تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2243 از 2376 اولاول ... 12431743214321932233223922402241224222432244224522462247225322932343 ... آخرآخر
نمايش نتايج 22,421 به 22,430 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

آخر فروم باز Nasser_ZRE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

اون1خبر عمومیه و زیاد اختصاصی استقلال نیست ولی خبری که تو گذاشتی...............

من دوست دارم.

/ليگ قهرمانان آسيا/
    حريف استقلال فردا به تهران مي‌آيد
    خبرگزاري فارس: باشگاه الاتحاد عربستان ساعت 15: 15 دقيقه فردا با پروازي اختصاصي وارد تهران خواهد شد.

به گزارش خبرگزراي فارس، الاتحاد براي سفر مستقيم از جده به تهران از پرواز چارتر استفاده مي‌كند. مسئولان الاتحاد امروز در نمابري از باشگاه استقلال درخواست كرده اند هماهنگي هاي لازم را براي فرود آنها در فرودگاه بين المللي امام خميني (ره) انجام دهد.
    باشگاه استقلال درخواست باند فرود الاتحاد را به سازمان هواپيمايي كشوري منعكس كرده است.
    كنفدراسيون فوتبال آسيا 4 داور از كشور سوريه را براي قضاوت ديدار تيم‌هاي استقلال ايران و الاتحاد عربستان در ليگ قهرمانان آسيا مامور كرده است.

*داوران سوريه‌اي يكشنبه در تهران
    محسن بسما داور وسط مسابقه روز سه شنبه 15 ارديبهشت خواهد بود و دو كمك وي تمام حمدون و شاكر الحميدي از سوريه هستند.
    داور چهارم اين ديدار هم عثمان صفوان است كه در ديدار استقلال و ام صلال نيز با همين عنوان به تهران آمده بود.
    داوران سوري ساعت 14:50 دقيقه فردا (يكشنبه) وارد فرودگاه امام خميني (ره) مي شوند.
    ديدار استقلال و الاتحاد سه شنبه برگزار مي شود.
    انتهاي پيام/

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

/گزارش تمرين امروز استقلال/
    وساطت قلعه‌نويي براي حضور تماشاگران و حضور استاد اسدي
    خبرگزاري فارس: تمرين امروز تيم فوتبال استقلال در ورزشگاه دستگردي برگزار شد.

به گزارش خبرگزاري فارس، تيم فوتبال استقلال كه خود را براي ديدار با الاتحاد عربستان آماده مي‌كند از ساعت 16:30 در ورزشگاه دستگردي تهران تمرينات خود را پيگيري كرد.
    در ابتداي تمرين مسئولان ورزشگاه دستگري مانع از حضور تماشاگران استقلال شدند كه با وساطت امير قلعه‌نويي آنها جواز ورود به ورزشگاه را به دست آوردند.
    بازيكنان ابتدا زير نظر خداداد؛ بدنساز تيم به گرم كردن پرداخته و سپس در گروه‌هاي دو يا سه نفره كار با توپ را انجام دادند.
    مرحله بعدي تمرين استقلال سانتر از جناحين بود كه آبي‌پوشان حدود 20 دقيقه به انجام اين تمرينات پرداختند.
    *در تمرين امروز كوشكي، منتظري، مجتبي جباري به دليل مصدوميت غايب بودند. ضمن اينكه پولادي با اجازه از كادر فني در تمرين حضور نيافت.

*ميثم منيعي و پيروز قرباني با 10 دقيقه تاخير به محل تمرين رسيدند.

*حدود 100 نفر از تماشاگران در سكوت كامل تمرين اين تيم را نظاره كردند.

*سياوش اكبرپور به صورت اختصاصي تمرين ضربه به دروازه را انجام داد.

*علي اكبر استاد اسدي ملي پوش اسبق فوتبال ايران از ضلع شرقي ورزشگاه به تماشاي تمرين استقلال پرداخت.
    تيم فوتبال استقلال تهران روز سه‌شنبه به مصاف الاتحاد عربستان مي‌رود.
    انتهاي پيام/

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

در آستانه ديدار برابر الاتحاد
    قلعه‌نويي: براي بازي حيثيتي تمرين مي‌كنيم
    خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال استقلال گفت: براي بازي حيثيتي مقابل الاتحاد تمرين مي‌كنيم.

امير قلعه‌نويي در حاشيه تمرين امروز در گفت و گيي كوتاه در جمع خبرنگاران اظهار داشت: بعد از قهرماني كه در ليگ برتر بدست آورديم تيم به آرامش رسيده و تمرينات خود را به صورت مداوم دنبال مي‌كنيم. ما روز سه شنبه يك بازي حيثيتي در پيش داريم و بازيكنان با جديت براي اين ديدار تمرين مي‌كنند.
    وي عنوان كرد: خوشبختانه محروم نداريم ولي چند تن از بازيكنانمان دچار مصدوميت هستند. در هر صورت براي اين ديدار برنامه‌ريزي كرده‌ايم و با كمك هوادارانمان براي برد به زمين مي‌رويم.
    استقلال سه شنبه در چارچوب ليگ قهرمانان آسيا ميزبان الاتحاد عربستان است. ديدار رفت با نتيجه 2 بر يك به سود الاتحاد خاتمه يافته بود.
    انتهاي پيام/

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

در گفت و گو با فارس
    اولروم: استقلال به من پيشنهاد داده است
    خبرگزاري فارس: مهاجم تيم فوتبال ابومسلم مشهد گفت: باشگاه استقلال به من پيشنهاد داده است.

عرفان اولروم در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس اظهار داشت: از چند تيم پيشنهاد دارم. يكي از اين باشگاه ها استقلال تهران است. البته پيشنهاد خوبي هم از يك تيم اهوازي دارم. با اين حال اگر ابومسلم وضعيت خوبي داشته باشد حاضرم در اين تيم بمانم اما به شرطي كه مثل فصل گذشته مشكلات مالي نداشته باشيم.
    وي ادامه داد: دوست دارم به تيمي بروم كه انگيزه و هدف داشته باشد و براي كسب سهميه آسيايي تلاش كند. مي خواهم همان بازيكن دو سال پيش باشم بازيكني كه آقاي گل ايران شد. اگر بازيكن دغدغه مالي داشته باشد نمي تواند روي بازي تمركز كند و دروازه خالي را هم نمي تواند گل كند.
    اولروم در مورد حضور ژان تيگانا در ابومسلم تصريح كرد: شنيده‌ام كه او مي‌خواهد به ابومسلم بيايد اگر اين اتفاق بيفتد خيلي خوب است. او مربي و بازيكن بزرگي است اما ابومسلم بايد بازيكن بزرگ هم داشته باشد. بازيكن خوب مهم تر از مربي خوب است. بنابراين بايد بازيكن بزرگ هم داشت تا تيم موفق شود.
    اولروم در مورد وضعيت نهايي خود با ابومسلم گفت: آخر هفته آينده تكليفم مشخص مي شود. دوست ندارم عجله كنم.
    انتهاي پيام/

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

افشین پیروانی: برای پرسپولیس سناریوی جدید نوشته اند!

دستیار وینگادا خبر اخراج خود از پرسپولیس را تکذیب کرد و گفت: "عده ای برای تیم ما سناریوی جدید نوشته اند!"
    افشین پیروانی گفت:"نمی دانم خبر اخراج بنده را چه کسی به مطبوعات داده است اما مطمئنم که این هم یک سناریوی تازه است تا به وسیله آن جو تیم را خراب کنند."
    پیروانی افزود:"بنده فقط مربی پرسپولیس هستم و تصمیمات نهایی را آقای وینگادا اتخاذ می کند. لذا در مورد مسائل پرسپولیس بنده نباید صحبت کنم. همه می دانند که من اهل حاشیه نیستم."
    وی ادامه داد:"سال گذشته از ابتدای فصل داستان سازی برای پرسپولیس شروع شد و ظاهراً امسال آقایان درانتهای مسابقات تازه یادشان افتاده برای ما سناریو بنویسند. که اخراج بنده نیز یکی از همان داستان ها است."
    پیروانی در انتها گفت:"پرقدرت کارم را در پرسپولیس ادامه می دهم و تا زمانی که باشگاه به وجودم نیاز داشته باشد همکاری می کنم."

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

جلالی: یک تیم طبیعی را به اصفهان نیاورده بودم.

سرمربی تیم فوتبال فولاد خوزستان گفت: بنا به برخی دلایل یک تیم طبیعی را به اصفهان نیاورده بودم.
    مجید جلالی پس از شکست سه بر صفر برابر ذوب‌آهن در جمع خبرنگاران گفت: به ذوب آهن تبریک می‌گویم. این تیم در لیگ برتر هم شایسته بود و این مسابقه هم مانند دو دیدار گذشته در لیگ خیلی فوق‌العاده و با کیفیت برگزار شد. شاید خستگی بازی یکشنبه ما باعث شد نتوانیم به موفقیت برسیم.
    وی ادامه داد: در طول ۹۰ دقیقه موقعیت‌های خوبی داشتیم که از آنها استفاده نکردیم و هرچه به پایان مسابقه نزدیک‌تر شدیم ذوب‌آهن بهتر بازی کرد. آنها ذخیره‌های بهتری نسبت به ما داشتند. من روی نیمکت حتی ۷ بازیکن هم نداشتم و یک تیم طبیعی را به اصفهان نیاوردم. بنا به برخی مسایل بازیکنانم کمترین انگیزه را برای این دیدار داشتند؛ اما از آنها راضی هستم.
    سرمربی فولاد تاکید کرد: این آخرین بازی من با فولاد بود و به دلیل صحبت‌هایی که برخی از مسئولان باشگاه با یک سری از مربیان داشتند، دیگر در این تیم نمی‌مانم و به اهواز هم نمی‌روم و امشب به تهران می‌روم. این مسائل باعث شد که نتوانیم در این هفته تمرینات همیشگی را انجام دهیم.
    وی افزود: اگر مسئولان باشگاه صبر می‌کردند در جام حذفی نیز می‌توانستیم موفق شویم. من از فضای فوتبال ایران تعجب می‌کنم. زیرا از تیمی که پرکار است ایراد می‌گیرند. باید در اهواز استقلال را هم شکست می‌دادیم.پاک‌ترین فوتبال را ارائه کردیم و اگر در ۵ بازی آخر لیگ مانند دیدار یکشنبه بازی می کردیم؛ می‌توانستیم قهرمان لیگ شویم.
    جلالی تاکید کرد: دو فصل در خوزستان بودم و دو تیم را در بدترین شرایط تحویل گرفتم و در بهترین شرایط تحویل دادم.

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

این سایت هواداران استقلال چی شده چرا باز نمیشه؟البته من پرسپولیسی هستم.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

آخر فروم باز bleu2u4u's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

بازی استقلال کی هست؟ساعت چنده

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

پس از ممانعت از هواداران به محل تمرين اتفاق افتاد
    تشويق فتح‌ا... زاده و حمايت از قلعه نويي
    خبرگزاري فارس: هواداران ناراحت تيم فوتبال استقلال پس از ممانعت از ورودشان به ورزشگاه دستگردي عليه مديرعامل اين تيم شعار دادند.

به گزارش خبرگزاري فارس، پس از اينكه هواداران استقلال به دليل نامه واعظ آشتياني موفق نشدند وارد ورزشگاه دستگردي شوند پشت درهاي بسته به انتظار اميرقلعه‌نويي نشستند.
    پس از اينكه قلعه‌نويي وارد ورزشگاه دستگردي شد هواداران دور او را گرفته و قضيه را براي او تعريف كردند و به او گفتند واعظ آشتياني با ممانعت خود براي ورود ما به ورزشگاه، قصد دارد شما را از ما دور كند تا به هدفش برسد.
    قلعه‌نويي نيز اين فرصت را از آنها خواست تا وارد ورزشگاه شود تا بلكه بتواند زمينه ورود آنها را به محل تمرين فراهم كند اما دقايقي بعد مجيد پورسيف مسئول كانون هواداران استقلال ميان هواداران و ليدرها آمد و براي آنها توضيح داد با توجه به تصميم مديرعامل نمي‌توانند وارد ورزشگاه شوند.
    هواداران استقلال كه اين توضيحات برايشان قانع‌كننده نبود و تعدادشان در بيرون از ورزشگاه از 200 نفر به حدود 400 نفر رسيده بود، شروع به سر دادن شعار عليه واعظ آشتياني كرده و با بيان اينكه "واعظ حيا كن، استقلال را رها كن " و سردادن نام فتح‌ا... زاده، مديرعامل اين باشگاه اعتراض شديد خود به مديرعامل استقلال رانشان دادند.
    آنها همچنين با سر دادن اين شعار كه "استقلال بي امير نمي‌خواهيم "؛ به مديريت اين باشگاه اين نكته را يادآور شدند كه بايد براي تمديد قرارداد با امير قلعه‌نويي وارد مذاكره شود.
    انتهاي پيام/

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •