تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 224 از 754 اولاول ... 124174214220221222223224225226227228234274324724 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,231 به 2,240 از 7539

نام تاپيک: بحث و بررسی نویز خط (پست اول مطالعه شود)

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    *ایران*=*مازندران*=*آمل*

پيش فرض

خطتون خیلی خوبه.مشکلی نیست

2. این کاربر از hossein019940 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

سلام دوستان گل من اینترنتم سرعتش اومده پاین مخابرات اصفهان میگه که خط نویز داره ولی با چیزایی که من تو سایت دیدم خط من نویز نداره شما هم لطفا نظر بدید

و یه چیزه دیگه این power که تو عکسه down پایینه تو جاهای دیگه دیدم عددش بالاتر ازمنه اصلا این پاور چی هس تو سرعت اینترنت اسر داره یا نه لطفا راهنمایی کنیید
    Last edited by rasoolasa; 14-04-2014 at 02:11.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    *ایران*=*مازندران*=*آمل*

پيش فرض

سلام دوستان گل من اینترنتم سرعتش اومده پاین مخابرات اصفهان میگه که خط نویز داره ولی با چیزایی که من تو سایت دیدم خط من نویز نداره شما هم لطفا نظر بدید

و یه چیزه دیگه این power که تو عکسه down پایینه تو جاهای دیگه دیدم عددش بالاتر ازمنه اصلا این پاور چی هس تو سرعت اینترنت اسر داره یا نه لطفا راهنمایی کنیید
    خطت عالی هست.اصلا نویزی نداری

5. این کاربر از hossein019940 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

خطت عالی هست.اصلا نویزی نداری
    خوب این power چیه کارش چیه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

شاید از موضوع اصلی اولین تاپیک گذشته باشه ولی خالی از لطف نیست که مطلب زیر را ببینید.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

امروز داشتم در اینترنت گشتی میزدم که با مطلبی در یکی از سایت ها برخورد کردم که کاربران در مورد نویز خط ADSL نوشته بودند و سایرین هم با اعلام وضعیت خط های خود در آن مشارکت می کردند. مطلب مورد نظر چون مقوله ای جدید برای کاربران بود، بسیار برای کاربران جذاب بود ولی متن نوشته شده اصلی دارای ایراداتی است. برای همین تصمیم گرفتم امروز یکمی در مورد نویز خط و عوامل آن بنویسم. شاید در یک متن جا نشود.
    در ارتباط ADSL مودم درون منزل بوسیله یک سیم مسی به مرکز مخابراتی محل متصل میشود که در آنجا هم به تجهیزات ارتباطی سرویس دهنده متصل می شوید.
    این ارتباط بین مودم ADSL شما تا تجهیزات در مرکز مخابرات (DSLAM) یک ارتباط آنالوگ است و به همین دلیل این ارتباط روی نویز و مسائل دیگر بسیار حساس است.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نحوه اتصال کاربر ADSL

در سیستم هایی که انتقال اطلاعات آنالوگ را بوسیله سیگنال ها انجام میدهند پارامتری به نام SNR وجود دارد که نشان دهنده میزان نویز موجود روی خط در لحظه اندازه گیری است. این میزان هر چه بالاتر باشد بهتر است و نشان دهنده وجود نویز کمتر روی خط است.
    اولین سوالی که دیدم برای همه ایجاد شده این است که چه عددی برای SNR خوب است؟ ۲۰dB یا ۴۰dB یا ….
    خب این همان موردی است که باعث شد این متن را بنویسم. به دلیل اینکه درست است که هرچه SNR بالاتر باشد ما نویز کمتری روی خط داریم ولی این پارامتر به تنهایی کیفیت واقعی خط ADSL را نشان نمی دهد. چرا که SNR بالا برای سرعت های اتصال بالا مهم است و در ضمن زمانی هم که شما با سرعت بالاتر متصل می شوید میزان SNR افت خواهد کرد. به طور مثال زمانی که با سرعت ۲ مگابیت بر ثانیه متصل هستید و SNR شما در حدود ۲۰dB است، اگر با سرعت ۸ مگابیت بر ثانیه متصل شوید SNR ممکن است به ۱۲dB و یا کمتر کاهش پیدا کند. این نشانه خوبی برای تشخیص مشکل نویز روی خط ADSL نیست.
    در واقع چیزی که بسیار اهمیت دارد ثابت بودن و پایداری SNR در طول مدت زمان است. ممکن است شما دارای اتصالی با SNR حدود ۴۰dB باشید ولی مرتبا در مقاطع زمانی مختلف دچار قطعی و وصلی شوید ولی کاربری دیگر با SNR حدود ۶dB هیچ مشکلی نداشته باشد. علت این امر در زمان است. وقتی شما پارامتر SNR را در مودم خود نگاه می کنید و عدد بالایی را میبینید، ممکن است لحظاتی بعد مثلا به دلیل روشن شدن کمپرسور کولر گازی منزل روی خط نویزی بیفتد که SNR در لحظه را به زیر ۶dB برساند که ادامه دار بودن این وضعیت منجر به قطعی و وصلی و مشکلات ارتباطی روی خط خواهد شد. چون شما قادر به دیدن این تغییرات در مورد خود نیستید از آن مطلع نمی شوید.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نویز های ناگهانی روی خط ADSL

پس چرا شرکت های سرویس دهنده روی این پارامتر تاکید زیادی دارند. این تاکید بی علت نیست. زیرا هر چه SNR بالاتر باشد قدرت تحمل نویز خط شما بالاتر است و با نویز های ساده مثل روشن و خاموش شدن مایکروفر و… دچار مشکل نخواهید شد. به این ترتیب خیالشان از خط شما راحت تر است ولی همانطور که در بالا گفتم این همه ماجرا نیست و باید این SNR خوب در طول مدت زمان ثابت باشد.

---------------------------------
    Last edited by vtechnique; 14-04-2014 at 14:59.

9. این کاربر از vtechnique بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

بخشی دیگری از مقاله ای که امروز خواندم و متوجه مشکلاتی در آن شدم مربوط بود به مفهوم Line Attenuation. این مفهوم که واحد آن هم dB است میزان میرایی سیگنال را نمایش می دهد. یعنی اینکه هر چه فاصله ای که سیگنال روی سیم مسی طی میکند بیشتر باشد متناسب با آن قدرت سیگنال کاهش پیدا میکند تا جایی که کاملا محو می شود.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Attenuation در ADSL

بنابراین Attenuation وابستگی به طول سیم و فرکانس سیگنال دارد. لذا شما نمی توانید از این پارامتر به عنوان وضعیت و کیفیت خط ADSL استفاده کنید. بلکه به طور تقریبی می توانید با آن طول سیم مسی بین شما و مرکز مخابراتی خود را حساب کنید. (به طور متوسط نه دقیق هر ۱۳dB حدود یک کیلومتر فاصله را نشان می دهد) یعنی به طور مثال اگر Attenuation Downstream شما حدود ۳۳dB باشد شما تقریبا ۳ کیلومتر مسیر مسی تا مرکز مخابراتی طی می کنید. دوستانی که از روی کافوهای نوری سرویس می گیرند این عدد را معمولا زیر ۱۰dB خواهند یافت.

شاید دو سوال برایتان بوجود بیاید. یکی اینکه چرا Downstream را مبنا قرار دادم نه Upstream . و دیگری اینکه آیا میشود Attenuation هم تغییر کند؟
    جواب سوال اول اینست که در ADSL سیگنال های Upstream و Downstream دارای فرکانس های متفاوتی هستند و بنابراین عدد Attenuation در هر دو متفاوت است. فرمول بالا به صورت تجربی تقریب بهتری روی Downstream میدهد. ولی مکانیزم محساسبات دقیق تر فاصله کمی از این پیچیده تر است که از حوصله این مقاله خارج است.
    پاسخ سوال دوم اینست که در حال نرمال ۹۰ درصد خطوط همیشه Attenuation ثابتی دارند و با تغییر سرعت و…. هیچ تغییری روی این پارامتر انجام نمی شود. اگر خطی تغییراتی را روی این پارامتر نشان داد به معنی این است که اتصالات سیم مسی تا مرکز مخابراتی در جایی اکسید شده و اتصال ضعیفی برقرار است که به کوچکترین تغییر در محیط قطع و وصل می شود و یا اینکه یکی از سیم های مسی دارای زمین است که باید توسط مخابرات مشکل حل شود.
    منطقا هرچه Attenuation بالاتر باشد نشانه فاصله زیاد شما از مرکز است و فاصله زیاد روی حداکثر سرعت اتصال شما تاثیر گزار است. شما هر چه دورتر از مرکز باشید با سرعت کمتری به مرکز متصل میشوید و عموما با Attenuation های بالاتر از ۴۰dB دچار مشکل در اتصال خواهید شد. (البته به وضعیت دیگر پارامتر ها هم بستگی دارد و این عدد تجربی و تقریبی است)

---------------------------------
    Last edited by vtechnique; 14-04-2014 at 14:59.

11. این کاربر از vtechnique بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

سلام
    نه مشکلی نداره. پاور میزان قدرت سیگنال ارسالی و دریافتیه. وقتی فاصله ات از مرکز کم باشه نیاز به قدرت زیاد نیست برای همین اتوماتیک تنظیم میشه و در فواصل نزدیک کم میشه. شما پارامتر های ظاهری خطت عالیه اگر نویز ناگهانی نداشته باشی.

-------------------------------------

13. این کاربر از vtechnique بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

سلام خسه نباشید به همه عزیزان که راهنمایی کردن دوست عزیز روشی هست که بشه بفهمم نویز ناگهانی دارم یا نه اخه من نویز خطم را به مدت 3 ساعت هواسم بهش بود که ببینم تغییری میکنه یا نه ولی هیچ تغییری نکرد و همیشه سابت است
    ودر ضمن adsl من 2 مگه و rate رو 2 مگ بسته شدهنباید بالاتر از 2 مگ ببندن خط من فیبر نوریه مخابرات میگه که بالاتر نمیتونن ببندن در حالی که خط هایی معمولی را 3 یا 4 مگ بسته اند مرسی

آخر فروم باز lionf3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    ایــــ تهــران ـــران

پيش فرض

دوستان این خطِ مارو هم بررسی میکنید؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •