من كي اونوري بودم ، فقط يه بار پست زدم كه دليورد ها قاتي كرده كه اونم به زودي حل ميشه
چرا الكي حرف تو دهن آدم ميذاري ؟![]()
------------------------------------------------------
only MTNIrancell
من كي اونوري بودم ، فقط يه بار پست زدم كه دليورد ها قاتي كرده كه اونم به زودي حل ميشه
چرا الكي حرف تو دهن آدم ميذاري ؟![]()
------------------------------------------------------
only MTNIrancell
Last edited by Ebrahim202003; 15-05-2007 at 22:39.
شما داری در رابطه با شرکتی صحبت می کنی که قرار هست سیم کارت دست میدم بده ... من دوست دارم وقتی سیم کارت می خرم و آن روی گوشی می اندازم حداقل در شهری که زندگی می کنم به خوبی آنتن بده و همه جا من را در دسترس قرار بده ... شما یعنی میگی این فروشگاه ها خودشون میرن سیم کارت از واسطه می خرند و می فروشند در حالی که اصلا اینطور نیست و همه آنها از خود ایرانسل سیم کارت را می گیرند و می فروشند در حالی که شبکه تکمیل و آماده خدمات نیست . خیلی از مردم اینجا فکر می کنند ایرانسل واقعا همین هست و همین طور آنتن میده چون داره سیم کارت می فروشه ... آنها فقط ایرانسل را می شناسند و بس و می گویند اگر شبکه آماده نیست پس چرا داره سیم کارت می فروشه ... اگر این فروشگاه ها غیرقانونی سیم کارت می فروشند چرا ایرانسل جلوی آنها را نمی گیره که اسمش بین مردم خراب نشه ؟؟!! مگر قرار نبود تا پایان سال 85 کلیه مراکز استانها تحت پوشش قرار بگیره ؟؟؟ پس چرا هنوز با اینکه 2 ماه از سال جدید می گذره هنوز این کار صورت نگرفته ؟؟؟ چرا ایرانسل اگر نمی تونه کاری را انجام بده قول و وعده دروغ به مردم میده ؟؟؟؟؟!!!!!
سلام
نه ببین اصلا دلیورت نمیشه مهم نیست برا کی میفرستم برا هرکی میفرستم این مسله هست چه ایرانسل چه تالیا و چه دولتی همه میرسند ولی دلیوری نمیشه بعضی مواقع هم بعد از چند بار سند فیلت میفرسته![]()
بچه ها تو يه جا ( تو يكي از فروم هاي يه سايت ديگه يادم نمياد چي بود) خونده بودم كه درحال حاضر tci تو تهران
1240 و خورده اي (دقيق يادم نيست) دكل داره ،در مقابل ايرانسل در حال حاضر 260 - 270 دكل داره كه قراره
90 تا 100 تا ديگه به اون اضافه شه كه تهران زير پوشش كامل برهالبته از يه كارمند ايرانسل اين رو شنيده بود
حالا شما چه نظري داريد ؟ كسي اطلاع دقيقي داره ؟ اين آمار چقدر به واقعيت نزديكه ؟
----------------------------------------------------------
only MTNIrancell
جدی لحجم قشنگه ؟!خوب چرا سعی نکنیم به گوششون برسونیم؟ ما اینجا فقط خودمونا و یه عده دیگه را داریم حرص می دیم در حالیکه شاید از بیشتر مشکلا مسئولین خبر نداشته باشن! بهتر نیست یه کاری کنیم که به گوششون بربسونیم؟
(اگر این فروشگاه ها غیرقانونی سیم کارت می فروشند چرا ایرانسل جلوی آنها را نمی گیره که اسمش بین مردم خراب نشه ؟؟!!)
من قبلا در این مورد توضیح دادم
اگر سیمکارتی در اصفهان به فروش میرسه به صورت رسمی نیست
ایرانسل مشکلات نصب بی تی اس در اصفهان داره در این مورد در پست های قبلیم توضیح دادم
شاید این راست باشه ولی...
ایرانسل از فرکانس 1800 استفاده میکنه و تی سی ای از فرکانس 900 که جدیدا" داره دکلهای 1800 هم نصب میکنه
در مورد GSM-900 پهناي باند در دريافت (UPLINK) از 890MHz تا ۹۱۵MHZ
پهناي باند در ارسال(DOWNLINK) از 935MHz تا ۹۶۰MHz
در مورد GSM-1800 پهناي باند در دريافت (UPLINK) از ۱۷۱۰MHz تا ۱۷۸۵MHz
پهناي باند در ارسال(DOWNLINK) از ۱۸۰۵MHz تا ۱۸۸۰MHz می باشد
در GSM-900 كل پهناي باند چه در ارسال و چه در دريافت به 124 كانال تقسيم مي شود و
در GSM-1800 كل پهناي باند به ۳۷۴كانال تقسيم مي شود.
و چون تعداد مشترکین ایرانسل در حاله حاضر کمتر از تی سی ای هست همین تعداد دکل برای تمام مشترکین فعلیش کافیه
در مورد فروش سیم کارت ایرانسل توی اصفهان یه موردی هست که بهتره بگم تا آقا مسعود و علیرضا دعواشون نشده ! این اطلاعات کاملا درسته .
شرکت ایرانسل خودش در اصفهان به طور رسمی فروش سیم کارت نکرده . قضیه از این قراره که یک شرکت که توی اسمش پویا داره ( باور کنین درست یادم نیست ) خودش را به نوعی نماینده ایرنسل کرده ! یعنی اومده تیزرها و سیم کارت های ایرانسل را خریده و به بیشتر خط فروشا داده. این در حالیه که هنوز نمایندگی رسمی ایرانسل آدم از در دیوارش آویزونه ! من یه بار دم یه ایرانسل فروشه اسم این شرکت را دیدم و زنگ زدم.یه خانومی برداشت من در مورد سیم کارت ها پرسیدم اون ازم پرسید شما خونتون کجاست تا من نزدیکترین فروشگاهها بهتون بگم !
میشه اینطور نتیجه گرفت که ایرانسل خودش اقدام به فروش نکرده و این کار توسط واسطه انجام شده که حالا این کار توسط خود ایرانسل بوده یا سو استفاده اون شرکت خدا می دونه.
بابا دیتا بیس
بابا تکنولوژی
بابا GSM
----------------
فقط بگم به جز این فرکانسهایی که گفتی یه کد گذاری دیجیتالی هم اضافه میشه که ظرفیت شبکه رو برای اپراتورهای مختلف باز هم بالا میبره
در ضمن ایرانسل هم 900 داره و هم 1800 و اگر قرار باشه توسعه بده 1900 هم اضافه میکنه
یه سئوال : چرا فقط اصفهان اینطوریه ؟
یه سئوال دیگه : فرکانس مورد استفاده اسپادان رو کی داده ؟
یه مورد دیگه . اینجا مشهد کلیه موارد مربوط به تماس و پیام کوتاه اینجا بر طرف شده , برای من که اینطوریه
به همه شماره های موبایل میتونم مسیج بفرستم , مسیجهای تکراری برام دیگه نمیاد .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)