عجب..
متاسفانه اطلاعی ندارم که کدامیک به صرفه هست.
اگر هدف تان گرد آوری لینک های دانلود از اینترنت نامحدود باشه با اینترنت محدود هم میشه اینکار را کرد.
با احترام
تیم مدیریت انجمن
عجب..
متاسفانه اطلاعی ندارم که کدامیک به صرفه هست.
اگر هدف تان گرد آوری لینک های دانلود از اینترنت نامحدود باشه با اینترنت محدود هم میشه اینکار را کرد.
بالای کادر باکسی که توش پست تان را می نویسید گزینه Insert Image را بزنید و عکس را از کامپیوترتان انتخاب کنید و تمام.
شکل گزینه اینه:![]()
بله
خیلی از پروتکل ها از ساعت یک تا نزدیکای صبح از کار می افتد و با سرعت وحشتناک پایین ارسال و دریافت میشه یا اصلا ارسال نمیشه
شاید پراکسی ها کار کنند.(در مورد خودم برخی از فیلترشکن های امن از کار می افتند ولی غیر امن ها کار می کنند)
سرعت هم کاهش داره در این ساعات.
ظاهرا از کامپیوترم نمیشه اپلود کرد و باید تو سایت دیگه اپلود کنیم
snr من
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
زیاد حالیم نمیشه ولی این خیلی خوبه و قطعی یا محدودیت سرعت نباید داشته باشید.
به پشتیبانی بگید کجاش نویز داره؟
سرعت رو روی 6 مگ بستن(تا اگه شهاب خریدی بتونی سرعت بالا دان کنی)
خطتت خیلی خوبه و گفتن نویز با توجه به اینکه پشتیبانی به راحتی نویز شما رو رویت میکنه یه جورایی از سر کردن شماست
پست قبل گفتم اولا احتمالا شما خط قرمز رو رد شدید و سرعت رو براتون محدود کردن
دوما ماکس نت از وقتی بیرون از تبریز پا گذاشته دیگه شرکت قبلی نیست فقط و فقط فکر کیسه خودشه وبس
الان 3 ماهه که قطعی نداشتم
ولی خب افت سرعت و وصل نشدن پروکسیها و جواب سربالای پشتیبانی و ... واقعا اذیت میکنه
حالا به نظرتون بعد اتمام اکانتم از همارا بگیرم؟
بله بگیرید.
فقط همارا شاید ۱۰ هزار تومان برای رانژه! بگیره(که نباید بگیرن)
هم اینکه باید از مکس نت سرویس تان را کنسل کنید تا همارا وصل کنه. موقع کنسل کردن بگید که راضی نبودید و ... (شاید اصلا ترسیدن درست کردن)
به نمایندگی همارا رفتم گفت 15 تومن هزینه میگیریم که 10 تومن بابت راه اندازی و 5 تومنم بابت هزینه مخابراتی
و گفتن به ماکسنت بگید که خطتون رو جمع آوری کنن
دوستان میخوام یک مودم جدید بخرم نظرم روی هواوی هست چون میگن روی دستگاه های مخابراتی سازگاری عالی داره نظرتون چیه در ضمن من از وایرلس استفاده ای ندارم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)