البته جسارت نباشه ولی میگن اومد ابروشو درست کنه زد چششو کور کرد![]()
البته جسارت نباشه ولی میگن اومد ابروشو درست کنه زد چششو کور کرد![]()
میدونم ولی این بیشتر بهش میخوره چون واقعا ایراد داره اونم خیلی ولی jv با اون که مدل قدیمی تر هست فقط میشه گفت نسبت به لبتاپ های گیمینگ گرافیکش ضعیفتر که این طبیعی هست چون مالتی مدیا هستش اون Nx500 هم مطمئنم از Jk مشکلش حاد تر هست چون ضخامتش کمتره مگر اینکه از یه چیز جدید برای کولینگ استفاده کرده باشه و یه باتری قوی
بالاخره دیجی کالا با نوشتن 2 بار نظر براش، کله شقی اش رو کنار گذاشت و cpu لپ تاپ nx500 رو اصلاح کرد! اول نوشته بود core i7 4500u درحالی که اشتباه بود و درستش این هس core i7 4712hq
این لبتاپ nx500 چقدر شارژ نگ میداره ؟؟؟ تو مواردی که تو نوت بوک چک داره مثلا idle wifi surfing ...... ???![]()
داداش hacker 13 پلی4 گرفتن پول دور ریختن من تجربه دارم دیگه بعد از یه مدت انقد پشیمون میشی که چرا خریدی با بقیه ی پولت موبایل بخر......هنوز خبری از این که چقدر شارژ نگه میداره نشده....شما ناراحت نباش باتریش شش سلولی هستش......در ضمن این بجای هارد دیسک ssd 512 گیگ گذاشت یعنی برنامه ها مثه(چی بگم ؟اها جت اجرا میشن( سرعت شروع ویندوز خیلی سریع مبشه......چه شود تازه با gddr5 کارت گرافیک میشه بیسته بیست
اینو داداش راس میگه، من خودم زمان پلی 2 وقتی گرفتم 1 سال نشد که ازش زده شدم، اصلا برام تکراری شد!
اخه 2 میلیون بدی گوشی که باهاش چیکار کنی هر کاری که بشه باهاش کرد با لبتاپ و PC هم میشه انجام داد ولی ps4 پول بابتش تا چندین سال باهاش بزی های روز رو انجام بدی و دیگه به لبتاپ و PC فشار نیاری![]()
من ویندوز عوض کردم. گرافیک نصبه ولی احساس می کنم یکم تصویر ماته!
احیانا از 8 نیومدید 8.1؟
گرافیک اینتل را از ایسوس بگیرید و نصب کنید چون اونی که روی cd هست مال 8.1 نیست
به خدا قسم من حاظرم قسم بخورم که فقط 2 تا 3 هفته باهاش کار کنی.....چند هفته نه ولی یه سال نشده ازش دوری میکنی
ببین......من تو کار شما دخالت نمیکنم از من میشنوی نگیری بهتره هیچی موس و کیبرد نمیشه... Playsation 4 برای بچه هاست نه شما و من و داداش qazmlp که بزرگیم دیگه از سنمون گذشته میخواییم کنکور بدیم....بعد بریم پلی 4 بگیریم ایا؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)