تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 224 از 419 اولاول ... 124174214220221222223224225226227228234274324 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,231 به 2,240 از 4183

نام تاپيک: تاپیک جامع مودم های 3G و 4G ( مشکلات - آنلاک - فلش و ...)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

مودم lh92 ایرانسل رو میشه با شارژر گلکسی های سامسونگ هم شارژ کرد ؟ مشکلی پیش نمیاد ؟

- - - Updated - - -

مودم lh92 ایرانسل رو میشه با شارژر گلکسی های سامسونگ هم شارژ کرد ؟ مشکلی پیش نمیاد ؟
    اگه شارژر فابریکش ۵ ولت باشه (معمولا استاندارد usb همون ۵ ولت هست) ، مشکلی پیش نمیاد ولی در خصوص شارژر های فست شارژ سامسونگ که ولتاژ ۹ ولت هم دارن اطلاعاتی ندارم. خودم که vc60 ایرانسل رو با شارژر فست شارژ سامسونگ شارژ میکنم. مشکلی هم نداره

Sent from my SM-N920C using Tapatalk

2. این کاربر از reza3432 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Royce's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    چطور مگه؟

پيش فرض

دوستان چرا من از هر 10 باری که مودممو از طریق usb به لپ تاپ وصل میکنم فقط یبار میشناسدش؟باید چند مرتبه کامپیوترو ری استارت بکنم تا با سلام و صلوات اونم اگه خوش شانس باشم وقتی مودمو وصل میکنم بشناسدش و صفحه کانفیگ بیاد بالا.روی یه لپ تاپ دیگه هم این مشکلو داشتم.چرا یبار میشناسه ده بار نمیشناسه؟واقعا گیج شدم.راستی مودمم E8372

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2013

پيش فرض

با سلام سال نو مبارک ، دوستان آیا میشه با دیش و LNB و کانکتور ts5 با مودم huawei E3372 اینترنت 4G ایرانسل رو دریافت کرد؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2013

پيش فرض

منظورم اینه که با برنامه LTE WATCH مودم E3372 را روی یک فرکانس خاص مثل 1800MHZ قفل کرد وبا دیش و LNB اینترنت 4G رو دریافت کرد؟!!
    آخه یه جا خوندم فرکانس خروجی LNB بین 800 تا 2000 مگاهرتز هستش که فرکانس مورد نظر تو این رنج قرار داره....
    درضمن اگر شدنی باشه چند حسن داره، اولا قیمت مناسب نسبت به آنتهای OUTDOOR مخصوص 4G ، دوما قدرت ،کیفیت وپایداری دیش خیلی بیشتره پس قطعا کیفیت وسرعت اینترنت دریافتی بیشتر خواهد بود یا حداقل نزدیک به حداکثر مجاز با توجه به پهنای باند خواهد بود؟؟!!!!

آخر فروم باز Royce's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    چطور مگه؟

پيش فرض

آقا یکی به ما بگه چطوری باند مودم E8372 را بذاریم رو 7 که سرعت بیشتر بشه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

سلام دوستان
    من امروز یه مودم e3372 ایرانسل گرفتم و آنلاکش کردم
    بعد که شروع کار کردن باهاش کردم متوجه دو مسئله شدم
    اول توی دفترجه زده مودم در حالت 3g چراغش به رنگ ابی کم رنگ و در حالت 4g به رنگ ابی پر رنگ هست
    من روی هر دو حالت قرار میدم چه 4g و چه 3g به رنگ ابی کم رنگ هست خواستم علت رو بدونم؟؟؟
    دوم اینکه من وقتی با گوشی تست سرعت میگیرم سرعت 36mb هست اما با مودم 4mb که به شدت پایین هست
    با توجه به اینکه چراغ مودم در حالت 4g رو ابی کم رنگ هست یعنی مودم روی حالت 4g ست نمیشه؟؟؟؟
    کسی نیست جواب بده؟؟؟؟
    Last edited by mehrad220; 02-04-2017 at 11:51.

داره خودمونی میشه javad490's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    کرج

11

آقا یکی به ما بگه چطوری باند مودم E8372 را بذاریم رو 7 که سرعت بیشتر بشه
    دوست عزیز باید بعداز آنلاک کردن مودم و فلش کردن فریمور و وب یو آی مد شده و جدید که قابلیت انتخاب باند دلخواه داخل تنظیمات مودم داره میشه باند خاصی را انتخاب کرد....
    من روی مودم E3372 چنین کاری کردم و از داخل تنظیمات مودم و قسمت شبکه باند 7 را انتخاب و تیک زدم و داره از همون باند استفاده می کنه
    Last edited by javad490; 03-04-2017 at 23:33.

9. این کاربر از javad490 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

کسی نیست جواب بده؟؟؟؟
    شما که مودم را آنلاک کردی بعدش فریمور جدید و مد شده و وب یو آی جدید را روی مودم فلش کن بعداز اینکه فلش به درستی انجام بشه تنظیمات و امکانات جدیدتری به مودم شما اضافه میشه که در قسمت تنظیمات شبکه شما می توانید با انتخاب گزینه 4g only یا LTE only شبکه ارتباطی و سرعت مودم را در این حالت قفل کنید تا از حداکثر سرعت مودم استفاده کنید...
    اگه گوشی در همون مکان که مودم قرار داره با سرعت 36 مگ دانلود میده حتما مودم هم چنین توانی داره ولی باید مودم جائی باشه که برای 4G آنتن دهی داشته باشه و شبکه مودم هم در این وضعیت انتخاب شده باشه تا از تمام توان و سرعت مودم استفاده کنید.من با همین مودم و سیم کارت ایرانسل در اغلب اوقات و از اکثر سایتها با سرعت حداکثر تا 40 مگ سرعت دانلود دارم.
    Last edited by javad490; 05-04-2017 at 12:58.

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

شما که مودم را آنلاک کردی بعدش فریمور جدید و مد شده و وب یو آی جدید را روی مودم فلش کن بعداز اینکه فلش به درستی انجام بشه تنظیمات و امکانات جدیدتری به مودم شما اضافه میشه که در قسمت تنظیمات شبکه شما می توانید با انتخاب گزینه 4g only یا LTE only شبکه ارتباطی و سرعت مودم را در این حالت قفل کنید تا از حداکثر سرعت مودم استفاده کنید...
    اگه گوشی در همون مکان که مودم قرار داره با سرعت 36 مگ دانلود میده حتما مودم هم چنین توانی داره ولی باید مودم جائی باشه که برای 4G آنتن دهی داشته باشه و شبکه مودم هم در این وضعیت انتخاب شده باشه تا از تمام توان و سرعت مودم استفاده کنید.من با همین مودم در اغلب اوقات و از اکثر سایتها با سرعت 20 الی 40 مگ سرعت دانلود دارم.
    اینم لینک دانلود فریمور و وب یوآی مد شده با امکانات کامل برای مودم هواوی مدل E3372S
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

اگه گوشی در همون مکان که مودم قرار داره با سرعت 36 مگ دانلود میده حتما مودم هم چنین توانی داره ولی باید مودم جائی باشه که برای 4G آنتن دهی داشته باشه و شبکه مودم هم در این وضعیت انتخاب شده باشه تا از تمام توان و سرعت مودم استفاده کنید.من با همین مودم در اغلب اوقات و از اکثر سایتها با سرعت 20 الی 40 مگ سرعت دانلود دارم.
    تمام این کار هارو انجام دادم اما مودم نهایت سرعتش 12mb هست
    در صورتی که گوشی تو همون نقطه 2 3 برابر سرعت میده
    Last edited by mehrad220; 04-04-2017 at 14:50.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •