سلام دوستان
1 تیر اعزامم 01 تهران
یه سربازو دیدم تومترو گفت 01 منتقل شده به پرندک!!!!
راست گفته ؟ بیچاره شدم ؟؟؟؟![]()
سلام دوستان
1 تیر اعزامم 01 تهران
یه سربازو دیدم تومترو گفت 01 منتقل شده به پرندک!!!!
راست گفته ؟ بیچاره شدم ؟؟؟؟![]()
02 منتقل شده پرندک
آره نظام وظیفه با پلیس+10 فرق داره.
شما برو نظام وظیفه شهرستانتون.
آدرسش رو اگه نمیدونی میتونی توی سایت police.ir پ(vazifeh.police,ir) پبدا کنی.
دوستان کسی نظری نداره !؟![]()
از لحاظآب و هوا که برو حال کن یعنیاول تیر تو مشکین شهر عالیه هواش
تو گوگل سرچ کنی زود تر به جواب میرسی
این یه نمونش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان سلام
من سه سال پرونده دارم برای معافیت پزشکی. سال اول همه مراحل رو رفتم تا اینکه گفتند باید تیمارستان بستری شی بعد دیگه نرفتم چون حالم به شدت بد میشد اگر میرفتم تیمارستان. یک سال بعدش دوباره رفتم پروندهام رو فعال کردم که برم دنبالش ولی باز حالم خراب شد و به مدت یکسال دچار افسردگی شدید شدم و اقدام به خودکشی داشتم اما زنده موندم. حالا الان باز رفتم تمدید کردم،سرهنگ نظام وظیفه گفت بابا برو بگو معافت کنن دیگه، اونم شاکی شده بود که من سه سال پرونده پزشکی دارم. بعد باز رفتم بیمارستان ناجا اونجا پروندههام رو دید و نامه تیمارستان و اینا یه چیزی نوشت و گفت خدانگهدار نامه میاد در خونه. بعد گفتم تیمارستان نمیخواد بستری شم؟ گفت اون موقع که باید میشدی نشدی! (یعنی چی این الان یعنی مسخره کرد من رو؟) بعد الان زنگ زدم نظام وظیفه میگه نامه شما روز فلان میاد در خونت بعد با نامه و مدارک ( 10 هزار تومن هم گفت باید بریزی به حساب ) میای اینجا نظام وظیفه کمیسیون داری! الان این کمیسیون چیه و چرا توی خود نظام وظیفه است؟ مگه کمیسیون پزشکی تو بیمارستان ناجا نیست، من که رفتم اون رو؟ بعد الان این کمیسیون رو هم برم باز باید چند ماه صبر کنم تا جوابش بیاد؟
پیشاپیش ممنون از پاسختون.
اهان ...
باشه حتما میرم ...ممنون از راهنمایی هات دوستم![]()
سلام من اعزامم افتاده شهریور خواستم تعجیل بزنم گفتن ظرفیت تیر تکمیله راه دیگه ای نیست؟
بچه ها یک سوال. رفیق من قبلا آموزشی رفته و بعد از گذروندن دوره آموزشی رفته چند روزی یگان خدمت کرده. بعد دانشگاه قبلول شده و معافیت تحصیلی گرفتهو از اونجا مرخص شده. الان فارغ التحصیل شده دفترچه فروردین پست کرده و برگه ی آبی رنگش آمده دمه دره خونشون.
نام مرکز آموزش همون مرکز آموزشی قبلیش درج شده تو شهرستان و ساعت مراجعه هم 6 صبح درج شده!
نیرو یا سازمان به کار گیرنده هم نیرو زمینی ارتش زده.
آدرس محل اعزامش هم تهران میدان سپاه سازمان وظیفه عمومی ناجا درج شده.
سوالی که هست این الان کجا باید مراجعه کنه!!!؟ یگانش تهران بوده ولی اموزشیش شهرستان. آدرسه یگانشو ولی درج نکرده!
Last edited by western1; 07-06-2014 at 12:49.
سلام دوستان
من اعزامم اول تیر هست. میخوام تمدید کنم واسه اول شهریور / میتونم با دلیل انتظار برای اعلام نتیجه ارشد تمدید کنم یا نمیشه؟
و اینکه اگه عذر پزشکی جور کنم حتما خودم باید ببرمش بهداری انتظامی تا تاییدش کنن یا کس دیگه ایم میتونه بجام بره؟
ممنون
Last edited by saeid1441; 07-06-2014 at 14:03.
هم اکنون 29 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 29 مهمان)