تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2242 از 3347 اولاول ... 1242174221422192223222382239224022412242224322442245224622522292234227423242 ... آخرآخر
نمايش نتايج 22,411 به 22,420 از 33463

نام تاپيک: 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل

ناظر انجمن شبکه اینترنت dj77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تازه دلمون خوش بود یک بسته از همه جا ارزون تر پیدا کردیم چند روز پیش توی سایت ایرانسل دو تا بسته 100گیگی دیدم یکی همین 175تومن و یکی هم 192 تومن حالا بنظرتون تا بسته گرون نشده یک بسته دیگه شارژ کنم یا نه ؟
    اگر نیاز سالیانه شما بالاتر از 200گیگ هست قطعا این کارو انجام بدین
    البته گوشتون به این مصاحبه ها بدهکار نباشه... آقایون یادشون رفته پارسال رو که ایرانسل یه سری از بسته ها رو گرون کرد با ریزش چند میلیون مشترک دیتا رو به رو شد و شرایط بحرانی براشو نبه وجود اومد.. الان که شرکت به سود دهی رسیده به هیچ وجه نمیاد گرون کنه! البته با توجه به صحبت های خود آقایون که گفتند ما هزینه کف برای دیتای همراه در نظر نمی گیریم.

به نظر من اون نسل 4 ثابت ایرانسل ه مراه بیفته اینطوری که برآوده میشه حتی قیمت های فعلی هم شکسته خواهد شد روی اون سیستم.

2. 4 کاربر از dj77 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بعد خیلی جالبه یه حرفهایی زده ایشون که به مرغ پخته هم بگی خندش میگیره... فروش اینترنت زیر 7هزار تومن برای هر 1گیگ منطقی نیست!!! ایشون میخوان بیان برای ایرانسل نسخه بپیچن با این طرز فکر قرون وسطایی..
    دیگه همه میدونن هر لینک STM1 زیرساخت داره لب مرز تحویلی میگریه 25میلیون تومن تا به کاربر نهایی میرسه اون عدد تبدیل میشه به 350 میلیون تومن!...
    (گزارشش هست در سایت مرکز پژوشهای مجلس)
    بعد میان میگن چهارمین کشور ارزان در زمینه دیتای موبایل ! این آمارو دقیقاً از کجا در میارن و دروغ می بافن به هم تحویل میدن من موندم.

4. 7 کاربر از dj77 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه xxx1360's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

بعد خیلی جالبه یه حرفهایی زده ایشون که به مرغ پخته هم بگی خندش میگیره... فروش اینترنت زیر 7هزار تومن برای هر 1گیگ منطقی نیست!!! ایشون میخوان بیان برای ایرانسل نسخه بپیچن با این طرز فکر قرون وسطایی..
    دیگه همه میدونن هر لینک STM1 زیرساخت داره لب مرز تحویلی میگریه 25میلیون تومن تا به کاربر نهایی میرسه اون عدد تبدیل میشه به 350 میلیون تومن!...
    (گزارشش هست در سایت مرکز پژوشهای مجلس)
    بعد میان میگن چهارمین کشور ارزان در زمینه دیتای موبایل ! این آمارو دقیقاً از کجا در میارن و دروغ می بافن به هم تحویل میدن من موندم.
    اون چند روز عید فطر تازه ما مزه اینترنت ارزون رو چشیدیم . واقعا باورم نمیشه سه روز اینترنت گیگی 45تومن رو تجربه کردم
    پنج تا بسته فعال کرده بودم

6. این کاربر از xxx1360 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اون چند روز عید فطر تازه ما مزه اینترنت ارزون رو چشیدیم . واقعا باورم نمیشه سه روز اینترنت گیگی 45تومن رو تجربه کردم
    پنج تا بسته فعال کرده بودم
    شما فقط تا تهش برو که حتی ور داشت اینترنت با اون قیمت نازل هم ارایه داد بازم براش سود داشت توی بقیه ایام سال چه سود سرشاری میره به جیب اپراتور و دولت... شما هم مطمین باش ضرر بخوان بکنن به هیچ وجه این کارا رو انجام نمیدن...
    وقتی یه شرکتی یه هو میاد روی یه کالایی 50% آف میزنه شما شک نکن بازم با همون قیمت کاهش یافته هم براش کلی سود داره و قیمت ها حبابی هست...
    آقایون اگه جرات داشتند واقعا به جای مصاحیه سر تا سر دورغ و دفاع از اپراتور نسل دوم قدیمی که هنوززززز به دنبال کسب درآمد از پیامک و تماس هست می اومدن هزینه واقعی دیتا در کشور میگفتن! اینو میگفتن که چرا داره اینترانت به همون قیمت اینترنت به ملت فروخته میشه.هیچکس هم صداش در نمیاد.

