سلام گلم..
همون صبح دیدم که اومدم اینجا گفتم...یکی از دوستانم که میگه همچین چیزی براش اتفاق افتاده! اینم Shot
جالبه! تو 7 ساعت 1.4 گیگ دانلود کرده... ! یعنی با نهایت سرعت تو 6 ساعت!
رفت تو پاچمون..!
شاد باشید![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
سلام گلم..
همون صبح دیدم که اومدم اینجا گفتم...یکی از دوستانم که میگه همچین چیزی براش اتفاق افتاده! اینم Shot
جالبه! تو 7 ساعت 1.4 گیگ دانلود کرده... ! یعنی با نهایت سرعت تو 6 ساعت!
رفت تو پاچمون..!
شاد باشید![]()
رفيق زنگ بزن پشتيباني بر...ن بهشون !!!
اگه كسي نره و نبينه وضعيت مصرفش رو اون وقت بدجوري رفته تو پاچش !!!
چرا حتما با پشتیبانی تماس بگیر یا چت
من صحبت کردم گفت درستش می کنم تا الان که درست نشد
برای من میگه تو اصلا از ساعت 1 تا 2 وصل نبودی میگم خودم نشسته بودم پای کامپیوتر میگه اینجا نوشته
چرا پینگ میگیره آدم Time out میده؟! =)))
واسه همه همینه؟
ممنون از جوابا
نه عزیز من میدونم چه خبره فقط مشکلم اینه که همیشه امیدوارم !
اقا زنگ میزنیم شاتل میگیم چرا این همه مصرف داریم باو بخدا مصرفمون کمتره میگن ما چه میدونیم
اونوقت یه احتمال مسخره دادم گفتم نکنه اگه مودم قبل ساعت 1 روشن شه کل ترافیک رو قبل ساعت 1 بزنن گفتن اره
گفتم بابا این چه وضعیه حتما باید یه باگ متقابل داشته باشن که اگر ساعت 1 به بعد تا 3 روز بعدش هم استفاده کنی همش رو رایگان حساب کنن گفتم اینطوریه گفتن نه !
البته میدونستم شاید بخوان دروغ بگن امتحانی زدیم دیدیم راست میگن
خب به این میگن دزدیه فی الارض
یعنی اینا تایمراشون برای شبانه کار نمی کنه ؟![]()
سلام دوستان سرعت دان شما کم نشده؟ اکو128 منظورمه
دوستان عزیز
تنها راه حلی که برامون مونده اینه که بریم به خود شاتل گیر بدیم . مطمئن باشید اگر تعداد ناراضی ها زیاد باشه و همه گله کنن ، حتما یه فکری میکنن .
یکی از دوستان من هم بهم گفت : " برید به سایت رئیس جمهور و از شرکت شاتل و به صورت کلی ، از وضع اینترنت کشور گلایه بکنید "
به نظر من که حرکت خیلی خوبیه . چون دوستم قسم میخورد که حداکثر 15 روزه ، مشکل رو بر طرف میکنن . ( مثل اینکه خودشون این کار رو کرده بودن ) .
من میگم جمع بشیم و چند نفره بریزیم تو سایت شاتل و اعتراض بکنیم .
بعد دونه دونه بریم سایت رئیس جمهور و اونجا هم به وضع اسفناک اینترنت کشورمون ، اعتراض بکنیم . چون :
ایرانی ، لیاقت بهترین ها را دارد .
مطمئن باشید که اعتراض کردن 100 % جواب میده .
درضمن ، من هیچگونه صحبت سیا سی نکردم و قصد این کار رو هم نداشتم و ندارم .
الان اوضاع بی ریخته ؛ هرکی اعتراض کنه توی سایت رئیس جمهور ، فکر کنم آ پی ش رو کلا ببندن
به هر حال با اعتراض جمعی موافقم .
بریم .
من پایتم
آخه من کلایک ماه نمیشه که گرفتم دقیقا 4 روز اول دانلودم 200 بود بعد از چهار روز هم دانلود شده 40 هم اینکه نصف شب غیر ممکنه قطع نشه یعنی هر شب که میزارم صبح که نگاش میکنم شده 100 مگابایت .
خفاش هم که نیستم که بخوام شب تا صبح پا سیستم بشینم
به نظر من که این دیسکانکت شدن نصف شب کار خود شاتله . شاتل خودش میدونه که 80 درصد کاربرا شب میزارن تو دانلود و میخوابن واسه همین با یه قطع کردن میدونید چه حالی به خودش میده
شانسو میبینی حالا که داشته از حجمت کم میشده با نهایت سرعت دانلود داشتی
بگو مال کی کم نشده.
هم اکنون 92 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 92 مهمان)