تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2240 از 2376 اولاول ... 12401740214021902230223622372238223922402241224222432244225022902340 ... آخرآخر
نمايش نتايج 22,391 به 22,400 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

آخر فروم باز vahid78's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    yazd.php

پيش فرض

استقلال بيش از 250 هزار دلار براي مهاجم پيام پرداخت نمي‌كرد /300 هزار يورو + منزل پيشنهاد "اشپيتيم آرفي"

باشگاه استقلال با پيشنهاد 300 هزار يورويي "اشپيتيم آرفي" موافقت نكرد.
    اشپيتيم آرفي مهاجم سابق تيم پيام خراسان كه در ليگ هشتم 18 گل براي اين تيم به ثمر رساند، پس از مذاكره با باشگاه پرسپوليس پيشنهاد 300 هزار يورويي اين باشگاه به همراه در اختيار گرفتن يك منزل مسكوني را پذيرفت و به اين تيم تهراني پيوست.

اين در حالي است كه آرفي پيش از مذاكره با پرسپوليس نشستي را هم با مسوولان باشگاه استقلال داشت اما، مسوولان اين تيم حاضر نشدند بيش از 250 ميليون تومان معادل 250 هزار دلار به او پرداخت كنند تا بدين ترتيب آرفي قرارداد داخلي دو ساله‌اي را با پرسپوليس به امضا برساند.

واعظي آشتياني مديرعامل باشگاه استقلال با بيان اين مطالب گفت: آرفي در مذاكره با ما اعلام كرد كه باشگاه پرسپوليس پيشنهاد 300 هزار يورويي به همراه در اختيار گذاشتن يك منزل مسكوني را به وي داده كه اگر ما نيز اين پيشنهاد را به وي بدهيم به تيم استقلال خواهد پيوست اما ما به او 250 هزار دلار پيشنهاد كرديم كه نپذيرفت.

آخر فروم باز JEFF_HARDY's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    SHZ

پيش فرض

صبح امروز
    عيسي اندوي در محل تمرين پرسپوليس حضور يافت
    خبرگزاري فارس: تمرين تيم فوتبال پرسپوليس صبح امروز برگزار شد.

به گزارش خبرگزاري فارس، تمرين پرسپوليس پس از استراحت روز گذشته از ساعت 10:30 امروز در مؤسسه خيريه عمل برگزار شد.
    در اين تمرين بازيكنان ذخيره پرسپوليس در ديدار مقابل سپاهان اصفهان به گرم كردن، حركات كششي، پاسكاري، آقا وسط در سه گروه و فوتبال دستگرمي همراه با كارهاي استقامتي پرداختند. بازيكنان اصلي نيز پس از گرم كردن و كار با توپ پس از يك ساعت محل تمرين را ترك كردند اما ذخيره‌ها به مدت يك ساعت و نيم تمرين كردند.

* افشين پيرواني و نعيم سعداوي غايب بودند.

* كريم باقري به دليل مصدوميت از ناحيه كمر با لباس شخصي نظاره‌گر تمرين بود.

* عيسي اندوي دروازه‌بان سنگالي تيم فوتبال ذوب آهن دقايقي در محل تمرين پرسپوليس حضور پيدا كرد و همراه با ابراهيم توره، هموطن خود محل تمرين را ترك كرد.

* مسعود زارعي به صورت اختصاصي تمرين كرد.

* انتخاب بازيكنان تيم ملي سوژه اصلي تمرين امروز پرسپوليسي‌ها بود.

*حضور علي كريمي در ليست تيم ملي باعث خوشحالي هواداران و بازيكنان پرسپوليس شد.

* تمرين امروز تيم فوتبال پرسپوليس ساعت 11:40 به پايان رسيد.
    انتهاي پيام/

جسارتا چه دخلی به تاپیک استقلال داره؟

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    yazd.php

پيش فرض

با بخشنامه‌ي سازمان تربيت‌بدني،تعيين سقف قراردادها با سرخابي‌ها كليد مي‌خورد

سازمان تربيت بدني به زودي بخشنامه‌اي را به منظور تعيين سقف قرارداد بازيكنان خطاب به دو باشگاه استقلال و پرسپوليس تهران صادر مي‌كند.

هر سال با آغاز فصل نقل و انتقالات ليگ برتر فوتبال كشور، بازار پيشنهادات نجومي در فوتبال گرم مي‌شود و باشگاه‌ها در رقابت با يكديگر ارقام گزافي را به بازيكنان‌ پيشنهاد مي‌كنند كه در اين بين واسطه‌ها و دلال‌ها نيز سود كلاني را به جيب مي‌زنند.

سازمان تربيت بدني قصد دارد تا تلاش‌هايش را در زمينه كنترل قيمت قراردادهاي بازيكنان افزايش دهد و در نخستين اقدام به زودي بخشنامه‌اي را خطاب به دو باشگاه تحت تكفل خود، يعني پرسپوليس و استقلال تهران صادر كرده و طي آن شرايط تعيين سقف قراردادهاي بازيكنان در فصل جديد را به اين دو باشگاه ابلاغ مي‌كند تا بدين ترتيب روند كنترل رقم قراردادها در فصل نقل و انتقالات كه چندي پيش فدراسيون فوتبال نيز در رابطه با آن تصميم‌گيري كرده بود از دو باشگاه بزرگ پايتخت كليد بخورد.

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    yazd.php

پيش فرض

مدير عامل باشگاه مس كرمان، در ادامه از حضور يك بازيكن برزيلي در تيم مس كرمان خبر داد و گفت: قرار بود اين بازيكن را در نيم فصل جذب كنيم كه ميسر نشد اما اين بازيكن را در اين فصل به خدمت خواهيم گرفت.

ضمن آن كه ادينهو و پائولو زالدرون نيز قرار داد خود را با باشگاه تمديد كردند و حضور آنها در فصل آينده نيز در تيم مس كرمان قطعي است.

برهاني نژاد درباره‌ي وضعيت مهدي رحمتي، امير حسين صادقي، و مهدي رجب‌زاده نيز گفت: مذاكرات خود را با رحمتي، و صادقي انجام داده‌ايم و تمام تلاش خود را انجام مي‌دهيم تا ظرف يكي دو روز آينده، قرار داد اين بازيكنان را نيز تمديد كنيم. در باره‌ي رجب زاده نيز، رضايت نامه‌ي او را تحويلش داديم تا بتواند درباره‌ي آينده‌اش فكر كند اما تصور مي‌كنم خود رجب زاده علاقه دارد در تيم مس كرمان بماند.
    ادینهو هم پر زد ...

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    yazd.php

پيش فرض

گفتگوی تفصیلی با واعظي آشتياني:تصميم با قلعه‌نويي است؛ جباري مي‌تواند برود /استقلال جـاي "لمپـن"‌هـا نيست! / اهل بمب تركاندن نيستم!

پس از فصل پرفراز و نشيبي كه استقلال پشت سر گذاشت و همچنين بعد از قهرماني در ليگ هشتم، حرف و حديث‌هاي بسياري درباره‌ي وضعيت اين تيم مطرح شد. اكنون با كسب قهرماني مخاطرات پيش روي باشگاه استقلال افزايش يافته است اما، واعظي آشتياني همچنان با خونسردي از آينده‌ي موفق استقلال تهران مي‌گويد.

اميررضا واعظي آشتياني درخصوص آخرين تحولات اين باشگاه، همچنين موفقيت استقلال در ليگ هشتم، كنار رفتن اين تيم از جام حذفي و همچنين وضعيت فصل آينده گفت‌وگويي را انجام داده است كه در ادامه مي‌آيد:

