زنگ زدم خیلی هم زنگ زدم جواب درستی نمیدن میگن شاید نویز دارید بخاطر اونه ولی اکثر دوستامم با افت سرعت 128 نامحدود مواجهن
با احترام
تیم مدیریت انجمن
زنگ زدم خیلی هم زنگ زدم جواب درستی نمیدن میگن شاید نویز دارید بخاطر اونه ولی اکثر دوستامم با افت سرعت 128 نامحدود مواجهن
سلام خدمت دوستان بنده تو خونمون یک خط تلفن داریم که اینترنت 10 مگ محدود مخابرات وصله می خواستم یک خط تلفن جدید بگیرم که رفتم مخابرات گفتن منطقه شما پره و نمیشه خط بدیم می خواستم برای خط دوم هم اینترنت 128 نامحدود مخابرات بگیرم که نشد، پیشنهاد دوستان برای استفاده از اینترنت نامحدود ارزان استفاده از اینترنت بی سیم یا اینترنت ایرانسل یا همراه اول است از عزیزان خواهشی دارم که راهنمایی کنید (میخوام با خط ثابت شبها دانلود کنم و از اینترنت جدید نامحدود فقط برای آماده کردن موارد برای دانلود استفاده کنم)
ماکس نت گرانترین سرویسها رو با کمترین سرعت و پینگ نامناسب و تایم اوت زیاد ارایه میده
قبلا (3-4)سال پیش خوب بود الان فقط به فکر جیبشون هستن
نگاهی به سایتشون هم بندازید تمام امتیازها برا تورانداختن کاربران جدید هستش کوچکترین اهمیتی به کاربران قدیمی نمیدن
ظاهرا شبانه رایگان دارن اما اصلا اینطور نیس ماهانه 3600 چه دانلود داشته باشی چه نداشته باشی بابت دان شبانه ازت میگیرن
اونم سرعت زیر 200 برا یک مگشون
من شرکت دیگه هزینه نگهداری ماهیانه ندیدم بگیرن اما مکس نت میگیره ؛ ماهانه 3500میاد روی قیمتها +8 درصد مالیات + هزینه شبانه
---------
اما راجع به همارا ؛ کیفیتشون با هم فرقی نداره فقط قیمت همارا کمی پایینتره و هزینه نگهداری ماهانه نمیگیره
ضمنا احتمالا از خط قرمز دانلود رد شدید و سرعت رو براتون کم کردن و بردن روی یک هشتم
بگید به مدیریت متصل کنند و اعتراض کنید. وظیف شان هست که نویز را چک کنند یا راهنمایی تان که شما خودتان کنید.
خودتان هم می توانید از پنل مودم SNR و Downstream rate را چک کنید. یا اینجا قرار بدهید دوستان نظر بدهند در مورد مقادیرش(مثل پست amirgam )
در مورد اقت سرعت دلایلی که از سیستم شما می تونه باشه.
۱. ویروس داشتن یا استفاده از اینترنت توسط آپدیت و آنتی ویروس و دیگر برنامه ها (سرعت دانلود رو از کنترل پنل دقیق چک کنید)
۲. اگر وایرلس هست شاید یکی داره از اینترنت تان استفاده می کنه
۳.شاید نویز داره خط تان(همه تلفن ها رو از پریز بکشید بیرون. مودم رو به سیم جلوی در وصل کنید بعد چک کنید)
متاسفانه رو بدین به ISP ها پشت آدم سوار میشن. پول میگیرن که پشتیبانی بدن.
اگر مخابرات صبر کنید میرید تو صف و شاید باز شد و بهتان adsl دادن
همارا قیمت هاش نسبتا پایینه. گرون در نمیاد فکر کنم.
تشکر ا ز دوست عزیز،ولی منظور من خط تلفن نمی دن نه adsl میخوام در نبود خط تلفن از اینترنت بی سیم استفاده کنم که با صرفه باشد کدام را ترجیح می دهید اینترنت بی سیم یا استفاده از اینترنت موبایل از قبیل ایرانسل-هنراه اول و غیره ...
سلام دوستان/بعد ساعت 1 بامداد که دانلودرایگان شبانه شروع میشه دیگه هیچ فیلترشکنی کانکت نمیشهبرا شما هم اینطوریه؟؟(512مخابرات)
ممنون از توضیحات دوستان اینکه ماکس نت گرونه حرفی توش نیست
یک سه ماهه بخوای بگیری حالا هرچی 10500 تومن باید بهشون بدی بابت هزینه نگهداری
از دوستان کسی همارا 128 نامحدود داره که به من بگه سرعت دانلودش چقدره؟
اقا من گزینه ضمیمه رو پیدا نکردم که
snr مودمم رو براتون بفرستم کجای ارسال پسته؟
Last edited by meysam-66; 22-02-2015 at 22:16.
یک راه هم هست که اینترنت نامحدود را برای تلفن یکی از آشناها که از آن خط برای اینترنت استفاده نمیکند بگیرید(حتما باید از مخابرات بگیرید یعتی هر 2 سرویس از یک شرکت باشند) و با تغییر مک آدرس از طریق خط خودتان به آن وصل شوید(احتمالا تغییر مک نیاز نباشد)، و یا به مخابرات مراجعه کنید و شرایطتان را بگویید، شاید قبول کنند که برای یک خط 2 سرویس فعال کنند.
Last edited by 971971; 22-02-2015 at 22:43.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)