درسته میلاد جان واقعا PC خیلی شاهکار تر بوده تو این بازی ولی مسئله اینجاست هر 4 عکسی که من گذاشتم مربوط به همین X360 خودمون میشه !!![]()
درسته میلاد جان واقعا PC خیلی شاهکار تر بوده تو این بازی ولی مسئله اینجاست هر 4 عکسی که من گذاشتم مربوط به همین X360 خودمون میشه !!![]()
ایران - عربستان
در سایتیک نظر سنجی مهم قرار گرفته است که از چند لحاظ خاص و مهم است. این نظر سنجی مهم ترین لیگی که باید به فیفا 12 اضافه شود را از کاربران می پرسد. چهار لیگ ایران، عربستان، لیگ دوم هلند و لیگ رومانی از پاسخ های این نظر سنجی هستند. در حال حاضر لیگ ایران با 50 درصد آرا اول و لیگ عربستان با 43 درصد دوم است.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پس اگر از علاقمندان فیفا هستید و می خواهید لیگ ایران را در فیفا 12 مشاهده کنید به این سایت مراجعه کرده و به ایران رای دهید.
تا ساعت ۵:۳۰ روز ۱۶ فروردین نتیجه ی نظر سنجی ۵۳٪ به ۴۱٪ به نفع ایران بوده است.
Last edited by alireza_sun72; 05-04-2011 at 19:56.
ببخشید دوستان فرمان logitech driveFX racing wheel رو میشه پیدا کرد ؟
ممنون .
فکر کنم تو پونک دیدمش یه سر به اونجا بزن
بچه ها من یه سوال دارم میدونم جاش اینجا نیست شرمنده ولی میپرسم!
سیستم pc من اینه:
CPU : AMD PHENOM II X4
RAM : 4GB DDR3
GRAPHIC: GIGABYTE GT 220 NVIDIA
و CRISIS 2 روی PC من اسلوموشن میاد و میدونم مشکل کارت گرافیکمه
صدای بازی هم نمیاد یعنی فقط موزیک پخش میشه صحبت کردنشون خفس
حالا سوال من اینه که کارت گرافیکم DIRECT X 10.1 پشتیبانی میکنه ولی من 11 ریختم
ایا مشکل اسلوموشن اومدن و بی صدا بودن از دایرکت ایکسه؟
در ضمن بازی من 2 تا دی وی دی هست و موقع بازی کلی نوشته تو تصویره ، میکم نکنه بتاست؟؟
ممنون![]()
یه دلاور بیاد یه بحث دیگه راه بندازه تا کلی کیف کنیم!
سعید ؟ میلاد ؟ ماشالا ؟ ....!
خیلی ممنون که کمک میکنید دوستان
یه چند تا سوال دیگه هم دارم
اول اینکه این هاردهایی که که گفتید روش نصب میشه باید فرمت خاصی باشه یا همینجوری بهش وصل میشه و اونوقت کاراهایی که با هارد خود هارد ایکس باکس میشه انجام داد مثل نصب بازی و کارهای دیگه رو داره یا فقط میشه روش فیلم یا آهنگ ریخت دوستان ؟؟؟؟؟؟؟
حالا دوستان هارد لپ تاپی بهتره یا اکسترنال و اونوقت رابطی تبدیلیی چیزی میخواد ؟؟؟؟؟؟ برنامه چی شنیدم فقط fat32 کارمیکنه؟؟؟؟؟
هارد اکسترنال بهتره بخاطر دردسر کمتر
دقیقا همون کارایی که با هارد مخصوص ایکس باکس میشه کرد با هارد اکسترنال هم میشه کرد
نه تبدیل نمیخواد با کابل USB وصل میکنی جلوی XBOX
بله فقط FAT32 ساپرت میکنه
اول بهت بگم که مشکل اصلیت از خونوادته که بهت ادب یاد ندادن و از حرفای بالا معلومه. مشکل دومت هم اینه که درست نمیخونی و علت بی سوادیت هم همینه.
من گفتم biohazard یه کلمه ژاپنیه؟ یا گفتم بازی که تو اروپا و امریکا اسمش رزیردنت ایوله تو ژاپن با اسم boihazard عرضه شده و اینو مبتدی ترین ها هم از سالها قبل میدونن. از همه جوابایی که تا حالا دادی فهمیدم که تو حتی توانایی درک چیزایی رو که مینویسم نداری و فکر میکنی من حرفای خودتو تحویلت میدم و ازت یاد میگیرم در صورتی که من رو بیشتر حرفای تو تف هم نمیندازم.
تقصیر منه که با آدم نفهمی مثل تو بحث میکنم. حیف اون همه وقت که تلف شد. من تو کل عمرم آدمی به کله شقی و نفهمی تو ندیده بودم.
و شما آقای samgun بعد از اون همه مزخرف و توهین تشکر میکنی؟
دست بقیه دوستایی که تو این مدت با هم بودیم میبوسم و همتونو به خدا میسپرم.
100% نسخه ی بتاست
فروشنده ها وقتی نسخه ی بتا اومد یه چند صدتایی رایت کردن الان که کاملش اومده دارن اون بتاهارو به اسم نسخه ی کامل میفروشند(ای نامردا)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)