* استقلال به قوانين جام حذفي تن داد

آشتياني درباره‌ي كنار رفتن استقلال از جام حذفي گفت: برخلاف صحبت‌هايي كه درباره‌ي بي‌انگيزگي تيم مطرح مي‌شود، استقلال براي برتري و صعود به مرحله‌ي بعد عازم رفسنجان شده بود. اما، پنالتي‌ها سرنوشت بازي را تغيير داد و بي‌ترديد پيروزي يا شكست در ضربات پنالتي نمي‌تواند نشان دهنده‌ي برتري يك تيم باشد. در هر صورت تيم مس نيز تيم قابل احترامي بود كه بازيكنان آن انگيزه‌ي بسياري داشتند. اما، واقعيت اين است كه وقتي يك مسابقه‌ي فوتبال به سمت ضربات پنالتي مي‌رود، از عدالت دور مي‌شود. در هر صورت استقلال يك فصل فرسايشي را پشت سر گذاشت و به همين دليل امير قلعه‌نويي نيز تشخيص داد در اين مسابقه به بازيكناني كه كمتر به ميدان رفته بودند، فرصت دهد كه آنها هم نمايش خوبي داشتند. اما،در هر صورت ضربات پنالتي نيز از قوانين جام حذفي است كه استقلال به آن تن داد.

* تقويم فوتبال ايران بين‌المللي شود

مديرعامل باشگاه استقلال تهران در تحليل هشتمين دوره‌ي ليگ برتر گفت: ليگ هشتم نسبت به دوره‌هاي گذشته حساسيت و فراز و نشيب‌هاي بسياري داشت كه مهمترين عامل آن مصادف شدن مسابقات با رقابت‌هاي مقدماتي جام جهاني و برنامه‌هاي تيم ملي بود كه برخي باشگاه‌ها به دليل حضور مداوم بازيكنانشان در تيم ملي صدمه خوردند و در عين حال تعلل در برگزاري مسابقات نيز به تمامي تيم‌ها ضربه زد. در حالي كه اگر برنامه‌ريزي مناسب داشته باشيم و الگوهاي بين‌المللي مدنظر ما قرار گيرد، به يك فرمول منطقي دست خواهيم يافت تا فدراسيون حداقل مشكلات را در برگزاري مسابقات داشته باشد. البته نبايد به فدراسيون چندان خرده گرفت اما، مي‌شد ليگ را با برنامه‌اي بهتر برگزار كرد.

وي افزود: ما در برنامه‌ريزي ليگ خود بهتر است به تقويم afc و فيفا نيز توجه داشته باشيم. اكنون ما عضوي از يك دهكده‌ي جهاني هستيم و اگر قرار است در اين دهكده زندگي كنيم بايد خود را با فعاليت‌هاي برون مرزي نيز هماهنگ كنيم. منظورم اين نيست كه به طور كامل تابع afc باشيم اما، بايد به تقويم afc و فيفا هم توجه كنيم و برنامه‌ريزي خود را با استفاده از اين تقويم انجام دهيم تا در انجام مسابقات برون مرزي و داخلي با چالش روبرو نشويم. فدراسيون فوتبال بايد تقويم خود را بين‌المللي كند.

آشتياني ادامه داد: زماني كه رياست فدراسيون دوچرخه‌سواري را برعهده داشتم، مسابقات داخلي را با رقابت‌هاي فصل بين‌المللي تنظيم مي‌كردم تا مشكلي رخ ندهد و تمامي برنامه‌هاي فدراسيون دوچرخه سواري ايران با فدراسيون جهاني منطبق مي‌شد. در بخش فوتبال نيز مي‌توانيم همين كار را انجام دهيم. شايد شرايط اقليمي ما با ساير نقاط جهان متفاوت باشد اما، مي‌توانيم تقويم afc را بگيريم، آن را تحليل كنيم و براي برنامه‌هاي داخلي خود تعيين تكليف كنيم تا مشخص شود يك تيم چه زماني در جام حذفي، ليگ برتر و يا ليگ قهرمانان آسيا بايد به ميدان برود.

وي افزود: عده‌اي مي‌گويند كه در ليگ‌هاي اروپايي نيز بازي‌ها به صورت فشرده برگزار مي‌شود. اما، بايد شرايط سخت‌افزاري آنها را در نظر گرفت. ضمن آنكه شرايط فيزيكي بازيكنان اروپايي نيز قابل مقايسه با بازيكنان ما نيست. چگونه مي‌توان بازيكن ايراني را كه در يك بازي پنج تا شش كيلومتر مي‌دود را با يك بازيكن اروپايي كه حداقل 10 تا 12 كيلومتر مي‌دود، مقايسه كرد. بي‌ترديد آنها از نظر بازيكنان مستعد و شرايط فوتبالي وضعيت بهتري دارند. ضمن آنكه ليگ خود را براي انجام يك بازي تداركاتي مدت زمان زياد تعطيل نمي‌كنند.

آشتياني ادامه داد: تعطيل كردن ليگ براي مسابقات تيم ملي منطق چنداني ندارد. در همان كشور انگلستان كه ما مثالش را مي‌زنيم، زماني كه تيم ملي اين كشور با آلمان ديداري دوستانه داشت همزمان برخي از بازي‌هاي ليگ برتر نيز برگزار مي‌شد.

* داوري‌هاي ليگ هيچ رشدي نداشت

واعظي آشتياني درباره‌ي قضاوت‌هاي ليگ برتر نيز گفت: داوري‌هاي ليگ هشتم تغيير چنداني نسبت به گذشته نداشت و كميته‌ي داوران نشان داد كه نيازمند بازسازي است. ضمن آن كه كميته‌ي داوران بايد با باشگاه‌ها تعامل داشته باشد. اين تعامل يعني برگزاري نشست‌هاي صميمانه و مداوم با باشگاه‌ها. نه آنكه هرگونه انتقادي را خصمانه تلقي كنند و با ادبياتي در شان خودشان آن را پاسخ دهند!

وي افزود: در هر صورت از نظر من داوري‌ها در ليگ هشتم رشدي نداشته است و نمي‌دانم افرادي كه مي‌گويند داوري‌ها رشد داشته، منظورشان چيست. من اكنون اين صحبت‌ها را به عنوان مديرعامل تيم قهرمان ليگ برتر انجام مي‌دهم. البته اگر قهرمان هم نمي‌شديم باز هم همين اظهارات را داشتم. افراد نبايد با كسب موفقيت در رقابت‌ها طرز تلقي و فكر خود را تغيير دهند. در هر صورت برخي افراد نظرات شخصي خود را به جاي نظرات كارشناسي به خورد مردم مي‌دهند اما، نظرات من درباره‌ي قضاوت‌هاي ليگ برتر براساس ديدگاه مديريتي و عقلاني است.

* بازي الاتحاد سرنوشت استقلال را روشن مي‌كند

مديرعامل باشگاه استقلال تهران درباره‌ي بازي‌هاي اين تيم در ليگ قهرمانان آسيا و اميد استقلال براي صعود نيز گفت: اگر بازي با الاتحاد را ببريم، شانس‌مان براي صعود بيشتر مي‌شود. البته كار سختي پيش‌روي استقلال است اما، اگر الاتحاد را شكست دهيم تيم ام صلال نيز از نظر روحي كمي افت مي‌كند چرا كه استقلال را در تعقيب خود مي‌بيند و اگر هم نتوانيم در تهران هر سه امتياز را از الاتحاد بگيريم كه ديگر بايد از ليگ قهرمانان آسيا خارج شويم.

* در نقل و انتقالات تابع سازمان هستيم

اميررضا واعظي آشتياني درباره‌ي تلاش استقلال در فصل نقل و انتقالات ليگ نهم نيز گفت: ابتدا بايد عنوان كنم كه در روزهاي گذشته صحبت‌هايي را با رياست سازمان تربيت بدني داشته‌ام كه به زودي تصميمات سازمان تربيت بدني در قالب بخش نامه‌اي به دو باشگاه استقلال و پرسپوليس اعلام مي‌شود كه اين تصميم شامل تعيين سقفي براي خريد بازيكنان است و دو باشگاه استقلال و پرسپوليس نيز متعلق به سازمان تربيت بدني بوده و بايد تابع تصميمات آن باشند. بنابراين قصد نداريم تا بدون فكر به دنبال بازيكنان گران قيمت برويم.

واعظي آشتياني در پاسخ به اين سوال كه مدير عامل باشگاه پرسپوليس عنوان كرده است "اشپيتيم آرفي" را با قيمت مناسبي خريده‌ايم در حالي كه او پيشنهادهاي بهتري از ساير باشگاه‌ها داشت نيز به ايسنا گفت: آرفي در نشستي كه با ما در باشگاه استقلال داشت ادعا كرد كه به همراه دلالش صبح به باشگاه پرسپوليس رفته است و اين باشگاه پيشنهاد 300 هزار يورو به همراه يك واحد مسكوني را به او داده است و از ما پرسيد كه چه پيشنهادي را مي‌دهيم كه من هم خطاب به آرفي گفتم كه اين بازيكن بيش از 200 ميليون تومان براي باشگاه استقلال ارزش ندارد. البته در نهايت به پيشنهاد 250 ميليون توماني براي اين بازيكن رسيديم و به او گفتيم همين كه شما در تيم بزرگي براي استقلال حضور داشته باشيد برايتان افتخار است. در هر صورت آرفي تصميم گرفت به پرسپوليس برود.

وي افزود: باشگاه‌هاي بزرگ بايد مراقب باشند كه قيمت‌ها را بي‌دليل بالا نبرند و اين موضوع را تبديل به يك ناهنجاري نكنند چرا كه اين افزايش قيمت‌ها به ضرر ساير تيم‌ها و باشگاه ها خواهد بود.

* اهل بمب تركاندن نيستم

واعظي آشتياني درباره‌ي جذب بازيكنان جديد در استقلال نيز گفت: من اهل بمب تركاندن و ترقه زدن نيستم! ما با طمانينه و منطق جلو مي رويم و به مرور بازيكنان مورد نظر را جذب مي كنيم.

* جباري بعد از پايان قراردادش مي‌تواند جدا شود

واعظي آشتياني درباره‌ي اظهارات مجتبي جباري درباره‌ي باشگاه استقلال نيز گفت: به صحبت‌هاي او نمي‌پردازم اما، جباري يا هر بازيكن ديگري كه در پايان اين فصل قراردادش با باشگاه استقلال خاتمه مي‌يابد، اين حق را دارد كه با ساير باشگاه‌ها مذاكره كند و ما هيچ محدوديتي نداريم و در نهايت اگر با باشگاه ديگري به تفاهم رسيد مي تواند جدا شود و يا آن كه با شرايط باشگاه استقلال به تفاهم برسد.

* در آكادمي از افراد علمي و كارآمد استفاده مي‌شود

با توجه به احتمال كناره‌گيري منصوريان واعظي آشتياني درباره‌ي وضعيت آكادمي فوتبال باشگاه استقلال نيز گفت: در فصل جديد قطعا شرايط آكادمي رشد چشمگيري خواهد داشت و قصد داريم تا با جذب افراد كارآمد و علمي در آكادمي زمينه‌ي رشد تيم‌هاي پايه‌اي استقلال را فراهم كنيم. چرا كه من به تيم‌هاي پايه‌اي استقلال اعتقاد دارم و مي‌دانم كه اگربازيكنان مستعد داشته باشيم، مي توانيم ضمن استفاده از آنها در تيم بزرگسالان زمينه‌ي ترانسفر اين نفرات را نيز فراهم كنيم و بي‌ترديد ازآكادمي و تيم‌هاي پايه‌اي استقلال حمايت خواهيم كرد.

* تصميم با خود قلعه‌نويي است

مديرعامل باشگاه استقلال تهران درباره‌ي وضعيت امير قلعه‌نويي و ادامه‌ي همكاري اين مربي با تيم استقلال نيز به ايسنا گفت: در هر صورت مذاكرات و صحبت‌ها را انجام داده‌ايم و اكنون تصميم با خود قلعه‌نويي است. در هر صورت فرصتي وجود دارد كه قلعه‌نويي بيايد و با باشگاه مذاكره كند. ما تقريبا 10 روز پيش آخرين پيشنهاد خود را مطرح ساختيم كه اميدواريم ظرف روزهاي آينده امير قلعه‌نويي در اين زمينه با باشگاه مذاكره كند تا به نتيجه برسيم.

وي درباره‌ي بحث ارايه‌ي راهكارهاي قلعه‌نويي در ليگ قهرمانان آسيا و بي‌توجهي هيات مديره به آنها نيز گفت: همانطور كه پيش از اين نيز گفته‌ام تنها خواسته‌ي قلعه‌نويي حضور عنايتي در استقلال بود كه به دليل قرارداد اين بازيكن با باشگاهي ديگر از نظر اخلاقي و قانوني امكان انجام آن نبود.

آشتياني درباره شايعه پيشنهاد يك ونيم ميلياردي باشگاه ازبكستاني به قلعه نويي نيز گفت:چنين پيشنهادي بسيار خوب است و اگر واقعا مطرح شود قلعه نويي مي تواند آن را بپذيرد چرا كه سبب مي شود ارز وارد كشور شود.

* استقلال جاي لمپن‌ها نيست

اميررضا واعظي آشتياني درباره‌ي اظهارات افرادي كه در روزهاي بحران استقلال او را متهم ساخته و در روز قهرماني اين موفقيت را به خود منتسب مي‌دانستند نيز به ايسنا گفت: من در استقلال وظيفه‌اي داشتم كه با كمك خدا آن را ادامه مي‌دهم. نه با حرف ديگران خوشحال مي‌شوم و نه اظهارات عده‌اي من را ناراحت و اندوهگين مي‌سازد. وظيفه‌ي خود را انجام مي‌دهم كه در راس آن مبارزه با لمپنيزم قرار دارد. لمپن‌ها افرادي هستند كه مي‌خواهند به بهانه‌هاي مختلف تيتر روزنامه‌ها شوند. اما، هواداران ميليوني استقلال تفاوت خادمان خود با اين لمپن‌ها را به خوبي مي‌شناسند.

وي درباره‌ي شايعه‌ي جدايي‌اش از باشگاه استقلال و حضورش در فدراسيون فوتبال نيز گفت: من اين مساله را تكذيب مي‌كنم و افرادي كه تصور مي‌كنند من از استقلال مي‌روم، اين پنبه را از گوش خود دربياورند. واعظي آشتياني مدت‌هاي بسياري ديگري در استقلال خواهد بود تا اين تيم بزرگ را از همه نظر به كارآمدي برساند و من با قاطعيت مي‌گويم كه دوران لمپن‌ها در استقلال به سر آمده و آنها ديگر جايي در اين باشگاه ندارند.

*آرزويي براي ليگ نهم

وي افزود: اميدوارم كه استقلال در ليگ نهم و آينده‌ي پيش‌رو در تمامي سطوحش از اجرايي و فني با انضباط و سيستماتيك حركت كند و اين تفكر سيستمي بر باشگاه حاكم باشد. ما تمام تلاش خود را در جهت ايجاد اين فضا انجام مي‌دهيم. ضمن آنكه در همين فصل نيز وظايف در استقلال به خوبي تعريف شده بود و همين عامل مي‌تواند در آينده نيز به موفقيت استقلال كمك كند.

واعظي آشتياني در پايان درباره‌ي زمان برگزاري مراسم جشن قهرماني استقلال نيز گفت: پس از دهه‌ي فاطميه در اين باره تصميم‌گيري مي‌كنيم

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

عادتشه که خبرای مربوط به پرسپولیس رو اینجا میزاره

کلا تیمای صنعتی به هیچ وجه بازیکنای خوبشونو سعی میکنن از دست ندن.
    فکر نکنم خلعت بری و کاسترو هم به تیمتون بیان چون ذوب آهن یا مس و کلا باشگاهای صنعتی توانایی مالی بالایی دارن و میتونن راحت بازیکناشونو نگه دارن
    مثل استقلال پرسپولیس نیستن که با جون من جون تو گفتن بازیکنا رو نگه دارن
    البته الان هدایتی و انصاری هستن ولی اونا هم بدون حساب کتاب زیاد خرج نمیکنن

کـاربـر بـاسـابـقـه Ali_BlueBoy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    ته ران...!!!

پيش فرض

کلا تیمای صنعتی به هیچ وجه بازیکنای خوبشونو سعی میکنن از دست ندن.
    فکر نکنم خلعت بری و کاسترو هم به تیمتون بیان چون ذوب آهن یا مس و کلا باشگاهای صنعتی توانایی مالی بالایی دارن و میتونن راحت بازیکناشونو نگه دارن
    مثل استقلال پرسپولیس نیستن که با جون من جون تو گفتن بازیکنا رو نگه دارن
    البته الان هدایتی و انصاری هستن ولی اونا هم بدون حساب کتاب زیاد خرج نمیکنن
    الته هدایتی خیلی دست به جیب تره...

آخر فروم باز Nasser_ZRE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

و این پست چه ربطی به تایپیک پرسپولیس داره؟

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

در گفت و گو با فارس
    جلالي: مسئولان فولاد براي توجيه كارشان به من تهمت مي‌زنند
    خبرگزاري فارس: سرمربي سابق تيم فوتبال فولاد خوزستان گفت: مسئولان اين باشگاه براي توجيه عملكردشان به من افترا مي‌زنند.‌

مجيد جلالي در گفت و گو با خبرگزاري فارس درباره اينكه مسئولان فولاد گفته‌اند بركناري اين مربي به دليل مذاكره او با سايپا بوده؛ تصريح كرد: واقعاً تعجب مي‌كنم كه چرا فولادي‌ها چنين حرفي‌ را عنوان كرده‌اند. اين حرف به هيچ عنوان پايه و اساس ندارد.
    وي ادامه داد: تصور مي‌كنم مسئولان فولاد با اين حرف مي‌خواهند عملكرد خودشان را توجيه كنند. شما مي‌توانيد از مسئولان سايپا در اين باره سئوال كنيد. دوست ندارم بگويم فولادي ها دروغ مي‌گويند اما واقعا تعجب مي‌كنم كه چرا با من چنين رفتاري را انجام دادند.
    جلالي يادآور شد: فولادي ها اگر صداقت دارند بروند و بپرسند كه چه كسي چنين بحثي را مطرح كرده است. چه كسي گفته من با فولاد مذاكره كرده‌ام. افرادي در باشگاه فولاد بوده‌اند كه با حضور من منافعشان به خطر افتاده بود و به همين خاطر عليه ام جبهه مي‌ گيرند.
    اين مربي خاطرنشان كرد: به فرض محال هم كه من با سايپا مذاكره كرده باشم، آيا مسئولان فولاد و آقاي دهكردي به عنوان مديرعامل باشگاه نمي‌توانست در اين مورد از من سوال بپرسد. چرا به خودم چيزي نگفتند؟
    جلالي اظهار داشت: در هفته ششم ليگ برتر كه فولاد وضعيت مناسبي نداشت و يك لشكر آدم پشت در باشگاه عليه من موضع گرفته بودند فردي تماس گرفت و خود را رابط باشگاه سايپا معرفي كرد. من به او گفتم اين بحث را خاتمه دهد چرا كه به فولاد تعهد داشتم و نمي‌خواستم اين تيم را ترك كنم. از آن فرد درخواست كرده‌ام بحث را خاتمه دهد. اين موضوع را با آقاي دهكردي در ميان گذاشتم و گفتم كه چنين اتفاقي رخ داده است.
    وي درباره حضور لوكا بوناچيچ در فولاد عنوان كرد: اين كار مسئولان باشگاه هيچ ايرادي ندارد. آنها دنبال مربي رفتند كه به او علاقه‌ داشتند. من به اين كار آنها خرده نمي‌گيرم اما سوالم اين است كه چرا در اين ميان چنين بحث‌هاي را عليه من مطرح كرده‌اند.
    جلالي درباره اينكه اژدري؛ معاون فني باشگاه فولاد عنوان كرده بود جلالي حق دارد به خاطر ترك فولاد ناراحت باشد چرا كه اين باشگاه براي هر مربي جاذبه دارد؛ تصريح كرد: به هر حال فولاد باشگاه بزرگي است اما مثل اين است كه شما يك هواپيماي ايرباس آخرين مدل را به دست فردي بدهيد كه ناشي است. مسلماً او آن هواپيما را به زمين مي‌كوبيد و باعث مي‌شود تمام مسافران كشته شود. حكايت باشگاه فولاد و برخي مسئولان آن به همين صورت است.
    وي با تأكيد بر اين نكته كه اژدري بارها خواهان وارد شدن در امور تيم بود؛ گفت: من هرگز به او اجازه ندهم در كار تيم دخالت كند. فكر مي‌كنم اتفاقات نشان‌دهنده بسياري از موارد باشد.
    سرمربي سابق فولاد با اشاره به روز معلم گفت: من يك معلم هستم و انتظار داشتم حداقل در اين روز مسئولان باشگاه فولاد اين‌گونه عليه من موضع نگيرند. موقع ترك اهواز حتي يك تشكر هم از من نكردند و در عوض اتهام زدند. متأسفم كه آنها پاسخ صداقت و محبت مرا اين گونه دادند.
    جلالي يادآور شد: من سه هفته پيش برنامه‌هايم را به باشگاه فولاد دادم. همه چيز تمام شده بود. قرار شده بود 25 خرداد تمريناتمان را شروع كنيم اما متأسفانه با كاري كه مسئولان فولاد انجام دادند همه چيز به هم ريخت.
    اين مربي اضافه كرد: در يك سالي كه در اهواز بودم پاي همه دلالان را از باشگاه فولاد قطع كردم و آنها جرأت نداشتند از چند كيلومتري باشگاه رد شوند. آنها چون منافعشان را در خطر ديدند عليه من جبهه مي‌گرفتند و حرف هاي بي پايه‌ و اساس مطرح مي‌كردند.
    جلالي با بيان اينكه در بحراني‌ترين شرايط فولاد را تحويل گرفته بود؛ اظهار داشت: نمي‌‌دانم ديگر بايد چه كار مي‌كردم كه رضايت مسئولان فولاد جلب مي‌شد. من اگر مربي شلوغ‌كني بودم و داد و بيداد مي‌كردم شايد اينگونه با من رفتار نمي‌كردند.
    اين مربي عنوان كرد: مي خواهم نجم السادات مدير كارخانه فولاد صحبت كنم و بپرسم كه چرا چنين اتفاقي رخ داده است. متاسفانه آقاي دهكردي هم جواب تلفن مرا نمي دهد.
    وي با بيان اينكه به دليل مسائل رخ‌داده آزرده خاطر است تأكيد كرد: فعلا مي‌خواهم استراحت كنم و براي فصل آينده برنامه‌اي ندارم.
    انتهاي پيام/

