سلام دوباره
دوست عزیز شما درایوراتون رو یه بار دیگه دانلود کنید و یه
ویندوز 8.1 pro 64bit یا enterprise 64bit هم از نو نصب کنین و بدون هیچ کار اضافه ای اول گرافیک اینتل رو نصب کنید و ریست کنید و بعدش درایور amd رو نصب کنین و ریست دوباره.
دیگه باید مشکلتون حل شه . توجه داشته باشین که آپدیت amd همین سه هفته اومده پس حتما دانلودش کنین و درایور intel رو هم مطمئن بشین همین نسخس که تو این صفحه گذاشته و مطمئن هم بشین که
مخصوص ویندوز 8.1 64بیت هستش و نه ویندوز 8 یا ویندوز 7! اگر شک دارید حتما دوباره دانلودش کنین(
پیشنهاد میکنم هر دو رو دوباره دانلود کنین و البته از همین صفحه!
)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در قسمت گرافیک درایور اولی و سومی رو دانلود کنید. (توجه داشته باشین این درایورا
فقط مخصوص ویندوز 8.1 و اونم 64 بیت هستش، اگه ورژن دیگه ای میخواین بگید)
در ضمن بعضی بازی ها به صورت اتوماتیک گرافیک سوییج نمیشه و باید دستی تنظیمش کنین اگه نمیدونید کجاست و بعد از این کار هایی که گفتم رو اگه کردین و راه حل جواب نداد اطلاع بدید تا بهتون بگم چطوری اینکار رو انجام بدید.شاید اون بازی هایی که شما میخواین اجراش کنید رو باید دستی تنظیم کزد.
در ضمن اگه اصرار دارید که حتما ورژن ویندوزتون هم با ما یکی باشه من خودم از
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دانلود کردم و ورژن 64 بیت Enterprise (قبل از .com سایت پی سی دانلود رو بنویسید!) ولی اگه
Windows 8.1 64bit خودتون دارین به نظرم لزومی نداره این رو دانلود کنید چون احتمالش کمه مشکل مربوط به نوع Windows 8.1 64bit باشه.
شرکت مهم نیست شما مطمئن بشید ویندوزتون دقیقا همین نسخست حالا از هر شرکتی میخواد باشه
در ضمن تا جایی که من اطلاع دارم تو فروم های مختلفی از جمله همینجا که راجع به این لپ تاپ بحث شده مشکلی مشابه شما نبوده یا اینکه حل شده مگر اینکه سخت افزارتون مشکل پیدا کرده باشه که احتمالش کمه. پس احتمال بیشتر اینه که یه جای کارتون تو نصب درایورا ایراد داره و همچنین در مورد اون دوستانتون و مشکل از خود لپ تاپ نیست)
پس کل کارهایی که تا حالا کردین رو نادیده بگیرین و این مراحل رو انجام بدین ان شاءالله مشکلتون حل میشه.
P.S اون نوشته ی داخل کارتون لپ تاپتون یه چیزی تو مایه های Agreementی هست که موقع نصب نرم افزارها Accept میزنیم و تقریبا اصلا مهم نیست پس روی اون نوشته حساب نکنید که مثلا گفته به ویندوز قبلی بردگید
موفق باشید