این فریمور ویرایش شده خودتون یا فریمور اصلی خوده مودم هواوی ؟؟
این فریمور ویرایش شده خودتون یا فریمور اصلی خوده مودم هواوی ؟؟
به مودم و چراغ ها ربطی نداره الان بهترین فریمور رو مودم شما نصبه و نمیتونی سرعت خوب دریافت کنی به کمبود انتن و شلوغ بودن دکل و سایتی که از اون خدمات میگیری و کم بودن پهنای باند منطقه شما و اون سایت هست . برا منم قبلا سرعت افتضاح بود ولی طی یک ما چندین بار دیدم اومدن و رفتن رو دکل و تجهیزات رو ارتقاء دادن و از اون به بعد عالی شده
شما همینطور ادامه بدی به جایی انشاالله میرسی![]()
بله فقط fdd . و شما تست کن ببین رو کدوم بهتر جواب میده بزار رو اون . برا من رو ca عالی جواب میده رو هر دو اپراتور معروف کشور .
این برا اپراتور orange هست و این فریمور برا اسرائیل هست. امکانات خوبی نداره و ca و mimo هم غیر فعاله و سرعت خوبی نداره و گزینه اپدیت هم فعاله .
من مودم را انلاک نکردم چون مودم های دیگه ای هم دارم
الان در حال حاضر از td استفاده میکنم چون بسته با تخفیف مشترکین غیرفعال شامل من میشد
روی ca و mimo روی شبکه fd تغییری ایجاد نمیشه از لحاط سرعت
فقط متوجه شدم در حالت ca یا mimo باند شبکه عوض میشه ۳ یا 7 ولی همزمان تجمیع نمیکنه
از طریق برنامه ویندوز روی lte advance گذاشتم ولی انتن نداد
ایراد از منطقه ما هست یا مودم
چون ظاهرا هر ۲ باند فعال هست ولی انتن دهی ضعیف هست
واسه volte باید چیکار کرد؟
خیلی عالی و مبارک باشه . مهم نیست از نظر فرکانس مودم شما با اپراتورهای ایران سازگاری کامل رو دارن و این مودم یکی از بهترین های حال حاضر بازار هست .
این انتی که نصب کردی چقدر هرینه شد
جواب میده؟
با یک اپراتور دیگه هم تست کنید . مثلا الان همراه اول استفاده میکنی . حالا برو رو ایرانسل هم تست بزن . مشکل از اینترنت دکلی هست که شما ازش سرویس میگیری . به اون برنامه lte advenced و غیره هم کار نداشته باش با این فریمور اگر منطقه شما و اپراتور شما خدمات خوبی بدن حتما مودم دریافت میکنه و این مودم هم مثل مودم b525 تجمیع رو نشون نمیده و فقط میزنه باند 3 یا 7 . دوستان همه تست کردن . با اینکه علامت پلاس میاد ولی مودم رو یک باند نشون داده میشه . مهم افزایش سرعت هست .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)