تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 224 از 278 اولاول ... 124174214220221222223224225226227228234274 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,231 به 2,240 از 2775

نام تاپيک: کلوپ لپ تاپ ASUS N550

حـــــرفـه ای ramingsm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

من حس میکنم اگه براتون کولینگ و باتری و خوب طبیعتا سرو صدا مهم هست JV خیلی بهتره گرافیک هم اگه کسی با لبتاپ بازی میکنه باید براش مهم باشه که باید به اون طرف بگم این لبتاپ ماله بازی نیست و بعد از 1 ساعت میشه روش نیمرو درست کرد پس حتما یه فکری به جال گیم بکنید پس نتیجه این میشه که JV بهتر عمل کرده ایسوس تو این مدل اومده چشش رو درست کنه زد کورش کرده
    البته جسارت نباشه ولی میگن اومد ابروشو درست کنه زد چششو کور کرد

اگه نباشه جاش خالی می مونه hacker13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    Root

پيش فرض

البته جسارت نباشه ولی میگن اومد ابروشو درست کنه زد چششو کور کرد
    میدونم ولی این بیشتر بهش میخوره چون واقعا ایراد داره اونم خیلی ولی jv با اون که مدل قدیمی تر هست فقط میشه گفت نسبت به لبتاپ های گیمینگ گرافیکش ضعیفتر که این طبیعی هست چون مالتی مدیا هستش اون Nx500 هم مطمئنم از Jk مشکلش حاد تر هست چون ضخامتش کمتره مگر اینکه از یه چیز جدید برای کولینگ استفاده کرده باشه و یه باتری قوی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

بالاخره دیجی کالا با نوشتن 2 بار نظر براش، کله شقی اش رو کنار گذاشت و cpu لپ تاپ nx500 رو اصلاح کرد! اول نوشته بود core i7 4500u درحالی که اشتباه بود و درستش این هس core i7 4712hq

4. این کاربر از qazmlp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    Root

پيش فرض

این لبتاپ nx500 چقدر شارژ نگ میداره ؟؟؟ تو مواردی که تو نوت بوک چک داره مثلا idle wifi surfing ...... ???

اگه نباشه جاش خالی می مونه wrath of god's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت
    IR(GUILAN)AN

پيش فرض

داداش hacker 13 پلی4 گرفتن پول دور ریختن من تجربه دارم دیگه بعد از یه مدت انقد پشیمون میشی که چرا خریدی با بقیه ی پولت موبایل بخر......هنوز خبری از این که چقدر شارژ نگه میداره نشده....شما ناراحت نباش باتریش شش سلولی هستش......در ضمن این بجای هارد دیسک ssd 512 گیگ گذاشت یعنی برنامه ها مثه(چی بگم ؟اها جت اجرا میشن( سرعت شروع ویندوز خیلی سریع مبشه......چه شود تازه با gddr5 کارت گرافیک میشه بیسته بیست

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

داداش hacker 13 پلی4 گرفتن پول دور ریختن من تجربه دارم دیگه بعد از یه مدت انقد پشیمون میشی که چرا خریدی با بقیه ی پولت موبایل بخر......هنوز خبری از این که چقدر شارژ نگه میداره نشده....شما ناراحت نباش باتریش شش سلولی هستش......در ضمن این بجای هارد دیسک ssd 512 گیگ گذاشت یعنی برنامه ها مثه(چی بگم ؟اها جت اجرا میشن( سرعت شروع ویندوز خیلی سریع مبشه......چه شود تازه با gddr5 کارت گرافیک میشه بیسته بیست
    اینو داداش راس میگه، من خودم زمان پلی 2 وقتی گرفتم 1 سال نشد که ازش زده شدم، اصلا برام تکراری شد!

تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    Root

پيش فرض

اخه 2 میلیون بدی گوشی که باهاش چیکار کنی هر کاری که بشه باهاش کرد با لبتاپ و PC هم میشه انجام داد ولی ps4 پول بابتش تا چندین سال باهاش بزی های روز رو انجام بدی و دیگه به لبتاپ و PC فشار نیاری

آخر فروم باز atlas-m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    حومه™ !

پيش فرض

من ویندوز عوض کردم. گرافیک نصبه ولی احساس می کنم یکم تصویر ماته!

حـــــرفـه ای ramingsm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

من ویندوز عوض کردم. گرافیک نصبه ولی احساس می کنم یکم تصویر ماته!
    احیانا از 8 نیومدید 8.1؟
    گرافیک اینتل را از ایسوس بگیرید و نصب کنید چون اونی که روی cd هست مال 8.1 نیست

11. این کاربر از ramingsm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه wrath of god's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت
    IR(GUILAN)AN

پيش فرض

اخه 2 میلیون بدی گوشی که باهاش چیکار کنی هر کاری که بشه باهاش کرد با لبتاپ و PC هم میشه انجام داد ولی ps4 پول بابتش تا چندین سال باهاش بزی های روز رو انجام بدی و دیگه به لبتاپ و PC فشار نیاری
    به خدا قسم من حاظرم قسم بخورم که فقط 2 تا 3 هفته باهاش کار کنی.....چند هفته نه ولی یه سال نشده ازش دوری میکنی
    ببین......من تو کار شما دخالت نمیکنم از من میشنوی نگیری بهتره هیچی موس و کیبرد نمیشه... Playsation 4 برای بچه هاست نه شما و من و داداش qazmlp که بزرگیم دیگه از سنمون گذشته میخواییم کنکور بدیم....بعد بریم پلی 4 بگیریم ایا؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •