تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2242 از 2365 اولاول ... 12421742214221922232223822392240224122422243224422452246225222922342 ... آخرآخر
نمايش نتايج 22,411 به 22,420 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

اگه نباشه جاش خالی می مونه djmoslemok's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

سلام Sony XS-N6940 بردار پول دستت اومد یه آمپلی هم براش بخر صدای شفاف و کریستالی داره
    مرسی از نظر شما
    میگم 6976s پایونر چطوره ؟

2. این کاربر از djmoslemok بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Actros's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض

مرسی از نظر شما
    JBL 963
    KENWOOD PS694E
    SONY 6940 یا تونستی 6950 که بهتره
    پایونیر ها فقط حجم صدا دارن و بیس. کیفیت و تفکیک مناسبی ندارن. جی بی ال تو اینا که معرفی کردم کیفیتی تر هست و صداش مقدار کمی کم حجم تر از بقیه.ولی فک کنم بدون امپ بهتر باشه از بقیه. یا مدل jbl club 9630 که برای افرادی که امپ ندارن مناسبتره
    کواک های 6950 سونی و 695 کنوود تا رنج 230 تومن مناسبن. اون مدلا تا 200
    Last edited by Actros; 22-08-2017 at 21:57.

4. این کاربر از Actros بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه saeid 22's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Rain City

پيش فرض

مرسی از نظر شما
    سلام خواهش میکنم راستش من صدای پایونیر رو نشنیدم ولی من جای شما بودم بدون شک سونی رو انتخاب میکردم یا با قیمت بیشتر 6950 سونی که دوستمون گفتن چون از نظر من صدایه خوبی داره

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

با سپاس از همه دوستان
    اگر دوستان در مورد این دو مدل سونی که من گفتم اطلاع دارن توضیح بدن ممنو ن میشم
    و نکته کدک dsf توسط این هید یونیت سونی ساپورت میشه و یا هد یونیتی هست که این کدک رو ساپورت کنه
    توی بررسی جهانی که xb-100 بالاترین امتیاز رو گرفته سه دلیل شرح داده شده کیفیت قطعات نسبت به قیمت
    امکانات نصبت به قیمیت کیفیت صدا نصبت به قیمت چیزاهای دیگ هم بوده ولی ظاهرا این سه مورد مهمتر بوده
    پس الویت اول همجا پرایس هست
    ؟؟؟؟/
    کسی اطلاع نداشت در این مورد از پخش سونی

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

حاجی 9686 به تاریخ پیوسته ؟ شما میای حرف از این میزنی ؟ پخشی که خدا میدونه چندین سال از عمر مفیدش میگذره را میاری وسط بیخیال ...

سری های جدید آلپاین رو برو صداشو اول گوش کن بعد نظر بده همینجوری رو هوا حرف نزن

شما دیگه فکر کنم کلا خیلی رویا پرداز هستی پیشنهاد میکنم بری جنگ های شادی ... باشه مثلا 80prs از سونی xb100 بدتر هست . شما فکر کنم از اون دسته از آدمایی هستی که دستت به چیزی نمیرسه ایراد میذاری . گربه دستش به گوشت نمیرسه میگه پیف بو میده ...

بحرحال روی صحبت نقل قولی که پست قبل کردم شخص دیگری بود ! احیا شما ایشون هستی ؟ با یه آیدی دیگه آیا ؟

سونی آره خوبه ولی تیوی هاش نه پخشی آماتوری مثله xb100 که هیچی نداره حتی فیلتر ها روش اعمال نمیشن پایین گذر بالا گذر ... نمیدونم والا هر کی شب میخوابه بیدار میشه میاد یه نظری راجب سیستم میده باشه دادا شما حال کن فکر سونی شاخه

شما دوس داری سونی بخری هر چی بخر حالشو ببر دیگه حرفایی که بیشتر جک هست را نزن
    والا فکر کنم جوابتو ندم بهتره
    جهت اطلاعت بنده بهترین پخشهای الپاین (117.137.305) همه را با پروسسور h100 داشتم .
    اگر شما پخش الپاین رالمس کردی که یقینا نکردی
    لطفا ی کلیپ از سیستمت بزار و همون اهنگو بدین منم پلی کنم .دیگه تصمیم گیری با دوستان
    یزمانی اقا حمید تاپیکوکنترل میکرد
    الان شمافکر کنم بااین ادبیاتتون (یقینا) زیر 15 سال سن دارین
    یااینکه تربیت خانوادیگتون طوری بوده که اینطور ادبیات را بکار میگیرید
    البته تاریخ عضویتتون گویای همه چیز هست
    موفق باشید
    منتظر کلیپ الپاینتون هستم
    چالبه
    تو پستهای قبلیتون اقا حمید به خاطر ادبیاتتون بهتون تذکر دادن ولی متاسفانه اصلاح پذیر نیستید
    شخصیت و تربیت هر فردا ار برخورد و رفتارش مشخص میشه

انشا... اقا حمید ترتیب اثر خواهند داد
    بنده هم امیدوارم حمید آقا این موضوع رو بررسی کنن و وارد عمل بشن واقعا آقا رحیم تنها چیزی که نداره شخصیته. اصولا انساهای تو خالی میخوان با اینجور ادبیات خودشونو بالا ببرن. هر چی به ایشون گفته میشه بازم همون طور صحبت میکنه. شایدم ایشون به قول دوستمون زیر 15 سال هستند و نمیشه ازشون انتظار بیشتر از داشت. هر چند که بچه با تربیت هم کم ندیدیم ما.

سلام

دوستان لطف کنید با هم دوستانه تر صحبت کنید ، حالا اگر کسی نظری مخالف ما داشت یا برندی که ما دوس داریم رو دوست نداشت دلیلی نمیشه توهینی بکنیم به همدیگه به خاطر این مسائل

خیلی راحت میشه برخورد کرد که مثلا فلانی نظر شما اینه بسیار هم عالی و محترم به جای خود ، ولی نظر من اینه که ... / اینطوری صحبت کردن به نظرم خیلی بهتر هست تا تیکه و کنایه به هم گفتن و بعضا توهین به همدیگه

8. 10 کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال poloton7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام..متاسفانه حمید اقا به خاطر برخورد بد بعضی دوستانی که به انها یشنهاد خردید داده بودند کمی دلگیر هستند و کمتر می ایند اقا امیر هم به علت مسائل شغلی درگیر هستند...خودمان کمی جانب انصاف را نسبت به هم رعایت کنیم..که نیاز به تذکرواخطار از جانب مدیر نباشد.....

10. 9 کاربر از poloton7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه saeid 22's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Rain City

پيش فرض

؟؟؟؟/
    سلام من راجبه این کدک اطلاعی ندارم اگه فایله صوتی چیزی هست و داری حجمش کمه بده ما بچه ها تست میکنیم کدک رو بالا میاره یا نه

کاربر فعال سیستمهای صوتی اتومبیل AmirELX's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

؟؟؟؟/
    کدک DSF یکی از بالاترین کدک های کیفیتی هست، به طوریکه یک Track پنج دقیقه ای DSF حدود 200 مگابایت هست.
    فقط سونی GS9 که پرچمدار هست از این فرمت پشتیبانی می کنه.

13. 5 کاربر از AmirELX بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه ahmadd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

ویدیویی از یک ترکیب جالب

Alpine CDA-117RI
    Gladen Zero pro 165.2DC
    Gladen Mosconi ONE 120.4 DS

با ساب خاموش شاهد طنازی کامپوننت هستیم

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by ahmadd; 23-08-2017 at 22:33.

15. 4 کاربر از ahmadd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه amirsein's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

نقل قول:
    SUBSONIC

ساب سونیک یا امواج زیر شنوایی در حقیقت فرکانسهایی است که گوش انسان قادر به شنیدن آن نیست

همانطور که می دانیم گوش انسان توانایی شنیدن رنج فرکانسی بین 20 تا 20000هرتز را دارا می باشد . ولی صدای ضبط شده وصدای تولید شده وصدای تقویت شده توسط یک آمپلی فایر رنج بیشتری از رنج شنوایی انسان را دارا می باشد.در حقیقت فرکانسهایی که بودن یا نبودنش خیلی فرق نمی کند بلکه در بعضی مواقع می توان به آنها فرکانسهای مزاحم هم گفت

حال با توجه به این نکته با وجود فیلتر ساب سونیک می توان فرکانسهای زیر شنوایی را حذف کرد .ولی این کار برای چیست وچه نفعی می تواند داشته باشد؟

اول اینکه هرچه فرکانس پایین می آید قدرت وطول موج آن بیشتر می شود ودر نتیجه کنترل آن در بلندگوها(که در فرکانسهای پایین ساب ووفر است )سخت تر میشودیعنی با تولید باس های پر قدرت که قابل شنیدن هم نیست (وفقط با بدن مخصوصا قلب می توان احساس کرد )در کنترل ساب اختلال ایجاد کرده ودقت ساب را از بین برده وکیفیت آهنگ را دچار به هم ریختگی میکند

دوم اینکه برای ایجاد این فرکانسهای زیر شنوایی فشار بیشتری روی آمپلی فایر است بطوریکه هر چه فرکانسها پایینتر باشد فشار آمپلی فایر بیشتر است واین به معنای تولید گرمای بیشتر   مصرف برق بیشتر   استهلاک بیشتر آمپلی   ودر نهایت عدم کار آیی مناسب آمپلی فایر ها.

با توجه به مسایل مطرح شده وجود ساب سونیک فیلتر کمک می کند به

1-حذف فرکانسهای مزاحم (که باعث بهم ریختگی صوتی می شود)

2- جلوگیری از ایجاد فشاراضافی بر آمپلی فایرها

3-مصرف برق کمتر در سیستم

البته همانطور که اشاره شد فرکانسهای پایین دارای طول موج پایین وقدرت بالا هستند که این نکته (قدرت بالا) در مسابقات DB که بیشترفشارصدابر واحد سطح وقدرت باس مورد نظر است کمک زیادی در بالا بردن SPL می نماید.که وجود یا استفاده از فیلتر ساب سونیک زیا دمعنی ندارد.وحال ساب سونیک فیلتر چگونه می تواند در کار آدیو به ما کمک کند

در نتیجه داشتن فیلتر ساب سونیک نکته وامتیاز قابل توجهی برای یک آمپلی محسوب می شود که بطور معمول این فیلتر در آمپهای مونو (یک کانال)استفاده می شود

البته در برندهای مختلف و بسته به قیمت وارزش آمپلی فایر به دوصورت از این فیلتر استفاده می شود

نوع اول اینکه فقط از یک کلید که به صورت خاموش و روشن عمل میکندکه در این حالت ساب سونیک فیلتر با فرکانسی که از قبل برای آن تعریف شده است کار می کند وشما فقط اختیار دارید که استفاده کنید یا خیر

ونوع دوم (که بهتر است)از یک پتانسیومتراستفاده شده است که شما می توانید علاوه برروشن وخاموش  کردن فرکانس موردنظر خود را تنظیم وانتخاب کنید

ودر نهایت اینکه فیلترساب سونیک تا 50هرتز عمل میکند 

17. 4 کاربر از amirsein بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •