تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2243 از 3195 اولاول ... 124317432143219322332239224022412242224322442245224622472253229323432743 ... آخرآخر
نمايش نتايج 22,421 به 22,430 از 31949

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Xbox 360 - (پست اول حتما خوانده شود!)

حـــــرفـه ای SamGun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

تا جایی که من فهمیدم ، بحث بین 360 و PC بوده .
    خوب PC از نظر سخت افزاری میتونه خیلی خیلی قوی تر از PS3 و 360 روی هم باشه - برای همین طبیعی هستش که رندر انجین بتونه کار های محیر العقول انجام بده
    درسته میلاد جان واقعا PC خیلی شاهکار تر بوده تو این بازی ولی مسئله اینجاست هر 4 عکسی که من گذاشتم مربوط به همین X360 خودمون میشه !!

2. 4 کاربر از SamGun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال alireza_sun72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    یه زمان اسمش ایران زمین بود...

پيش فرض

ایران - عربستان
    در سایت
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    یک نظر سنجی مهم قرار گرفته است که از چند لحاظ خاص و مهم است. این نظر سنجی مهم ترین لیگی که باید به فیفا 12 اضافه شود را از کاربران می پرسد. چهار لیگ ایران، عربستان، لیگ دوم هلند و لیگ رومانی از پاسخ های این نظر سنجی هستند. در حال حاضر لیگ ایران با 50 درصد آرا اول و لیگ عربستان با 43 درصد دوم است.
    پس اگر از علاقمندان فیفا هستید و می خواهید لیگ ایران را در فیفا 12 مشاهده کنید به این سایت مراجعه کرده و به ایران رای دهید.
    تا ساعت ۵:۳۰ روز ۱۶ فروردین نتیجه ی نظر سنجی ۵۳٪ به ۴۱٪ به نفع ایران بوده است.
    Last edited by alireza_sun72; 05-04-2011 at 19:56.

4. 5 کاربر از alireza_sun72 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

ببخشید دوستان فرمان logitech driveFX racing wheel رو میشه پیدا کرد ؟
    ممنون .

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت

پيش فرض

ببخشید دوستان فرمان logitech driveFX racing wheel رو میشه پیدا کرد ؟
    ممنون .

فکر کنم تو پونک دیدمش یه سر به اونجا بزن

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت

پيش فرض

بچه ها من یه سوال دارم میدونم جاش اینجا نیست شرمنده ولی میپرسم!
    سیستم pc من اینه:
    CPU : AMD PHENOM II X4
    RAM : 4GB DDR3
    GRAPHIC: GIGABYTE GT 220 NVIDIA
    و CRISIS 2 روی PC من اسلوموشن میاد و میدونم مشکل کارت گرافیکمه
    صدای بازی هم نمیاد یعنی فقط موزیک پخش میشه صحبت کردنشون خفس
    حالا سوال من اینه که کارت گرافیکم DIRECT X 10.1 پشتیبانی میکنه ولی من 11 ریختم
    ایا مشکل اسلوموشن اومدن و بی صدا بودن از دایرکت ایکسه؟
    در ضمن بازی من 2 تا دی وی دی هست و موقع بازی کلی نوشته تو تصویره ، میکم نکنه بتاست؟؟
    ممنون

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    اصفهون نصف جهون اسم : شهاب

پيش فرض

یه دلاور بیاد یه بحث دیگه راه بندازه تا کلی کیف کنیم!

سعید ؟ میلاد ؟ ماشالا ؟ ....!

9. 6 کاربر از shab_2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mInI_ClockEr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    رو در رو با مانیتور

پيش فرض

1 - بله حتما باید درش باز بشه و درایو در بیاد .
    2 - 360 درایوش صدا میده اول و آخر .
    3 - بله میشه هارد لپ تاپ روش وصل کرد ، حتی هارد اکسترنال هم میشه .
    4 - 30 گیگ ؟ چه خبره بابا بلوری اش همش 25 گیگ جا داره (البته یک لایه هاش) همش قراره 1 گیگ اضافه بشه و زیاد نگرانش نباشید ، اتفاقا خوش به حالمون میشه - میگی نه صبر کن و نگاه کن .
    خیلی ممنون که کمک میکنید دوستان
    یه چند تا سوال دیگه هم دارم
    اول اینکه این هاردهایی که که گفتید روش نصب میشه باید فرمت خاصی باشه یا همینجوری بهش وصل میشه و اونوقت کاراهایی که با هارد خود هارد ایکس باکس میشه انجام داد مثل نصب بازی و کارهای دیگه رو داره یا فقط میشه روش فیلم یا آهنگ ریخت دوستان ؟؟؟؟؟؟؟
    حالا دوستان هارد لپ تاپی بهتره یا اکسترنال و اونوقت رابطی تبدیلیی چیزی میخواد ؟؟؟؟؟؟ برنامه چی شنیدم فقط fat32 کارمیکنه؟؟؟؟؟

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت

پيش فرض

خیلی ممنون که کمک میکنید دوستان
    یه چند تا سوال دیگه هم دارم
    اول اینکه این هاردهایی که که گفتید روش نصب میشه باید فرمت خاصی باشه یا همینجوری بهش وصل میشه و اونوقت کاراهایی که با هارد خود هارد ایکس باکس میشه انجام داد مثل نصب بازی و کارهای دیگه رو داره یا فقط میشه روش فیلم یا آهنگ ریخت دوستان ؟؟؟؟؟؟؟
    حالا دوستان هارد لپ تاپی بهتره یا اکسترنال و اونوقت رابطی تبدیلیی چیزی میخواد ؟؟؟؟؟؟ برنامه چی شنیدم فقط fat32 کارمیکنه؟؟؟؟؟
    هارد اکسترنال بهتره بخاطر دردسر کمتر
    دقیقا همون کارایی که با هارد مخصوص ایکس باکس میشه کرد با هارد اکسترنال هم میشه کرد
    نه تبدیل نمیخواد با کابل USB وصل میکنی جلوی XBOX
    بله فقط FAT32 ساپرت میکنه

12. این کاربر از alireza_sun72 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه leonredfield's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    far away

پيش فرض

همینجاش نشون میده که شما در این مورد هیچی نمیدونی و گویا انگلیسی هم بلد نیستی که لینکی که گذاشتم رو بخونی !

و چیزی که برام جالبه اینه که حرفهای خود من رو میچرخونی ، میگی خودت گفتی ، مثلا تا قبل این بحث اصلا نمیدونستی مانگا و انیمه چیه و حتی نمیدونستی کسل وانیا بازی به سبک مانگا هستش و همین طور اصلا نمیدونستی که اسم بازی ها توی کشور های مختلف فرق داره ! و همش رو من بهت گفتم

حتی نمیدونی BioHazard یعنی چی و فکر میکنی یه اسم ژاپنی هستش

عزیزم ژاپنی ها حرف "ر" رو نمیتونند تلفظ کنند ! و معنی این کلمه هم یعنی خطر زیستی که از دو کلمه ی BIO به معنی "زیستی ، وابسته به زیستن" (کوتاه شده ی همون Biologic) و Hazard به معنی "خطر" تشکیل شده ، بعضی وقتها هم از این کلمه برای تعریف سلاح های بیولوژیکی استفاده میکنند

حالا 4 تا پست پایین تر بیا همین ها رو تحویل بده بگو من میدونم اون نمیدونه و داره اشتباه میکنه ! مثل باقی پستهات تا به اینجا .

مدام هم مثل بچه های 4 ساله میگی نه حق با منه اون اشتباه میکنه !

خیلی خوب بابا شما خفن ، شما همه چیز دون ، شما آخر اند کامیکازی

شما رو نمیدونم ، ولی فکر میکنم بقیه خوانندگان فهمیده باشند چرا از روی سابقه و تعداد پست ها باقی دوستان در مورد کاربران قضاوت میکنند ، چیزی که شما سرش صدات در اومده بود .

در کل قرار بود این بحث رو با شما ادامه ندم ، ولی بعضی وقتها آدم نمیتونه پاسخ های این طوری رو نادیده بگیره ، بحث با شما هم همینجا تمومه - و اگر باز ادامه بدی حتی اگر فحش هم بدی من جوابی برات ندارم ، چون هی میای چیزهایی که از پست های خودم یاد گرفتی رو میچرخونی به نفع خودت مصادره میکنی و بعدش شروع میکنی برچسب چسبوندن و من حوصله این لوس بازی ها و بچه بازی ها رو ندارم ، سنم هم اجازه نمیده با کودکی که تازه فهمیده فاروم چیه دهن به دهن بذارم سر چیزهایی که فقط باعث میشه دیتابیس این سایت گنده تر بشه و موقع بک آپ گرفتن مدت زمان بیشتری سرعت سایت بیاد پایین و هیچ سود دیگه ای نداره .

موفق باشی
    اول بهت بگم که مشکل اصلیت از خونوادته که بهت ادب یاد ندادن و از حرفای بالا معلومه. مشکل دومت هم اینه که درست نمیخونی و علت بی سوادیت هم همینه.
    من گفتم biohazard یه کلمه ژاپنیه؟ یا گفتم بازی که تو اروپا و امریکا اسمش رزیردنت ایوله تو ژاپن با اسم boihazard عرضه شده و اینو مبتدی ترین ها هم از سالها قبل میدونن. از همه جوابایی که تا حالا دادی فهمیدم که تو حتی توانایی درک چیزایی رو که مینویسم نداری و فکر میکنی من حرفای خودتو تحویلت میدم و ازت یاد میگیرم در صورتی که من رو بیشتر حرفای تو تف هم نمیندازم.
    تقصیر منه که با آدم نفهمی مثل تو بحث میکنم. حیف اون همه وقت که تلف شد. من تو کل عمرم آدمی به کله شقی و نفهمی تو ندیده بودم.
    و شما آقای samgun بعد از اون همه مزخرف و توهین تشکر میکنی؟
    دست بقیه دوستایی که تو این مدت با هم بودیم میبوسم و همتونو به خدا میسپرم.

14. 3 کاربر از leonredfield بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن کنسول aha2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    In Games

پيش فرض

بچه ها من یه سوال دارم میدونم جاش اینجا نیست شرمنده ولی میپرسم!
    سیستم pc من اینه:
    CPU : AMD PHENOM II X4
    RAM : 4GB DDR3
    GRAPHIC: GIGABYTE GT 220 NVIDIA
    و CRISIS 2 روی PC من اسلوموشن میاد و میدونم مشکل کارت گرافیکمه
    صدای بازی هم نمیاد یعنی فقط موزیک پخش میشه صحبت کردنشون خفس
    حالا سوال من اینه که کارت گرافیکم DIRECT X 10.1 پشتیبانی میکنه ولی من 11 ریختم
    ایا مشکل اسلوموشن اومدن و بی صدا بودن از دایرکت ایکسه؟
    در ضمن بازی من 2 تا دی وی دی هست و موقع بازی کلی نوشته تو تصویره ، میکم نکنه بتاست؟؟
    ممنون
    100% نسخه ی بتاست
    فروشنده ها وقتی نسخه ی بتا اومد یه چند صدتایی رایت کردن الان که کاملش اومده دارن اون بتاهارو به اسم نسخه ی کامل میفروشند(ای نامردا)

16. این کاربر از aha2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •