تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2242 از 3195 اولاول ... 124217422142219222322238223922402241224222432244224522462252229223422742 ... آخرآخر
نمايش نتايج 22,411 به 22,420 از 31949

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Xbox 360 - (پست اول حتما خوانده شود!)

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

بحث خیلی جالبی بود زیرا که بسیار اطلاعات مهم رو برداشت کردیم...من کل از اول خوندم یه موردی رو دیدم..

sonixax گفتن که
    این بازی هایی که فهرست کردید ، یک زمانی بازی های قشنگی بودند
    خب این یعنی چه...پس الان یه بازی که به نظر شما و همه الان خوبه 10 سال دیگه بیاییم بگیم اون بازی اون موقع خوب بوده..
    نمیشه که الان متال گیر 1 اون موقع خوب بوده...اصلا مفهومی نداره..اون موقع این موقع نداریم..
    بحث بعدی
    بازی دانته اینفرنو انقدر ضعیف بود که حتی اگه خدای جنگ هم در دنیای بازی شناخته نمیشد باز اتضاهی به تمام معنا میشد...
    همین بازی نسبتا خوب Canon از اون بهتره برای دانته کلی هم دلیل میتونم بیارم از هر قسمت بازی...
    اگه قرار باشه بگیم بله خدای جنگ ترکیبی از چند بازی خو هستش پس میشه گفت اون همه بازی که در سبک شوتر اول شخص منتشر شده تا حالا همش کپی ولفنشتاین یا Doom هستن نمیشه که...
    بحث بعدی دوست عزیز shab-2008 گفته صنعت ژاپن خیلی وقته مرده...
    بله موافقم اگر ساخت بازیهاشو نمیداد دست این غربی ها الان به این افتضاح دچار نمیشد نمونش همین سایلنت هیل 5 که چیزی نبود...(سوای سایلنت هیل Orgins) افتضاح به تمام معنا بود....یا از اون طرف دویل می کرای که معلوم نیست بچروچیکارش کردن..
    +
    اقا اضافه کنم...دلگیر نشید ها خدایی دوره همی گفتم..تازه از سیل انتقادات رها شدم.
    Last edited by Layken; 05-04-2011 at 12:04.

2. 6 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای SamGun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

دوست من ممنون بابت جوابتون ...
    ولی بالاخره باید یه راهی باشه که وضعیت رو بعتر کرد من خودم لنز vcd یا dvd rom کامپیوترم تونستم تنظیم کنم اون با چرخوندن ساده یه پیچ اپتیک ولی خوب از این یکی میترسم چون قلقش تو دستم نیست ........ولی خیلی تایپیک دیدم اموزششو گذاشتن پس 100% یه راهی هست....
    اینکه شما میگی تعویض کنم چه قطعه ای منظورتونه؟؟ کل درایو یا اپتیکش فقط؟؟
    از کجا باید گیر بیارم؟؟
    ببینید پایه ی Optic فقط کاره عقب جلو کردن Budy Optic رو دار و کاملا ثابت هست وفقط خوده اپتیک و دمو تشکیلاتش هست که فرسوده میشه.

شما فقط خوده Optic رو با هزینه ی 25-35 میتونه عوض کنی. البته فکر میکنم 35 تومنی همون Original درایو های LiteOn باشه.

شما دستگاه رو ببر پیش آقا میثم اونجا برات Optic نو میندازن.

اینم پروفایلش :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    بحث خیلی جالبی بود زیرا که بسیار اطلاعات مهم رو برداشت کردیم...من کل از اول خوندم یه موردی رو دیدم..

sonixax گفتن که
    خب این یعنی چه...پس الان یه بازی که به نظر شما و همه الان خوبه 10 سال دیگه بیاییم بگیم اون بازی اون موقع خوب بوده..
    نمیشه که الان متال گیر 1 اون موقع خوب بوده...اصلا مفهومی نداره..اون موقع این موقع نداریم..
    بحث بعدی
    بازی دانته اینفرنو انقدر ضعیف بود که حتی اگه خدای جنگ هم در دنیای بازی شناخته نمیشد باز اتضاهی به تمام معنا میشد...
    همین بازی نسبتا خوب Canon از اون بهتره برای دانته کلی هم دلیل میتونم بیارم از هر قسمت بازی...
    اگه قرار باشه بگیم بله خدای جنگ ترکیبی از چند بازی خو هستش پس میشه گفت اون همه بازی که در سبک شوتر اول شخص منتشر شده تا حالا همش کپی ولفنشتاین یا Doom هستن نمیشه که...
    بله موافقم اگر ساخت بازیهاشو نمیداد دست این غربی ها الان به این افتضاح دچار نمیشد نمونش همین سایلنت هیل 5 که چیزی نبود...(سوای سایلنت هیل Orgins) افتضاح به تمام معنا بود....یا از اون طرف دویل می کرای که معلوم نیست بچروچیکارش کردن..
    +
    اقا اضافه کنم...دلگیر نشید ها خدایی دوره همی گفتم..تازه از سیل انتقادات رها شدم.
    پس توام سیل زده بودی ما خبر نداشتیم

4. 6 کاربر از SamGun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه leonredfield's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    far away

پيش فرض

داداش علی جواب دادی عالیییییییییییییی................ .من که لذت بردم واقعا....شما برو وکیل شو
    داداش تو که نمیخوای بحث دوباره شروع شه؟ اگه بخوام اشتباهای همین یه پستشو بشمرم دیگه این حرفو نمیزنی. جوابشو ندادم چون دوس داره بحث کنه. واسه نمونه biohazard اسم ژاپنی بازی resident evil هستش. خیلی از بازی های ژاپنی تو غرب با اسامی متفاوت عرضه میشن. همین الان هم بازی رزیدنت 5 رو تو ژاپن با اسم biohazard 5 میشناسن. این یعنی غربی ها سری رزیدنتو خلق کردن و ساختن؟ حتی بعضی بازی ها تو دو منطقه امریکای شمالی و اروپا (pal و uc) با اسم های مختلفی عرضه میشن. این کار دلایل زیادی از جمله مخالفت کشور مقصد با اسم بازی به دلایل سیاسی یا فرهنگی و تحلیل روانشناسای شرکت برای فروش بیشتر بازی در رجین دومه. برای مثال این بازی ها در دو نطقه اروپا و امریکا اسامی متفاوتی دارن:

Crash Bandicoot: The Huge Adventure -> Crash Bandicoot: XS
    Spyro 2: Ripto's Rage -> Spyro 2: Gateway to Glimmer
    Crash Bandicoot Purple: Ripto's Rampage -> Crash Bandicoot Fusion
    و بازی Ratchet & Clank 3 اسم اروپایی Ratchet & Clank: Up Your Arsenal (امریکا) هستش و این بازی رو تو استرالیا با اسم Ratchet & Clank 3: Up Your Arsenal عرضه کردن که هر سه فرق میکنه.

اگه من بخوام تک تک مباحثی دوستمون بدون اطلاع قبلی میگه این شکلی باز کنم وقت زیادی میخواد و اصلا فایده نداره چون دوستمون از لحن تندی برای پیش بردن حرفش استفاده میکنه و فکر میکنه هدف ما کل کل و دعواس دریغ از این که ما اینجا فقط میخوایم اطلاعاتمونو با هم در میون بذاریم و از دونسته های همدیگه استفاده کنیم.

شما حتما برو قاضی شو تا وضع دادگاهای مملکت ما هم همینطور باقی بمونه.
    Last edited by leonredfield; 05-04-2011 at 15:30.

6. این کاربر از leonredfield بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن موبایل A.N.A.P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Clouds

پيش فرض

آقای aQoa هم چت کرده ! پست alex fera رو پاک میکنه پیامشو به من میده !

8. 8 کاربر از A.N.A.P بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای sonixax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

دوست من ممنون بابت جوابتون ...
    ولی بالاخره باید یه راهی باشه که وضعیت رو بعتر کرد من خودم لنز vcd یا dvd rom کامپیوترم تونستم تنظیم کنم اون با چرخوندن ساده یه پیچ اپتیک ولی خوب از این یکی میترسم چون قلقش تو دستم نیست ........ولی خیلی تایپیک دیدم اموزششو گذاشتن پس 100% یه راهی هست....
    اینکه شما میگی تعویض کنم چه قطعه ای منظورتونه؟؟ کل درایو یا اپتیکش فقط؟؟
    از کجا باید گیر بیارم؟؟
    راه که هست ، و من هم نگفتم نیست ولی خیلی موثر نیست .

در مورد عوض کردن هم من منظورم کل اوپتیک بود .

10. این کاربر از sonixax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

sonixax گفتن که
    بحث بعدی
    +
    خوب من به هیچ عنوان دوست ندارم که دیگه این بحث رو ادامه بدم ، فقط به هیم جواب بسنده میکنم :

من هیچ جایی در مورد متال گیر حرفی نزدم ! یک دور دیگه بخونید .
    بازی ها رو هم من بازی های هزار سال پیش رو با بازی های امروز مقایسه نکردم ، وقتی گفتم روزگاری قشنگ بودند منظور نسبت زمانی و ورژن های قدیمی به نسبت زمان فعلی و ورژن های فعلی بوده .

یعنی ورژن های جدید ماریو مفتش گرونه ! و شما خیلی خوشگل مصادره به مطلوب کردی !!!

در مورد بازی های شخص اول ، بلکه دقیقا همین طوریه - بازی های شخص اول فعلی همگی از همان دوم و ولفن اشتاین ارث بری کرده اند . و اگر شما برنامه نویسی کرده باشید مفهوم ارث بری رو میدونید و اگر نکردید مفهومش اینه :

تمام ویژگی های نسخه های قدیمی تر در نسخه ی جدید تر وجود داره ولی ویژگی های نسخه های جدید تر در نسخه های قدیمی تر وجود ندارند .

در آخر هم از طرز صحبت کردن شما معلومه که شما هم بدون شناخت کافی داوطلب عملیات انتحاری برای ژاپنی ها شدی ! اگر اسم ژاپنیش رو نمیدونید بهتون میگم که ازش استفاده کنید و باهاش برای خودتون آی دی بسازید :

کامیکازی
    انگلیسیش هم میشه : Kamikaze

---------- Post added at 05:48 PM ---------- Previous post was at 05:46 PM ----------

داداش تو که نمیخوای بحث دوباره شروع شه؟ اگه بخوام اشتباهای همین یه پستشو بشمرم دیگه این حرفو نمیزنی. جوابشو ندادم چون دوس داره بحث کنه. واسه نمونه biohazard اسم ژاپنی بازی resident evil هستش.
    همینجاش نشون میده که شما در این مورد هیچی نمیدونی و گویا انگلیسی هم بلد نیستی که لینکی که گذاشتم رو بخونی !

و چیزی که برام جالبه اینه که حرفهای خود من رو میچرخونی ، میگی خودت گفتی ، مثلا تا قبل این بحث اصلا نمیدونستی مانگا و انیمه چیه و حتی نمیدونستی کسل وانیا بازی به سبک مانگا هستش و همین طور اصلا نمیدونستی که اسم بازی ها توی کشور های مختلف فرق داره ! و همش رو من بهت گفتم

حتی نمیدونی BioHazard یعنی چی و فکر میکنی یه اسم ژاپنی هستش

عزیزم ژاپنی ها حرف "ر" رو نمیتونند تلفظ کنند ! و معنی این کلمه هم یعنی خطر زیستی که از دو کلمه ی BIO به معنی "زیستی ، وابسته به زیستن" (کوتاه شده ی همون Biologic) و Hazard به معنی "خطر" تشکیل شده ، بعضی وقتها هم از این کلمه برای تعریف سلاح های بیولوژیکی استفاده میکنند

حالا 4 تا پست پایین تر بیا همین ها رو تحویل بده بگو من میدونم اون نمیدونه و داره اشتباه میکنه ! مثل باقی پستهات تا به اینجا .

مدام هم مثل بچه های 4 ساله میگی نه حق با منه اون اشتباه میکنه !

خیلی خوب بابا شما خفن ، شما همه چیز دون ، شما آخر اند کامیکازی

شما رو نمیدونم ، ولی فکر میکنم بقیه خوانندگان فهمیده باشند چرا از روی سابقه و تعداد پست ها باقی دوستان در مورد کاربران قضاوت میکنند ، چیزی که شما سرش صدات در اومده بود .

در کل قرار بود این بحث رو با شما ادامه ندم ، ولی بعضی وقتها آدم نمیتونه پاسخ های این طوری رو نادیده بگیره ، بحث با شما هم همینجا تمومه - و اگر باز ادامه بدی حتی اگر فحش هم بدی من جوابی برات ندارم ، چون هی میای چیزهایی که از پست های خودم یاد گرفتی رو میچرخونی به نفع خودت مصادره میکنی و بعدش شروع میکنی برچسب چسبوندن و من حوصله این لوس بازی ها و بچه بازی ها رو ندارم ، سنم هم اجازه نمیده با کودکی که تازه فهمیده فاروم چیه دهن به دهن بذارم سر چیزهایی که فقط باعث میشه دیتابیس این سایت گنده تر بشه و موقع بک آپ گرفتن مدت زمان بیشتری سرعت سایت بیاد پایین و هیچ سود دیگه ای نداره .

موفق باشی
    Last edited by sonixax; 05-04-2011 at 18:06.

12. 4 کاربر از sonixax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

با تشکر از پست میلاد جان

بچه ها همه بیاین اینجا که بد بلایی سرمون اومده

کد:

14. 3 کاربر از SamGun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

با تشکر از پست میلاد جان

بچه ها همه بیاین اینجا که بد بلایی سرمون اومده

کد:
    سعید جان داری یار کشی میکنی ؟

16. 3 کاربر از sonixax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

سعید جان داری یار کشی میکنی ؟
    نه جان میلاد فقط لینک دادم که نظر بدید ببینیم قضیه چیه آخه !! چرا یه بازی رو 2 تا کنسول نتیجه ی متفاوتی باید داشته باشه !!

حداقل چیزی هم از بازی نگذشته که بگیم مثلا ماله حامد ورژن جدید هست یا اینکه Patch اصلاح کننده نصب کرده !!

18. 3 کاربر از SamGun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

نه جان میلاد فقط لینک دادم که نظر بدید ببینیم قضیه چیه آخه !! چرا یه بازی رو 2 تا کنسول نتیجه ی متفاوتی باید داشته باشه !!

حداقل چیزی هم از بازی نگذشته که بگیم مثلا ماله حامد ورژن جدید هست یا اینکه Patch اصلاح کننده نصب کرده !!
    تا جایی که من فهمیدم ، بحث بین 360 و PC بوده .
    خوب PC از نظر سخت افزاری میتونه خیلی خیلی قوی تر از PS3 و 360 روی هم باشه - برای همین طبیعی هستش که رندر انجین بتونه کار های محیر العقول انجام بده

20. 3 کاربر از sonixax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •