ماه امسال درسم تموم میشه. اگه بخوام شهریور امسال ( 93) اعزام بشم باید کی دفترچه رو پست کنم که نیفته واسه آبان ماه.
نکته : من نمره هام تا اخر تیر ماه میاد،یعنی تا اون موقع روی کاغذ فارق تحصیل نمیشم ، این مشکلی در پست کردن دفترچه نداره؟؟
سلام به همه دوستان گلم ...مخصوصا اعزامی های 1 تیر ..امیدوارم هرجا میرید به خوبی و خوشی تموم کنید...برگه سفید منم امروز اومد نوشته منطقه هوایی اصفهان کسی میدونه کجاست؟؟
دوستان کسی نبود جواب مارو بده؟
من اول تیر اعزامم. امروز برگ اعزامم اومد. افتادم مرکز آموزش ولیعصر تبریز - نیروی انتضامی با مدرک لیسانس :(
چجور جاییه؟ کسی میدونه؟
درود داداش گلم.دادا نگران نباش اونطور که من شنیدم جای خیلی خوبیه واسه آموزشی.از نظر آب و هوا که خیلی توپه تو تابستون حال میکنید.کلا یکی از پادگان های خوب آموزشیه تا جایی که من شنیدم.نگران نباش دادا اینهمه جوون دارن میرن اونجا یکیم شما.میگذره بد و خوبش.منم 02 افتادم.موفق باشی داداش.سخت نگیر
![]()
Last edited by Persia Xperia; 08-06-2014 at 13:50.
اول شما باید نمراتت بیاد تا با دانشگاهت تسویه کنی و بعد لغو معافیت تحصیلی بزنی و بعد پست کنی...
چون پ+10 ابطال معافیت ت رو ازت میخواد...
هم اکنون 35 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 35 مهمان)