آقا سرعت روزانه واسه من تغییری نکرده ولی شبانه به نظر میاد کمی بهتر شده. باید دید چی میشه.
با احترام
تیم مدیریت انجمن
آقا سرعت روزانه واسه من تغییری نکرده ولی شبانه به نظر میاد کمی بهتر شده. باید دید چی میشه.
سلام
لطفا بگید بهترین نحوه کانکشن کدام است که هم سرعت بهتری داشته باشه و هم امنیت
راستی ببخشید اگر خودمون مودم را نصب و کانفیگ کنیم باید همون 25 هزار تومان را که برای نصب میگرن بار هم بدیم یا نمیخواهد
واسه من کم نشده.
![]()
دوستان من الان دارم دانلود میکنم و شاتل داره 5 دقیقه ای یه بار دیسکانکت میکنه
حاضرم شرط ببندم کار خودشونه و از عمده
واسه من که دیسکانکت نمیکنه ولی سرعتش خیلی نوسان داره.
بیشتر سرعتش پایینه، یه وقتا هم سرعتش بالا میاد. ولی بیشتر پایینه.
معلوم نیست چه کرمی ریختن که دانلود شبانه رو داغون کردن.
باید پی گیری کنی..واسه من داشتن لفتش میدادن من هر روز زنگ میزدم رو مخشون بودم آخر وصلش کردن...اقا کسی اینجا تو تهران منطقه 6 نیست!
2 ماهه الافیم وصل کنن!
موندیم تو خماری!
سرعت دانلود روزانه صبانت من شده 12 با اين اوصافي كه از شاتل هم مي شنوم دارم از شاتل هم منصرف مي شم . بريم همون مخابرات رو بگيريم.
سلام خدمت دوستان عزیز من ساکن اصفهان هستم الان دو ساله که مشتری شاتل هستم و بجز افت سرعت مشکلی با این شرکت نداشتم. امروز ساعت یک بامداد 11/5/89 طبق معمول شروع به دانلود از سایت رپیدشیر کردم ولی با کمال تعجب ساعت یک و نیم یعنی پس از نیم ساعت، دانلود قطع شد و حتی سایت رپیدشیر هم بالا نمیومد!!!ولی با --- به راحتی سایت باز میشه و امکان دانلود هم هست.
جالب اینه که از طریق ip سایت رپیدشیر یعنیاین سایت بدون --- به راحتی بالا میاد .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با چند ISP امتحان کردم هیچ مشکلی نبود ولی با شاتل رپیدشیر بالا نمیاد
در حال حاضر فقط اسم سایت برای من فیلتر شده و هیچ دانلودی از این سایت امکان پذیر نیست.
قابل ذکره که این فیلتر شدن هیچ ربطی به مخابرات نداره چون با ISP های دیگه سایت به راحتی بالا میاد و امکان دانلود هست !در ضمن پیغام "دسترسۍ به تارنماۍ فراخوانده شده امكان پذير نمۍ باشد." به چشم نمیخوره!!!!![]()
سلام خدمت دوستان عزیز من ساکن اصفهان هستم الان دو ساله که مشتری شاتل هستم و بجز افت سرعت مشکلی با این شرکت نداشتم. امروز ساعت یک بامداد 11/5/89 طبق معمول شروع به دانلود از سایت رپیدشیر کردم ولی با کمال تعجب ساعت یک و نیم یعنی پس از نیم ساعت، دانلود قطع شد و حتی سایت رپیدشیر هم بالا نمیومد!!!ولی با --- به راحتی سایت باز میشه و امکان دانلود هم هست.
جالب اینه که از طریق ip سایت رپیدشیر یعنیاین سایت بدون --- به راحتی بالا میاد .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با چند ISP امتحان کردم هیچ مشکلی نبود ولی با شاتل رپیدشیر بالا نمیاد
در حال حاضر فقط اسم سایت برای من فیلتر شده و هیچ دانلودی از این سایت امکان پذیر نیست.
قابل ذکره که این فیلتر شدن هیچ ربطی به مخابرات نداره چون با ISP های دیگه سایت به راحتی بالا میاد و امکان دانلود هست !در ضمن پیغام "دسترسۍ به تارنماۍ فراخوانده شده امكان پذير نمۍ باشد." به چشم نمیخوره!!!!![]()
من الان به هیچ وجه از رپیدشیر دانلود ندارم !
تا دیشب که همچین مشکلی نبود !
هم اکنون 55 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 55 مهمان)