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

با اعلام روابط عمومي باشگاه
    بوناچيچ سرمربي فولاد خوزستان شد
    خبرگزاري فارس: روابط عمومي باشگاه فولاد خوزستان از انتخاب لوكا بوناچيچ به عنوان سرمربي تيم فوتبال اين باشگاه خبر داد.

به گزارش خبرگزاري فارس، پس از جدايي مجيد جلالي مسئولان باشگاه فولاد مذاكرات خود را با لوكا بوناچيچ ادامه دادند و با وي به توافق نهايي رسيدند.
    احرام باف مسئول روابط عمومي باشگاه فولاد در اين باره به خبرگزاري فارس گفت:‌زماني كه لوكا بوناچيچ دو هفته پيش به ايران آمد با وي مذاكراتي را انجام داديم و اين مربي نسبت به حضور در فولاد اظهار تمايل كرد.
    وي ادامه داد: مشكلي درباره عقد قرارداد با بوناچيچ وجود ندارد و اين مربي كروات در هفته جاري به اهواز خواهد آمد تا قراردادش را به صورت رسمي امضا كند.
    مسئول روابط عمومي فولاد درباره اينكه چرا با مجيد جلالي قطع همكاري شده عنوان كرد: هيات مديره باشگاه از گوشه و كنار شنيده بود كه اين مربي با باشگاهي ديگر مذاكره كرده است و به همين دليل تصميم گرفت فرد ديگري را جايگزين جلالي كند.
    انتهاي پيام/

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •