بخش LOAD Squad فایل را به به بازی بشناسانید
خوب این شناسوندن رو توضیح بده عزیز . هیچ گزینه ای نمیاد که ما browse کنیم
بخش LOAD Squad فایل را به به بازی بشناسانید
خوب این شناسوندن رو توضیح بده عزیز . هیچ گزینه ای نمیاد که ما browse کنیم
شناسوندن نداره. تو load squad که میری، اون squad جدیده رو انتخاب میکنی. همین.
میشه بگی بازیت مال کدوم شرکته که خریدی؟ یا از کدوم سایت دان کردی؟
ما دیشب رفتیم با بچه ها 2 به 2 زدیم....خیلی سختتتت شده.اصلا پاسکاریش مثل 13 نیست.راحت نمیشه پاسکاری کرد.انگار هم بازیکنها هم توپ نسبت به 13 سنگین تر شدن.2،3 دست بازی کردیم بعدش برگشتیم به همون 13.
اینها اومدن بازی رو واقعی کنن از لذتش کم کردند.توی 13 با سرعت هر چه تمام تر میشد پاسکاری کرداما توی 14 دیگه نمیشه تند تند پاس داد فقط .........که واقعی تر هم هست البته.
به این نتیجه رسیدم که بازی هر چی غیر واقعی تر باشه لذتبخش تره.![]()
سلان دوستان من Modding 5 , Modding 6 را نصب کردم ولی هرکاری میکنم اسکوربوردایی ک تو برنامه اسمشا نوشته تو بازی نیست
چیکار کنم؟
اصلا به غیر از نقل و انتقالات تغییره دیگه ای توش نمیبینم،با این نرم افزار چ تغییراتی میکنه بازی؟؟
یه سوال دیگه،فیفا 14 تورنومنت نداره؟!؟!
خودت باید فعالش کنی برو همونجا که database رو تغییر میدی سمت راست گزینه اسکوربرد داره میتونی 6 تا انتخاب کنی
database فعال کردم و گذاشتم رو database 2.0 ،اسکوربودم انتخاب کردم ولی بازم جواب نمیده
دوستانفیفا 14 تورنومنت نداره؟!؟!
چرا داره تو قسمتی که کریر و کیک آف هست یه گزینه به نام more داره(اگه اسمشو درست گفته باشم)تو اون قسمت بری هست.
اقا فیفا14 پیشکش...من الان با هزار زحمت ویندوز 8 رو دانلود و نصب کردم الان حتی فیفا 13 هم اجرا نیمشه همون اول که اوریجن را اجرا میکنم روی فیفا پلی میزنم اون دایره ای که نوشته fifa باز میشه و بعد بسته میشه و دیگه هیچ اتفاقی نمیوفته
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)