این ep570 تقلبیم داره ؟
من یک هدفون دور گوش یا in ear می خواستم بگیرم حدود 20 تومن البته دور گوش را بیشتر ترجیح می دم آهنگ های مورد علاقه من بیشتر راک هستند.
در مورد گارانتی و اصل بودن و ... هم توضیح بیشتری بدید.
اضافه کنم behind-the-head هم بود معرفی کنید![]()
Last edited by amin_g_p; 06-12-2010 at 18:40.
سلام با راهنمايي هاي دوستان امروز akg 321 به دستم رسيد
خوب بايد خيلي گوش كنم تا بگم.اما بيش از اندازه من رو از جهت بلندي و حجم صدا ارضا كرد
توضيحات بيشتر نياز به زمان داره
اما يه مسئله
اون فيش jack كه فيش هدفون هستش وقتي پلاستيك دور اون فلز انتهايي رو لمس ميكنم صداي خش خش شنيده ميشه
بنظرتون مشكل ساز ميشه؟
پسش بدم؟
تو حالتي كه دست نميزنم صدا مشكلي نداره اما وقتي دست به اون فيش ميزنم خش خش كوچولويي ميكنه
Last edited by privatedlove; 06-12-2010 at 19:57.
حتما یه بار ببر آواسان.
خيلي جالب شد حسين جون
من الان دوباره تست كردم درست شد و اين مشكل رو نداشت
حسين به اين ميگن deeeeeep bass خيلي خوشم اومد.دقيقا ياد و خاطره هاي ميد باس هاي 10 اينچي رو واسم زنده كرد
البته بايد بگم از كريتيو با تنظيمات default از هر نظر بهتر بود جز يه چيز كه خيلي تيس تيس داشت و فركانس هاي بالا رو رو خيلي قوي اجرا ميكرد كه تو يه سري فركانس ها باعث اذيت شنونده ميشه
واسه اين مجبور شدم كه در تنظيمات راك باكس treble رو روي منفي 9 بذارم تا مشكل كاملا رفع بشه.صداي فلتي داره.اگر بخوام اين تنظيمات و صدا رو با سيستم هاي مطرح صوتي تصويري قياس كنم اين صداي فلت من رو ياد DLS ميندازه
اما صداي حالت default و ارزش بها نسبت به خريد نشون ميده كه از زيرمجموعه ي هارمن هستش.
با توجه به بكگراندي كه از جي بي ال و انيفينتي داشتم ميشه گفت هارمن هر كارش رو امضا ميكنه.
مرسي
یادم باشه یه کلاس خوصوصی پیشت بیام تا معنی حرف هات رو بهتر بفهمم خیلی با کلاس و تخصصی میگی.
مبارکت باشه ولی خوب کلا مارک های حرفه ایی تر یه مشکلی که دارند این هست که صدا طبیعی و نزدیک به واقعیت هست برای همین عرف جامعه نمیتونند هضمش کنند. بم کنترل شده وطبیعی که فرکانس های مختلف رو خفه نکنه. جزئیات زیاد و کلا حالتی که خیلی به سبک وسیاق خیلی ها(عرف مردم) مخصوصا ایرانی ها سازگار نیست. برای همین همیشه میترسم به کسی پیشنهاد بدم.دیدی آخر هم بهت نگفتم این مدل رو بگیر.
اگه روزی لپ تاپ هم خواستی بخری یا Toshiba Qosmio یا lenovo idiapad Y series بگیر که کلا همه چیت set هارمن بشه.
برای یکی از دوستام بالالترین مدل لنوو رو گرفته بودم چند روز پیشم بود فقط باهاش آهنگ گوش میکردم. چقدر بعضی فرکانس ها رو خوب پخش میکرد قشنگ قژ قژ تار ساز رو حس میکردم.
Last edited by peaceful1; 06-12-2010 at 21:15.
بدون تعارف بايد بگم كه استاد مايي
هارمن تو زمينه صدا شخصيت خاص خودش رو داره.مثلا براي سيستم هاي صوتي خودرو دو برند اينفينيتي و جي بي ال رو داره.اصولا صداي اسپيكر ها و كامپاننت هاي اين 2 برند فلت و توي فركانس هاي بالا يه مقدار تيز هستش.اين خاصيت رو اين هدفون هم داشت.حتي جنس تا حدي به قول شما بم صدا رو هم اينجا رعايت كرده بود
ميد باس،ووفر يا بندگويي هستش كه درسيستم هاي خانگي و خودرو استفاده ميشه و رنج اجراي فركانسيش بين 50 تا 250 هرتز هستش.يعني باس قوي و عميق همراه صداي خواننده و برخي از فركانس هايي كه به موزيك مربوط ميشه.ميد باس براي اينكه صداي مطلوبي داشته باشه بايد در كنارش از يك توييتر استفاده بشه تا رنج فركانسيش كامل بشه.
اينم عكسش :
ميبينيد كه فقط ووفر داره و خبري از توييتر نيست.
لپتاپ هم اگه مايش رديف بشه حتما،فقط اگر ديتايل صدا و برخورد ناخن با گيتار واست مهمه اسپيكر هاي فوكال رو گوش كن.
در مورد سليقه ايراني هم كاملا موافقم.ايراني جماعت تيس تيس رو ذاتا دوست داره.واسه همين بلندگوهايي خودرو 718 و 6975 اينقدر تو ايران فروش رفته.
و اون DLS
اين شركت سوئدي يكي از پيشرو ترين شركت ها در زمينه صداي هاي طبيعي و نچرال هستش.در نوع خودش خاصه و جايزه easa رو هم صاحب شده.
شعارش هم اينه
Natural sound
Last edited by privatedlove; 06-12-2010 at 21:26.
دوست عزیز سورسه شما چی بودش ( منظورم پلیرتون ) و اینکه با کودوم مدل کریتیو مقایسه کردید
میشه کمی منظورتون رو واضح تر بگید.
خیلی آموزنده بود یکی گیر آوردم برم رو مخش برای این که تاپیک رو خراب نکنم تو پروفایلت کلاس درس رو ادامه میدم.(به عنوان شاگرد.)
من در خدمتم قربان
پليرم سانسا كليپ بودش كه روش راك باكس نصب كردم.
خوب مثلا الان كريتيوي كه دستم هست hq1400 بودش كه در اين صنف نبود،از 630i هم كه قبلا ازش شنيده بودم،اما قياس امشب من مقايسه با 550 و 570 بود.چيزي كه هست اينه كه كريتيو تيزيش كمتره اما طبعا تو بقيه موارد فكر نكنم حرفي واسه زدن داشته باشه.البته قياس قياسه مع الفارقه چون كريتيو قيمتش بيش از 1 سوم اين مدله.اما هر برندي واسه خودش سبك صدايي داره.
من توصيه ميكنم در بدو امر با برند هاي ارزون تر شروع كن،ميدوني چرا ميگم؟
من تقريبا 1 ماهي ميشه كه از اين سانسا با هدفون خودش و كريتيو استفاده كردم.الان موقع خريد اين ايرفون متوجه برتريش شدم.اگه شما بخوايد از كار خوب شروع كنيد طبعا قدر صدايي كه ميشنويد رو نخواهيد دانست.پس يه مدت با برند هاي معمولي كنار بيا كه دستت بياد چه انتظاراتي داري و چه كمبود هايي حس ميكني.البته من اين توصيه ها رو بر اين بنا عرض كردم كه گفتم شايد شما هم مثل بنده ي چندي پيش تجربه ي زيادي در اين مسائل نداشته باشيد.
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)