تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2241 از 4428 اولاول ... 1241174121412191223122372238223922402241224222432244224522512291234127413241 ... آخرآخر
نمايش نتايج 22,401 به 22,410 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

پروفشنال hamidchi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Right there where they belong

پيش فرض

سلام دوستان عزیز

میخوام از شاتل به پارس بیام ولی چندتا سوال دارم.

سرعت سرویس 128 محدود 2گیگ ترافیک در روز چقدر هست و در شب در بهترین حالت و بدترین حالت چقدر هست؟
    همین سوال در مورد 256 دارم.

ممنون میشم جوابم را بدید.

سپاس
    من 128 ماهی دو گیگ دارم
    من زیاد دانلود ندارم ولی واسه فایل های 10 -20 مگی که یه موقع هایی میزنم ، سرعت 320 حدودا ، ولی دیروز یه فایل 50 مگی که دانلود کردم اولش رو 320 بود بعدش اومد رو 210
    حالا نمیدونم همیشه واسه فایل های حجم بالاتر این طور میشه یا به خاطر سرور اون سایت یا مورد دیگه ای سرعت کم شد (که البته اولین بار بود میدیدم سرعت کم شد)
    شبانه هم یادمه سال پیش که برای بار اول از پارس سرویس مگرفتم یه شب گذاشتم دانلود ، اوایل شب سرعت رو 8 بود بعد از مدتی میرسید به 15 دم صبح هم شاید به 25 اینا میرسید ، منم بیخیال دانلود شبانه شدم ، حالا نمیدونم مشکل از شبانه پارس هست یا از سیستم یا خط منه که این طوره اینجا هم یکی دو بارپرسیدم کسی جواب نداد
    شنیده بودم با شاتل دوستم شب با سرعت 60- 70 میزد ، شما چقدره سرعت دانلود روزانه و شبانه تون با شاتل که میخاین عوض کنین؟؟؟

پروفشنال M.Sadegh.M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    نصفِ جهان

پيش فرض

من 128 ماهی دو گیگ دارم
    من زیاد دانلود ندارم ولی واسه فایل های 10 -20 مگی که یه موقع هایی میزنم ، سرعت 320 حدودا ، ولی دیروز یه فایل 50 مگی که دانلود کردم اولش رو 320 بود بعدش اومد رو 210
    حالا نمیدونم همیشه واسه فایل های حجم بالاتر این طور میشه یا به خاطر سرور اون سایت یا مورد دیگه ای سرعت کم شد (که البته اولین بار بود میدیدم سرعت کم شد)
    شبانه هم یادمه سال پیش که برای بار اول از پارس سرویس مگرفتم یه شب گذاشتم دانلود ، اوایل شب سرعت رو 8 بود بعد از مدتی میرسید به 15 دم صبح هم شاید به 25 اینا میرسید ، منم بیخیال دانلود شبانه شدم ، حالا نمیدونم مشکل از شبانه پارس هست یا از سیستم یا خط منه که این طوره اینجا هم یکی دو بارپرسیدم کسی جواب نداد
    شنیده بودم با شاتل دوستم شب با سرعت 60- 70 میزد ، شما چقدره سرعت دانلود روزانه و شبانه تون با شاتل که میخاین عوض کنین؟؟؟
    سرعت دانلود شبانه شاتل 60 تا 70 KB/S برا همین میخوام بدونم پارس چقدره اگه اون بهتره بیام پارس

پروفشنال hamidchi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Right there where they belong

پيش فرض

سرعت دانلود شبانه شاتل 60 تا 70 KB/S برا همین میخوام بدونم پارس چقدره اگه اون بهتره بیام پارس
    من خودم چند بار این سوالو پرسیدم که شبانه چقدر دانلود میکنن دوستان با 128
    ولی انگار کسی اینجا سرعت کمتر از 512 نداره ، همش بحث از سرعتای 1 مگ و بالاتر هست

اگه نباشه جاش خالی می مونه personal_68's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

