ايكس ويژن رو فك كردم ميگي
اون كه 29800 تازه با ارسال رايگان
تو وبلاگش هست
ايكس ويژن رو فك كردم ميگي
اون كه 29800 تازه با ارسال رايگان
تو وبلاگش هست
منم توپخونه دیدم 48 تومنی را.
حداقل آدرس وبلاگشو بزار بریم ببینیم فکر کنم این طوری بهتر باشه. بدشم شما یه سر به این سایت بزن ببین من اصلا چه مدلی رو گفتم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درسته صدا سیما اصلا نمیدونست دیجیتال چیه)
والا از یکی از دوستان دیگه که داره پرسیدم. برای اونها هم قطع و وصل میشد. الان درست شده
به نظر یه کارهایی دارن میکنند.
آقا من یه مشکلی با این دستگاه 236 دنای دارم. بعد از یک وقفه طولانی که دستگاه رو روشن می کنم می زنه سیگنال موجود نیست بعد از دو سه دقیقه یواش یواش پخش شروع میشه و مشکل حل می شه. مثلا شب خاموش می کنم صبح بلند می شم روشن می کنم این مشکل به وجود میاد.مثل اینکه دستگاه باید گرم بشه بعدش یه سره کار می کنه. این قدر تحقیق کردم آخرش رفتم چی خریدم.
البته سیگنالم خوبه فکر می کنم سیگنال بین 80 تا 90 درصده. لطفا کسانی که دستگاه دنای دارند به طور ویژه کمک کنند.
آیا وجود دیشهای ماهواره کنار آنتن اثرات منفی دارد؟
نه خير تصور نمي كنم
پارازيت روي هم نمي اندازن
---------- Post added at 12:53 PM ---------- Previous post was at 12:51 PM ----------
دوست گلم اين اسم وبلاگشه:
و اينم لينك سايت كه هم قيمت داره و هم مشخصات فني:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست عزیز اشتباه متوجه شدی. من مدل ست تاپ باکس دنای را گفتم مدل 323 و 236 اچ دی.
دوستان تاحالا کسی کیفیت کانال های ایران بروی ماهواره رو که با ----- دریافت میشه، با ----T مقایسه کرده؟ کدوم کیفیت بهتری داره؟
سلام
دستگاه پرویژن t-7 من بعد از آپگرید دستگاه روشن میشه ولی دیگه بوت نمیشه و تصویر نمیاد چیکار کنم؟ نمایندگی به نظرتون قبول میکنه ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)