مال منم رایگان حساب نشده 1گیگم پرید
این چه وضعی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
با احترام
تیم مدیریت انجمن
مال منم رایگان حساب نشده 1گیگم پرید
این چه وضعی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
واقعا" وقتش شده يه فاتحه براي تمامي اينترنت عرضه شده در ايران بخونيم !!
قطعش كنيد راحت ديگه اين چه وضعيتيه آخه !!!
گند بزندشون ، اين از دومنيكن و لائوس و افغانستانه و اين هم از ما !!
دوستان کسی نمیدونه برای کم کردن پینگمون باید چی کار کنیم ؟
اخه من شدید نیاز دارم
نمیشه به شاتل بگم مثلا سروری که ازش بهم اینترنت میده رو عوض کنه تا مثلا پینگم بهتر شه ؟
دوست عزيز شما به تازگي وارد اين قسمت از كره خاكي شديد(ايران) ؟
اينجا سرويس عادي رو به زور پشتيباني ميكنن و جواب تلفنها رو ميدن حالا ازشون كاري اضافه تر بخواهيم(خدايا توبه)!![]()
رفیق من تقریبا ده بار هم در خود سایت اعتراض کردم هم بهشون ایمیل دادم و هر ده بار هم جوابمو دادن اما از این ده بار که همش هم پشت سر هم بوده ده بارشو گفتن مشکل از خودتونه و یا گفتن فردا درست میشه و از این چرت و پرت ها
---------- Post added at 10:00 AM ---------- Previous post was at 09:58 AM ----------
این مشکل هر شب با خیال راحت خوابیدن در صورتی که شاتل دیسکانکتمون کرده رو هم بقیه دارن ؟
یه راهش تعویض شرکتی که از اون جا سرویس میگیرید...البته شاید دوباره پینگ تون بالا بره...بستگی به شانس داره....
از من که رایگان حساب شده دیشت نه قطعی نه افت سرعت داشتم بی خودی هم شاتلو به تهمت نبندین مطمئن باشین کسانی هم هستن که از شاتل خوششون بیاااد
-----
من تقریبا 1 ماه و نصفه هست که از شاتل سرویس گرفتم تا الان راضی ام ولی بعدشو نمیدونم شاید بقول دوستمون sei_pm جیره ی ماهم تموم بشه به جمع ناراضی ها بپیوندیم![]()
دوست عزيز داريوشي برو تو سايت شاتل و تاريخ 10 مرداد رو بزن ببين چقدر مصرف داشتيد ، بعيد ميدونم همچين اتفاقي بيافه .
---------- Post added at 10:56 AM ---------- Previous post was at 10:53 AM ----------
نه ، دليلش مركز مخابراتي شماست كه مثل بقيه دوستان مطمئن باش اين حالت براي شما زياد موندگار نيست پس تا ميتوني حالش رو ببر تا وقت داري![]()
من دیشب با زور و هزار دمو دستگاه تونستم حدود 3 گیگ رایگان دانلود کنم.
پریشب نزدیک 2 گیگ .
سرعت واقعا فاتحه شده ، رپید شیر ، مگا آپلود ، مدیا فایر اصلا نمی تونم بگیرم ، زیر 10 تاس ؛ و این دانلود ها هم اکثرا مستقیم هستند .
واقعا انگار ما یادمون رفته داریم توی سال 2010 زندگی می کنیم ! نه موقع حضرت نوح !
Last edited by The Joker; 01-08-2010 at 10:59.
دوستان ؛ آخرین نامه ای که من به شاتل فرستادم :
وقتشه ما شروع کنیم !!!!سلام و خسته نباشید .
دوست عزیز / طبق قرار داد من اینترنت پرسرعت + ۲ گرفتم و سرعت دانلود باید روی حدود ۲۳۰ کیلوبایت بمونه . روزانه میمونه و شبانه نمی مونه و این در قرار داد ذکر نشده بود / مورد دیگر . محدود کردن کاربران در هاست های نظیر رپید شیر و مگا آپلود و مدیا فایر و امثال اینهاست که سرعت دانلود بزور به ۲۰ کیلیو بایت شاید برسه / متاسفانه موقع تبلیغ کردن و تنظیم قرار داد با مشتریان اینها رو ذکر نکردین / از روز هشتم مرداد هم سرعت دانلود شدیدا پایین اومده .
دوستانی که با هاشون در ارتباطم گله مندن از اینکه از حجم روزانشون برای دانلود شبانه کم شده / سرعت پایینه و همه کی به بیش از ۳۰ نفری می رسیم شاکی هستیم .
مدارک لازم و سندات برای بررسی و نشان دادن حق کاربر به دادگاه هست .
برادر دوست بنده وکیل دادگستری پایه ۱ هست و ایشون دیشب در کنار من اینترنت رو بررسی می کردن و با دوستان تماس می گرفتن و تحقیقات اولیه خودشون رو محکم کردن .
ما دوستان از این وضع گله مندیم / متوجه ایم که کاربران بعد از حدود یکماه دسترسشون محدود میشه و مشکلات رو با گفتن های ناصیحیح حل می کنید /
شکایت نامه ای علیه ای دی اسل + ۲ شاتل در حال تنظیم هست و نفرات در حال برقراری جمع مدارک /
موفق و پیروز باشید .
هم اکنون 102 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 102 مهمان)