میخوام ببینم برنامه ایی سراغ دارید هر 5 دقیقه اینترنت رو دیسکانکت وبعدش کانکت کنه؟
    کلا یه بار اینترنت رو دوباره وصل می کنی سرعت میره 120 کیلو و بعد میاد پایین چون 20 گیگ رو دانلو کردی رفته ، دیگه برنامه هم باشه فکر نکن هر 5 دقیقه دیس بشی بعد بتونی 120 تا بگیری هر 5 دقیقه

زرنگ باشی نمیشه در اورد

پروفشنال alex_love's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    URMIA

پيش فرض

من خودم چند بار این سوالو پرسیدم که شبانه چقدر دانلود میکنن دوستان با 128
    ولی انگار کسی اینجا سرعت کمتر از 512 نداره ، همش بحث از سرعتای 1 مگ و بالاتر هست
    من به صورت آزمایشی چهار روز از سرویس 128 محدود استفاده کردم که هر شب چیزی در حدود 1 گیگ یا کمی کمتر دانلود میکردم ! برا همین سریع بیخیالش شدم و بازم رفتم رو سرویس 512 ! با 512 شبی 2.5 میزدم ! الان چند روزی هست که 1 گیگ گرفتم و شبی کم کم 4 گیگ دانلود دارم ! ( البته این چند روز به نظر میرسه که ترافیک منطقه ای هم کم شده باشه !!)
    بیشتر صحبت از سرویس هایی با سرعت بالاست ، چون سرویس های 256 یا 128 برای دانلود شبانه جوابگو نیستن ! اگه قصدتون دانلود شبانه هست بهتره سراغ سرویس های سریع برید تا حجم بالایی رو بهتون بده !

البته دو نکته اساسی هم هست ! یکی منطقه ی مخابراتی که خیلی مهمه ! و این رو حداقل باید از همشهریاتون ( یا هم منطقه ای هایی که پارس دارن ) بپرسید ! دیده شده که دوستانی 1 مگ هم داشتن و شبی بیشتر از 1 گیگ نسیبشون نشده ! مورد دوم هم شانس هست که این خیلی خیلی مهمه !!!

6. این کاربر از alex_love بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه alirezaa_naderii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    قزوین

پيش فرض

دوستان پیشگامان سرویس دهنده برترسال شد.کسی تا به حال پیشگامان داشته؟ ازپارس بهتره یا نه؟مرسی
    بله من پیشگامان هم دارم فوق العادست بیشتر grade ها از speedtest ای یا بی هست !
    سرعت 128 من تو قزوین 300 بود !
    منتها نامحدود نداشت پارس گرفتم !

8. این کاربر از alirezaa_naderii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه sabzake's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

اينجا کسی هديه نوروزی نگرفته ؟
    واسه من يه mail اومد که هديه داريد رو اين لينک کليک کنيد و تا چند ساعت ديگه بهتون هديه رو ميديم
    ولی خبری نشده هنوز
    کسی شماره پشتيبانی رو نداره زنگ بزنم ؟

ناظر انجمن سخت افزار
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

این روزها سرعتم تقریبا افت نداشته. سرویس 512-4G :

آخر فروم باز IRAN_KING's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

اينجا کسی هديه نوروزی نگرفته ؟
    واسه من يه mail اومد که هديه داريد رو اين لينک کليک کنيد و تا چند ساعت ديگه بهتون هديه رو ميديم
    ولی خبری نشده هنوز
    کسی شماره پشتيبانی رو نداره زنگ بزنم ؟
    منم کلیک کردم نداد !!! حتما پارس انلاین داده مشکوک نیست ؟!

داره خودمونی میشه sabzake's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

منم کلیک کردم نداد !!! حتما پارس انلاین داده مشکوک نیست ؟!
    نه مشکوک نيست
    mail از طرف خوده شرکته
    اگه شماره پشتيبانی رو داره کسی بده من زنگ بزنم ببينم حرف حسابشون چيه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •