نه .خارجی روی همون 130-140 هست
نه .خارجی روی همون 130-140 هست
سلام دوست عزیزم. مخابرات خیلی اذیتم کردم پورت ssl ش مشکل داشت انتی ویروسم اپدیت نمیشد یک ساله مگر با فیلتر شکن یا ای اس پی دیگه. تلگرامم همش قطع میشد هی باید زنگ میزدم ریست میکردم. دیگه بیخیالش شدم چهار شنبه خطمو خالی کردم.
حالا میخوام سرویس بگیرم موندم بین اینکه art1 بگیرم یا این طرح پلاتینی 12 مگ با 60 گیگ ترافیک. قیمتش پلاتینی 226 هزار تومن با دانلود شبانه است که بهم گفتن دانلود شبانش تعهدمون روی 128 است ممکنه بیشتر بشه ولی تعهد نمیکنیم (در حالی که 8 مگ رو تو سایت تعهدشون حداقل 1 مگ برای شبانس)
حالا خواستم نظرت رو بدونم که کدوم رو بگیرم. (با توجه به اینکه 12 مگ به بستر خط و سیم کشی ساختمان و نویز و خیلی چیزا بستگی داره و کل پول رو باید یک جا بدم). البته ازون ور طرح 8 مگ 1 ساله شاتل ترافیکش فقط 22 گیگه و قیمتش 360 هزار تومن! یعنی با سرعت کمتر و ترافیک یک سوم ولی قیمتش تقریبا دو برابر گرونتر از این جشنوارس. واسه همین خیلی وسوسه شدم.
حالا خواستم نظرت رو بدونم ممنون
دوست عزیز طبق بحثی که با یکی از دوستان داشتید ، من نتیجه رو نفهمیدم. میخواستم بدانم همان حرفی که بهم زدید صادق است؟ یعنی من از ارت 1 شروع کنم هر وقت محدود شدم برم بعدی ، و زمانی که سر ماه شد دوباره از ارت 1 شروع کنم که محدودیتی هم نداره درسته؟
اگه برای دانلود میخوای همون ارت یک بگیر چون وقتی هم که محدود میشی با 5 یا 6 هزار تومن سرویس را ارتقا میدی و از محدودیت خارج میشی اون دانلود شبانه سرویسهای اکو یا جشنواره سریع محدود میکنه و رفع محدودیتش حداقل 3 هفته نباید شب دانلود کنی وقتی هم که محدود میشی سرعت دانلود شبانه 10 کیلوبایت میشه
با تمدید سرویس محدودیت برداشته میشه برای اطمینان بیشتر از پشتیبانی شاتل بپرس
عزیز آرت 1 بگیر محدود شدی درخواست ارتقا سرویس میدی 7-8 تومان مابهتفاوتش با آرت 2 رو میدی،سرویست میشه آرت 2 و دیگه محدود نیستی و... حالا آخر ماه که رسیدی و آرت 2 یی ، زنگ میزنی درخواست میدی سرویس ماه جدید رو بکنن آرت 1 هرینه کامل آرت 1 رو میدی واسه ماه جدیدت و دوباره از اول
بله اون حرفهایی که من زدم درسته
پشتیبانیش نپرس من چقدر دانلود کنم محدود میشم و اینا ...این سوالا رو درست جواب نمیدن اما زنگ بزن شما همین ها رو بپرس برای اینکه مطمئن شی، جواب میدن
یه سر به تاپیک زیر بزن:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اکانت تست رو استفاده کن و نتیجشو بهم بگو![]()
از سرور خارج روی 700-800 بود سرعت داتلودم با اکانت تست
Last edited by sh93; 24-07-2015 at 17:17.
rate خطتو رو چند بستن؟!
واسه یه کار دیگه تماس گرفتم قسمت فروش .قضیه این سرعت هم پرسیدم.گفت خط تا 8 مگ باز هست و اگه مرکزتون اوکی باشه و اینا سرعتتون میرسه به این سرعتی که الان دارید
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)