اتفاقا من adsl هم دارم ولي خط بيشتر از ٢ مگ نميكشه فيبر هم كه مركز فعلا ساپورت نميكنه ، الان خودم وايرلس ٨ مگ دارم ماهي ٨٠ تومن كه ٤٠٠ گيگ بين الملله ، مبين نت رو براي سرعت بيشترش ميخاستم ولي فكر نكنم خريدش كار عاقلانه اي باشه ، نمي دونم والا
اتفاقا من adsl هم دارم ولي خط بيشتر از ٢ مگ نميكشه فيبر هم كه مركز فعلا ساپورت نميكنه ، الان خودم وايرلس ٨ مگ دارم ماهي ٨٠ تومن كه ٤٠٠ گيگ بين الملله ، مبين نت رو براي سرعت بيشترش ميخاستم ولي فكر نكنم خريدش كار عاقلانه اي باشه ، نمي دونم والا
سلام دوستان . من بیشتر از یک سال هست td دارم . یک سال کامل ایرانسل و یک ماه هست مبین چون خونمون خط تلفن برای adsl نداره . شاید تجربه من به درد دوستان بخوره . این تجربه شخصی من که شیراز منطقه شهرک ولی عصر زندگی میکنم . شاید تجربه شخص دیگه فرق میکنه .
اول میرم سر وقت پینگ
هم پینگ ایرانسل هم مبین نت کلا تایم اوت ندارن . اما پینگ مبین نت برای من حدود ۲۰ تا ۳۰ تا کمتر از ایرانسل بود . ایرانسل با اروپا حدود ۱۳۰ ۱۴۰ اما مبین نت ۱۰۰ تا ۱۱۰ ۱۲۰ این حدود
در مورد سرعت دانلود ایرانسل با سینر حدود ۷ تا ۹ سرعت دانلود ۳ مگابایت که میشه ۲۴ مگابیت . سرعت دانلود مبین نت با سینر ۱۴ ۱۵ حدودا همین مقدار . اما آپلود ایرانسل خیلی بهتر از مبین نت هست .
در مورد قطعی تا حالا مبین نت توو این یک ماه قطعی نداشتم . ایرانسل قطعی داشتم چند روز یک بار که با ری استرات مودم حل میشد
در مورد بازی آنلاین ایرانسل اصلا اذییتم نکرد فقط مشکل نت تایپ ۳ بود که توی پارتی و پیدا کردن حریف مشکل داشت . مبین نت بخاطر نت تایپ دو بهتر هست اما حدود یک هفته هست شدیدا برای وصل شدن به psn و سرور بازی ها اذییت داره میکنه . بعضی از آیپی آدرس های مبین نت در این مورد مشکل دارن .
اما در سرعت دانلود شبانه مبین نت دقیقا روو ۵۰۰ کیلو بایت هست جز اونایی که نوشته شبانه با سرعت بالا اما سرعت شبانه ایرانسل دقیقا مثل روزانس . البته الان بسته های ایرانس خیلی خوب شدن برای پر مصرفاا
Last edited by arashsard; 25-07-2018 at 22:05.
خوش بحالتون.
سرعت مبين نت من امروز تو ظهر كه مثلاً بايد بيشترين سرعت رو داشته باشه، با حدود سرعت 250 كيلو بايت در ثانيه دانلود ميكرد يعني حدود 1.95 مگابيت در ثانيه. يعني حتي نصف اون سرعت حداقلي 4 مگابيت در ثانيه كه بايد تضميني باشه رو هم ندارم.
برا همين ميخوام درخواست كنم كه اگه ميشه سرويس منو تبديل به 360 كنن. و البته با توجه به هزينه كمتر ايرانسل، حتماً ميرم به سمت ايرانسل
مگه رومینگ به صورت پیشفرض برای همه فعال نیست؟
اسماً تو تنظيمات مودم فعاله، ولي رو شبكه همراه اول نميره. حتي اگه بصورت دستي بزاريمش رو شبكه همراه اول، وصل نميشه بهش
کلا وضعیت نت شهرستانا بهتر از تهران هست . بنظرم ایرانسل رو تجربه کنید . خصوصا الان که بسته هاش خیلی متنوع تر و اقتصادی تر شده . من اگه ایرانسل نت تایپ دو بود هیچ وقت نمیومدم مبین نت . چون خداییش توو این یه سال که ایرانسل داشتم وضعیت نتم متوسط رو به خوب بود .
مشكل اينجاست كه تو نقشه ايرانسل كه نگاه كردم، خونه ما تو پوشش td-lte ايرانسل نبود. البته شايد نقشه ها بروز نباشه. اگر مطمئن بشم كه تو پوشش مودم داخلي هستم، بعد از تموم شدن اشتراك مبين نت، حتماً ميرم سراغ ايرانسل. هرچند كه از وايمكسش خاطره خوشي ندارم. وايمكس مبين نت اين دو سه سال آخر خيلي خوب شده بود. سرعت خوب و قيمت ارزون و حجم بالا و شبانه نامحدود رايگان. ولي خب متاسفانه وايمكس سفره ش برچيده شد.
از کجا؟
مودم مبین نت رو انلاک کرده بودم و یه مدت ازش اسفاده کردم
الان هیچ سیمکارتی حتی موبین نت رو هم براش انتن نمیاره
با دستکاری سوکت قسمت سیم کارتش یکی از شاخک هاش شکست
مبین نت برای تعمیرش میکنه؟؟
نه دیکه قبولش نمیکنن چون انلاک کردی
اما قابل تعمیر هست بدید تعمیرات موبایل براتون درستش میکنن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)