فقط بد جایی آپلود کردید دادم یکی از دوستان مستقیم کنه گفت تا یک ساعت دیگه فایل آماده هست دانلود میکنم و همین امشب نتیجه رو میدم![]()
فقط بد جایی آپلود کردید دادم یکی از دوستان مستقیم کنه گفت تا یک ساعت دیگه فایل آماده هست دانلود میکنم و همین امشب نتیجه رو میدم![]()
مسئله اینه که این همه دردسرم کشیدم تا آنتی ویروس داشته باشم ولی یکی دو هفته ست که فایلای exe مشکل دار شدن!!
موقع اجرا(وقتی تازه دانلود می کنم یا از فایل زیپ در میارم!) ارور میده و باید 10 20 دیقه صبر کنم تا شاید بعدش تست کنم بیاد!
با اجازه از علی آقا
شما تاریخ سیستمتونم یه چک کن ببین درسته؟
برا آپدیت بیشتر برا تاریخ ایراد میده
درسته! همیشه از تقویمش استفاده میکنم!!
قبلا یه بار اینجوری شد ریستارتش کردم درست شد!!!
دوستان معلوم نیست که نسخه 2014 Comodo کی میاد؟
عزیز جان حواب داد
در حال آپ هست
اگه شما اجازه بدید لینک مستقیم رو واسه دوستان قرار بدم
این جوابتون یعنی مشکلتون حل شد؟![]()
دقیق معلوم نیست. من فقط میتونم حدس بزنم..... اگر اوایل آذر نسخه بتا بیاد.... (نسخه ای که بشه لااقل تستش کرد).... به زور اوایل دی نسخه نهایی میاد..... یعنی داستان نسخه 2013 تکرار میشه.... Egemen که مدیر تیم توسعه و همه کاره CIS هست نه! یکی دیگه میاد و با دست پاچگی نسخه 2014 را رونمایی میکنه....بعد دو هفته بعد یه آپدیت واسه ش میاد!!..... البته این بدترین سناریوی ممکن هست.... ببینیم از تجربه نسخه 6 درس میگیرین....
اونها باید قبل از ارائه نسخه نهایی 2014 حداقل دو ماه روی نسخه 2014 بتا کار کنند، باید منتشرش کنند و ایرادها را برطرف کنند(از طریق ارسال ایرادات توسط کاربران و بتا تسترها).... نمیدونم چرا تیم کومودو زیاد تمایلی به ارائه نسخه بتای عمومی نداره.
بسیار ممنونم ،
از اینکه توی درد سر افتادید هم عذر میخوام.
امشب باهاش کار کن....
کسی هم خواست میتونید لینک بزارید اینجا، با این توضیح که: این نسخه بتا است ! < خودش گویای همه چیز است.
ایرادات بزرگ دیدید به من گزارش بدهید
مگه هر سال کمودو نسخه جدید منتشر میکنه که باید منتظر نسخه 2014 بود ؟
باید گفت نسخه 7 کی میاد
مثل آوست که باید منتظر نسخه 9 بود یا امسی سافت
سلام
کومودو بیشتر روی کارایی و و رفع باگ ها به نظر من داره کار میکنه البته فعلا شاید دنبال تکنولوژی های جدیدتر هم باشه ولی باگ کمتر داشتن خیلی بهتر از داشتن یه محصول حاضر آماده 2014 با قابلیت های جدید ولی با کلی باگ هست..الان داشتم Version History رو نگاه میکردم یهو توی یک سال دو تا ورژن Major داده و در ادامه نسخه 5 2 سال طول کشیده و مداوم نسخه های تکمیلی نسخه 5 داده تا به نسخه 5.12 رسیده و در 2013 هم که نسخه 6 آمد.
Last edited by pcsoft; 17-09-2013 at 22:20.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)