با تشکر از دوست خوبم yoosef_st اونهایی که واسه دانلود از rapidshare مشکل دارن به این تاپیک مراجعه کنن برای دانلود برنامه ریموت کنترل :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با تشکر از دوست خوبم yoosef_st اونهایی که واسه دانلود از rapidshare مشکل دارن به این تاپیک مراجعه کنن برای دانلود برنامه ریموت کنترل :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام. ميشه ان 73 رو فارسي كرد كه پيغام فارسي رو بخونه. ممنون
375 تومن
فک کنم
گاراتیشو نمیدونم
در کل این سفیدا اصله ؟؟
سریالشم وسطش 01 هستش
ممنون
پس قیمتش از N73 معمولی بیشتره ... حتی چند تومنی هم از موزیک بیشتره ....
دوستان N73 من مشکل پیدا کرده تا دیشب مشکلی نداشت نه برنامه ای ریختم نه فایل عکس و موسیقی چیزی Save کردم ولی دیگه Message های روی memory Card را باز نمی کنه یعنی Message که میاد نمیشه بازش کرد ولی وقتی می زاری روی Phone Memory مشکلی نداره وقتی می خوای Memory Card Details را ببینی می زنه Scaning و هیچ اتفاقی نمی افته یعنی Used Space و Free Space را نشون نمیده ولی می تونم عکسا فیلمها و موسیقی هارو روی Memory card ببینم و بشنوم توی RAM READER و کامپیوتر هم می تونه بخونه.بنظر شما مشکل از خود گوشیه یا Memory Card ؟
سلام من یه مشکلی دارم اینکه وقتی مموری رو در میارم میزارم تو رم ریدر مموری رو نمی خونه ولی وقتی مموری داخل گوشیه گوشیو وصل میکنم به کامپیوتر مموریو می خونه.مشکل اینه که چرا مموری با رم ریدر خونده نمیشه.
آیا n73 رو میشه دو سیم کارته کرد؟
چقدر خرج بر میداره؟
سلام عزیزان و اساتید محترم گوشیN73 Me من lockphone شده و هر چی پسورد خودم را میزنم باز نمیشه از سه کلید سبز ستاره و 3 هم استفاده کردم ریسیت نمیشه با نرم افزارهایی که کد 15 رقمی را بهش میدی پسورد را بهت میده هم تست کردم برای N73 جواب نمیده موندم چکار کنم لطفا مرا راهنمایی کنید ممنون
سلام _مموری شما پسورد داره قبل از اینکه مموری را از گوشی بیرون بیاورید پسورد مموری را پاک کنید خواهید دید که مشکل حل میشود این مشکل را من خودم هم داشتم
دوستان گوشی من ظاهرا به یه ویروس آلوده شده بود که مموری کارت شو وقتی به کامپیوتر وصل میکردم توی پوشه عکسش پر بود از فایلهای عجیب غریب و مشکوک که پاک هم نمیشد یه جوارائي مموری Read Only شده بود البته بعدا یه آنتی ویروس روش ریختم ولی نصب نکرد واسه همین مموری رو فرمت کردم و گوشی رو هم با ۷۳۷۰ ریسیت حالا:
۱)میتونم مطمئن باشم اون ویروس از بین رفته یا حداقل غیر فعال شده.
۲) دوباره یه سری برنامه که توی یه سال اخیر جمع کردم بودم حدود ۲۵ فایل sis بدرد بخور و 4 تا jar روی مموری ریختم ولی از اون فایلهای سیس فقط یه آنتی ویروسش نصب شد و بقیه یا ارور file currapted رو داد یا expired cirteficate ........... از برنامه های جاوا هم فقط دو تاش نصب شد که اونم توی پوشه application نیومدن؟؟؟
این ارورها و مشکلات طبیعی......... مثلا منقضی شدن گواهی برنامه ها الکیه یا نه واقعا یه چیزی هست؟
فایل های currapted شده چی؟
کلا ازین جهت طبیعیه
۳)وقتی دوباره توی file manager رفتم خبری ازون برنامه ها نبود یعنی نشون نمیده؟؟؟؟؟؟
منتظر کمک دوستان...........
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)