وارد تنظیمات رادیو شو و تو قسمت نتورک وارد ش کن
وارد تنظیمات رادیو شو و تو قسمت نتورک وارد ش کن
این کارو کردم اما کلا دیگه وارد تنظیمات رادیو نشد.
خوب چون ای پی مودم رو عوض کردید الان ویندوز رادیو رو نمیشناسه
باید وارد تنظیمات شبکه تو ویندوز بشید و شبیه این ای پی رو در IPV4 هم ست کنید
هر کاری کردم نشد. میشه توی پ.خ از صفر بگی واسم؟
سلاممن یه مودم دلینک 2600u را دارم.میشه بعنوان اکسس پونت استفاده کنم؟
امکان استفاده به عنوان روتر رو داره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حجم طلایی راصد تموم شد. پریروز الماس یه مگ گرفتم. دیشب خوب بود.
امروز داغونه. واسه بقیه الماسیها هم داغونه یا فقط واسه منه؟ پینگ از ۱۲۰ بدون اینکه رسیو کنم میره ۲۰۰۰
مشکل اصلی تایماوتشه. دوتا پینگ میده چندتا تایماوت. صبح هم که آنلاین بودم ربع ساعت خوب بود یهو پنج دقیقه دوباره پر از تایماوت میشد. کلا نشد کاری کنم.
با دوتا دکل تست کردم وضعیت همین بود. ینی نمیشه ۴-۵ ساعت به طرح طلایی ساعت رایگان بدن؟ الان حتی نتونستم تست بگیرم. از آخرای صبح شروع شده این وضعیت تا الانم هی بدتر میشه :/
آقا من با موبایل بخوام به راصد زنگ بزنم چند رو باید بزنم؟ وسطای عید زنگ زدم ۰۶۱۳۳۰۳۱ یه شرکتی برداشت من طرفا نیمساعت داشتم با یارو جر و بحث میکردم که نتم خرابه آخرش فهمیدم نیمادنت بودهالان همون شماره رو زنگ میزنم میگه اوکسین نماینده رسمی شرکت مخابرات
کسی با موبایل زنگ زده بده لطفا قضیه چیه؟
۰۶۱۳۰۳۱ میزنم یه بوق میخوره بعد میگه شمارهی مورد نظر در شبکه نیست۳۰۳۱ خالی رو میزنم میگه اعتبار کافی نیست. خلاصه که الله اعلم به ذات الصدور
نکته: همین الان نت دیسکانکنت شد الان قابل تحملتر شده. ولی دیگه اینهمه تایپ کرده بودم دلم نیومد پاکش کنم
ویرایش: همچنان داغونه. اولش چندتا پینگ منظم داد فک کردم اوکی شده.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by mohammadmohan; 05-04-2015 at 18:45.
البته از حق نگذریم دانلودش الان اوکیه. ولی توو ساعات غیررایگان دیگه غیرقابل تحمله خراب بودن نت
البته اینم بگم که سرعت تا نیمکیلوبایت هم میاد گاهی.. شماها هم اینجوری هستید یا فقط منم؟
Last edited by mohammadmohan; 05-04-2015 at 18:54.
معمولا هرچی به ساعت های اخر زمان رایگان نزدیک بشید کیفیت و سرعت بهتر میشه
بنظرم افت کیفیت بخاطر پیک مصرفی هست که تا ساعت 9 شب وجود داره که ساعت رایگان هم بیشترش می کنه
البته بعید نیست کار خودشون هم باشه چون معمولا اگه یوزر زیاد بشه سرعت افت میکنه و نباید ربطی به پینگ داشته باشه
سلام.منم وایرلس 1مگ الماس از راصد گرفتم.در یک کلام افتضاحه.حیف 600تومن هزینه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)