تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 224 از 452 اولاول ... 124174214220221222223224225226227228234274324 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,231 به 2,240 از 4514

نام تاپيک: TD-LTE Mobinnet / اینترنت ثابت نسل 4 مبین نت

آخر فروم باز ahwazp30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

اگر 8 تا يوزر يا سيستم مجزا همزمان بخوان از اينترنت يه مودم خونگي با سرعت عادي استفاده كنن كه كلاً كيفيت خوبي تجربه نميكنن. به نظر من كه نت td-lte اصلاً برا چنين حالتي مناسب نيست. اگر اينترنت FTTH مخابرات تو شهر شما اومده، برا ٨ يوزر همزمان خيلي بهتره و شايد هزينه اشتراكش هم كمتر از td باشه. و البته سرعتشم خيلي بيشتره.
    adsl شركتي هم هست. مخابراتم هست ولي اون بستگي داره كه تو محله شما خوب باشه يا نه.
    اگر سرعت و قيمت و مقدار حجم و ثبات و كيفيت رو كه در نظر بگيريم، بدترين گزينه td-lte هست.
    الان همين سرعت تا 40 مگابيت مبين نت، در عمل وجود نداره!! اكثر كسايي كه ديدم، در بهترين حالت بين 10 تا 15 مگ سرعتشون بوده. من كه خودم فقط يه ديوايس استفاده ميكنم زير 4 مگ سرعت دارم. اگه قرار باشه اين سرعت تقسيم بر 8 يوزر بشه كه اصلاً بدرد نميخوره
    اتفاقا من adsl هم دارم ولي خط بيشتر از ٢ مگ نميكشه فيبر هم كه مركز فعلا ساپورت نميكنه ، الان خودم وايرلس ٨ مگ دارم ماهي ٨٠ تومن كه ٤٠٠ گيگ بين الملله ، مبين نت رو براي سرعت بيشترش ميخاستم ولي فكر نكنم خريدش كار عاقلانه اي باشه ، نمي دونم والا

آخر فروم باز arashsard's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    ShIrAz CiTy

پيش فرض

سلام دوستان . من بیشتر از یک سال هست td دارم . یک سال کامل ایرانسل و یک ماه هست مبین چون خونمون خط تلفن برای adsl نداره . شاید تجربه من به درد دوستان بخوره . این تجربه شخصی من که شیراز منطقه شهرک ولی عصر زندگی میکنم . شاید تجربه شخص دیگه فرق میکنه .
    اول میرم سر وقت پینگ
    هم پینگ ایرانسل هم مبین نت کلا تایم اوت ندارن . اما پینگ مبین نت برای من حدود ۲۰ تا ۳۰ تا کمتر از ایرانسل بود . ایرانسل با اروپا حدود ۱۳۰ ۱۴۰ اما مبین نت ۱۰۰ تا ۱۱۰ ۱۲۰ این حدود
    در مورد سرعت دانلود ایرانسل با سینر حدود ۷ تا ۹ سرعت دانلود ۳ مگابایت که میشه ۲۴ مگابیت . سرعت دانلود مبین نت با سینر ۱۴ ۱۵ حدودا همین مقدار . اما آپلود ایرانسل خیلی بهتر از مبین نت هست .
    در مورد قطعی تا حالا مبین نت توو این یک ماه قطعی نداشتم . ایرانسل قطعی داشتم چند روز یک بار که با ری استرات مودم حل میشد
    در مورد بازی آنلاین ایرانسل اصلا اذییتم نکرد فقط مشکل نت تایپ ۳ بود که توی پارتی و پیدا کردن حریف مشکل داشت . مبین نت بخاطر نت تایپ دو بهتر هست اما حدود یک هفته هست شدیدا برای وصل شدن به psn و سرور بازی ها اذییت داره میکنه . بعضی از آیپی آدرس های مبین نت در این مورد مشکل دارن .
    اما در سرعت دانلود شبانه مبین نت دقیقا روو ۵۰۰ کیلو بایت هست جز اونایی که نوشته شبانه با سرعت بالا اما سرعت شبانه ایرانسل دقیقا مثل روزانس . البته الان بسته های ایرانس خیلی خوب شدن برای پر مصرفاا
    Last edited by arashsard; 25-07-2018 at 22:05.

3. 2 کاربر از arashsard بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام دوستان . من بیشتر از یک سال هست td دارم . یک سال کامل ایرانسل و یک ماه هست مبین چون خونمون خط تلفن برای adsl نداره . شاید تجربه من به درد دوستان بخوره . این تجربه شخصی من که شیراز منطقه شهرک ولی عصر زندگی میکنم . شاید تجربه شخص دیگه فرق میکنه .
    اول میرم سر وقت پینگ
    هم پینگ ایرانسل هم مبین نت کلا تایم اوت ندارن . اما پینگ مبین نت برای من حدود ۲۰ تا ۳۰ تا کمتر از ایرانسل بود . ایرانسل با اروپا حدود ۱۳۰ ۱۴۰ اما مبین نت ۱۰۰ تا ۱۱۰ ۱۲۰ این حدود
    در مورد سرعت دانلود ایرانسل با سینر حدود ۷ تا ۹ سرعت دانلود ۳ مگابایت که میشه ۲۴ مگابیت . سرعت دانلود مبین نت با سینر ۱۴ ۱۵ حدودا همین مقدار . اما آپلود ایرانسل خیلی بهتر از مبین نت هست .
    در مورد قطعی تا حالا مبین نت توو این یک ماه قطعی نداشتم . ایرانسل قطعی داشتم چند روز یک بار که با ری استرات مودم حل میشد
    در مورد بازی آنلاین ایرانسل اصلا اذییتم نکرد فقط مشکل نت تایپ ۳ بود که توی پارتی و پیدا کردن حریف مشکل داشت . مبین نت بخاطر نت تایپ دو بهتر هست اما حدود یک هفته هست شدیدا برای وصل شدن به psn و سرور بازی ها اذییت داره میکنه . بعضی از آیپی آدرس های مبین نت در این مورد مشکل دارن .
    اما در سرعت دانلود شبانه مبین نت دقیقا روو ۵۰۰ کیلو بایت هست جز اونایی که نوشته شبانه با سرعت بالا اما سرعت شبانه ایرانسل دقیقا مثل روزانس . البته الان بسته های ایرانس خیلی خوب شدن برای پر مصرفاا
    خوش بحالتون.
    سرعت مبين نت من امروز تو ظهر كه مثلاً بايد بيشترين سرعت رو داشته باشه، با حدود سرعت 250 كيلو بايت در ثانيه دانلود ميكرد يعني حدود 1.95 مگابيت در ثانيه. يعني حتي نصف اون سرعت حداقلي 4 مگابيت در ثانيه كه بايد تضميني باشه رو هم ندارم.
    برا همين ميخوام درخواست كنم كه اگه ميشه سرويس منو تبديل به 360 كنن. و البته با توجه به هزينه كمتر ايرانسل، حتماً ميرم به سمت ايرانسل

5. این کاربر از mostafadc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ahwazp30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

خوش بحالتون.
    سرعت مبين نت من امروز تو ظهر كه مثلاً بايد بيشترين سرعت رو داشته باشه، با حدود سرعت 250 كيلو بايت در ثانيه دانلود ميكرد يعني حدود 1.95 مگابيت در ثانيه. يعني حتي نصف اون سرعت حداقلي 4 مگابيت در ثانيه كه بايد تضميني باشه رو هم ندارم.
    برا همين ميخوام درخواست كنم كه اگه ميشه سرويس منو تبديل به 360 كنن. و البته با توجه به هزينه كمتر ايرانسل، حتماً ميرم به سمت ايرانسل
    مگه رومینگ به صورت پیشفرض برای همه فعال نیست؟

7. این کاربر از ahwazp30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

مگه رومینگ به صورت پیشفرض برای همه فعال نیست؟
    اسماً تو تنظيمات مودم فعاله، ولي رو شبكه همراه اول نميره. حتي اگه بصورت دستي بزاريمش رو شبكه همراه اول، وصل نميشه بهش

9. این کاربر از mostafadc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز arashsard's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    ShIrAz CiTy

پيش فرض

خوش بحالتون.
    کلا وضعیت نت شهرستانا بهتر از تهران هست . بنظرم ایرانسل رو تجربه کنید . خصوصا الان که بسته هاش خیلی متنوع تر و اقتصادی تر شده . من اگه ایرانسل نت تایپ دو بود هیچ وقت نمیومدم مبین نت . چون خداییش توو این یه سال که ایرانسل داشتم وضعیت نتم متوسط رو به خوب بود .

11. این کاربر از arashsard بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

کلا وضعیت نت شهرستانا بهتر از تهران هست . بنظرم ایرانسل رو تجربه کنید . خصوصا الان که بسته هاش خیلی متنوع تر و اقتصادی تر شده . من اگه ایرانسل نت تایپ دو بود هیچ وقت نمیومدم مبین نت . چون خداییش توو این یه سال که ایرانسل داشتم وضعیت نتم متوسط رو به خوب بود .
    مشكل اينجاست كه تو نقشه ايرانسل كه نگاه كردم، خونه ما تو پوشش td-lte ايرانسل نبود. البته شايد نقشه ها بروز نباشه. اگر مطمئن بشم كه تو پوشش مودم داخلي هستم، بعد از تموم شدن اشتراك مبين نت، حتماً ميرم سراغ ايرانسل. هرچند كه از وايمكسش خاطره خوشي ندارم. وايمكس مبين نت اين دو سه سال آخر خيلي خوب شده بود. سرعت خوب و قيمت ارزون و حجم بالا و شبانه نامحدود رايگان. ولي خب متاسفانه وايمكس سفره ش برچيده شد.

13. این کاربر از mostafadc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

الان خودم وايرلس ٨ مگ دارم ماهي ٨٠ تومن كه ٤٠٠ گيگ بين الملله
    از کجا؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه matarsaak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    چابهار

پيش فرض

مودم مبین نت رو انلاک کرده بودم و یه مدت ازش اسفاده کردم
    الان هیچ سیمکارتی حتی موبین نت رو هم براش انتن نمیاره
    با دستکاری سوکت قسمت سیم کارتش یکی از شاخک هاش شکست
    مبین نت برای تعمیرش میکنه؟؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

مودم مبین نت رو انلاک کرده بودم و یه مدت ازش اسفاده کردم
    الان هیچ سیمکارتی حتی موبین نت رو هم براش انتن نمیاره
    با دستکاری سوکت قسمت سیم کارتش یکی از شاخک هاش شکست
    مبین نت برای تعمیرش میکنه؟؟
    نه دیکه قبولش نمیکنن چون انلاک کردی
    اما قابل تعمیر هست بدید تعمیرات موبایل براتون درستش میکنن

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •