یک هفته قبل از اعزام
یک هفته قبل از اعزام
نه به من چیزی نیومده بود من رفتم پلیس + 10 گفتم به من نامه نیومده اونم یه پرینت گرفت که توش نوشته بود اعزام شهریور گفتم خوب میخوام تعجیل بزنم گفت صبر کن ببینم میشه یا نه بعد چند دقیقه گفت کلا
درخواستو بستن تو سیستم حتما ظرفیت تکمیله نمیشه درخواست داد !![]()
سلام به همه ی مشاوران عزیز.
آقا یک سوال تخصصی. من لیسانس میخونم.ترم آخرمه، تیر ماه امسال درسم تموم میشه. اگه بخوام شهریور امسال ( 93) اعزام بشم باید کی دفترچه رو پست کنم که نیفته واسه آبان ماه.
نکته : من نمره هام تا اخر تیر ماه میاد،یعنی تا اون موقع روی کاغذ فارق تحصیل نمیشم ، این مشکلی در پست کردن دفترچه نداره؟؟
امروز برگه سفید من اومد. فکر کنم بدترین جای ممکن افتادم.
نیروی انتظامی-مرکز آموزش شهید باهنر کرمان
چه جور جاییه دوستان؟
مدرکم ارشده. چه جوری می گذره؟ تقسیماتش چجوریه؟
چه جالب منم شرایطم دقیقا مثل تو هست ارشد هستم و 1 تیر افتادم باهنر کرمان نیروی انتظامی- من از مشهد هستم/ شما از چه شهری هستید؟
یکی از سایت ها نوشته بود از سال 93 نیروی انتظامی اگر دوره تکمیلی داشته باشی آموزشیت 21 روزه صحت داره؟
راستی آموزشی تو ماه رمضان چجوری هست؟
سلام دوستان
من امروز پلیس +10 بودم رفتم که دفترچه رو پست کنم برای اعزام به خدمت...
همون لحظه بهم برگه سبز رو داد گفت تاریخ اعزامت 19 تیر هست..!!
یعنی حدود یکماه دیگه...
بهش گفتم مگه نباید پست بشه درب منزل ؟؟ گفت که سیستم عوض شده همون لحظه برگه سبز رو میدن..!!
اصلا گیج شدم ..فکر میکردم مرداد اعزام میشم الان افتاده وسط جام جهانی و ماه رمضون..!!!![]()
از کی سیستم اینجوری شده..؟
سلام من اول تیر اعزامم. امروز برگ اعزامم اومد. افتادم مرکز آموزش ولیعصر تبریز - نیروی انتضامی با مدرک لیسانس :(
چجور جاییه؟ کسی میدونه؟
واقعا ؟؟؟ یعنی دیگه پست نمیشه در خونه ؟ یعنی هرکی هر زمانی بره همون لحظه بهش کارت سبز میدن ؟؟؟؟؟ !!!!
شما بچه کجایی ؟؟
تازه اینجوری شده. برو تعویق بزن اگه زوده برات...
سلام دوستان من اعزامی 4/1 برگه سفیدم امروز اومد افتادم شهید مدرس کرج .... ایا این پادگان فوق دیپلم میگیره؟؟
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)