8. 4 کاربر از dj77 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

شما فقط تا تهش برو که حتی ور داشت اینترنت با اون قیمت نازل هم ارایه داد بازم براش سود داشت توی بقیه ایام سال چه سود سرشاری میره به جیب اپراتور و دولت... شما هم مطمین باش ضرر بخوان بکنن به هیچ وجه این کارا رو انجام نمیدن...
    وقتی یه شرکتی یه هو میاد روی یه کالایی 50% آف میزنه شما شک نکن بازم با همون قیمت کاهش یافته هم براش کلی سود داره و قیمت ها حبابی هست...
    آقایون اگه جرات داشتند واقعا به جای مصاحیه سر تا سر دورغ و دفاع از اپراتور نسل دوم قدیمی که هنوززززز به دنبال کسب درآمد از پیامک و تماس هست می اومدن هزینه واقعی دیتا در کشور میگفتن! اینو میگفتن که چرا داره اینترانت به همون قیمت اینترنت به ملت فروخته میشه.هیچکس هم صداش در نمیاد.
    این طرح جدید ایرانسل بنظرتون تا هفته دولت راه می افته؟ پوشش شبکه اش مشخص هست؟

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

این طرح جدید ایرانسل بنظرتون تا هفته دولت راه می افته؟ پوشش شبکه اش مشخص هست؟
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

من الان اهوازم با توی نقشه توی محدوده ما نه این سرویس جدید پوشش داره نه فورجی ولی در حال حاضر من دارم از فورجی استفاده می کنم

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من الان اهوازم با توی نقشه توی محدوده ما نه این سرویس جدید پوشش داره نه فورجی ولی در حال حاضر من دارم از فورجی استفاده می کنم
    باید منتظر به روز رسانی نقشه باشید
    قطعا پوشش تهران هم همین الان خیلی بیشتز از این حرفهاست ولی به روز رسانی نشده

اگه نباشه جاش خالی می مونه britain's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

سلام دوستان
    من می خواستم یکی از این بسته دامپینگ های 100 گیگی که محمد جواد آذر جهرمی می خاد بکندش گیگی 7000 تومن بخرم .... می خواستم بپرسم استفاده زیاد از اینترنت روی موبایل و فعال کردن هات اسپات در شرایطی که شارزر توی گوشی باشه به باتری لطمه می زنه ؟؟ ؟؟؟؟
    متاسفان باتری گوشی قابل تعویض نیست !
    Last edited by britain; 20-07-2016 at 17:03.

14. این کاربر از britain بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان
    من می خواستم یکی از این بسته دامپینگ های 100 گیگی که محمد جواد آذر جهرمی می خاد بکندش گیگی 7000 تومن بخرم .... می خواستم بپرسم استفاده زیاد از اینترنت روی موبایل و فعال کردن هات اسپات در شرایطی که شارزر توی گوشی باشه به باتری لطمه می زنه ؟؟ ؟؟؟؟
    متاسفان باتری گوشی بمن قابل تعویض نیست !
    استفاده از هات اسپات برای مدت طولانی بههیچ وجه توصیه نمیشه چون گرمای تولید شدهتوسط گوشی در طولانی مدت به گوشی آسیب مزنه و باعث افت کارایی قطعات و مستحلک شدن گوشی میشه
    ضمن اینکه سرعتی که با مودم میگیرید بیشتر از گوشی خواهد بود.
    پیشنهاد من به شما تهیه یک مودم نسل4 هست برای استفاده بهتر.

16. این کاربر از dj77 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •