تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: کدامیک از دلایل زیر را عامل اصلی کاهش ازدواج میدانید ؟

راي دهنده
726. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • مسائل مالی و آینده ی مبهم

579 79.75%
  • مهریه

112 15.43%
  • عدم اعتماد به جنس مخالف

195 26.86%
  • از بین رفتن اعتقادات

86 11.85%
  • سایر دلایل

151 20.80%
Multiple Choice Poll.
صفحه 224 از 328 اولاول ... 124174214220221222223224225226227228234274324 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,231 به 2,240 از 3272

نام تاپيک: چرا ازدواج میکنم / نمیکنم ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه مُعین's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

بنده قبل ازدواج اهل کار و پس انداز بودم
    اما همه چیز کار و پس انداز نیست !
    موارد بسیاری را میتوان گفت که از کار و پس انداز مهم تر است . مثلا اینکه در یک شرائط مناسبی وام بگیری و خانه بخری
    شرائط مناسب
    یعنی مثلا ممکنه امروز وام بگیری و خانه بخری فردا خونه ارزون شه . این شرائط مناسب نیست و ضرر است .
    موضوع اینست که گاهی انسان شبانه روز کار میکند هیچ پیشرفتی ندارد و گاهی با یک ترفند ساده در کار پیشرفت میکند .
    عرض بنده اینست (و فقط محدود به خانه و ماشین نیست) که وقتی دو نفر میشوی ، دو اندیشه در یک قالب زندگی میکند . این تضارب آرا آنهم در یک قالب نتایج خوبی دارد یعنی بعد از ازدواج فرد شریک زندگی دارد نفع و ضرر هر یک نفع و ضرر دیگری است . بنابراین تصمیم گیریها در زندگی توسط دو نفر گرفته میشود و این باعث بهتر شدن تصمیم گیریها میشود
    این موضوع مهم است : دو اندیشه در یک قالب

در مورد اینکه بعضی بعد از ازدواج وضع مالی شان بدتر میشود
    یک مشکل ما اینست که همه جیز را در مادیات میبینیم در حالیکه مادیات همه چیز نیست .
    گاهی افراد هیچ امکاناتی ندارند اما شاد هستند و گاهی همه امکانات مادی دارند و افسرده هستند .
    موضوع اصلی بعد روحیه در زندگی است و مادیات در مراحل بعد است .
    گاهی افراد اشتباه میکنن و اشتباه شان باعث مشکلات مالی میشود . خوب خیلی ساده است . باید اشتباه را اصلاح کنن .
    گاهی ممکنه یک زوج تنها اشتباهشان در زندگی تصمیم اشتباه مالی باشد اما در بقیه موارد تصمیم درست بگیرن
    دوست گرامی در جملاتتون موکدا به این عبارت اشاره دارید: دو قالب و دو اندیشه....
    حالا من میخوام با مثالی کلیت حکم شما رو نقض کنم
    افرادی که در یک قالب و یک اندیشه تونستن دنیا رو تغییر بدن مانند کارل مارکس،،بیل گیتس،،آلبرت انشتین و حتی نویسندگانی که با آثار بزرگشون هویت و انسانیت رو به انسان القا کردن نظیر : گابریل گارسیا مارکز و ...
    و اما مثالی در زمینه یک قالب و 270 مغز که حتی نمیتونن جامعه خودشون رو به نحو شایسته ای بگردونن (حذف شد)
    من ترجیح میدم مغزم درست کار کنه تا بتونم از عهده امورم بر بیام تا اینکه به فکر دو سه قالبی کردن خودم و اندیشه ام باشم اونم با ازدواج و هزار مساله بعدش
    Last edited by New Ray; 06-07-2015 at 16:02. دليل: سیاسی

2. 8 کاربر از مُعین بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

ببخشید اول اینکه این همه جوون افسرده دلیلش ازدواج نکردنه؟ ی جواب آره یا نه
    دوم اینکه این همه زن شوهر تو ایران همش سر جنگ و دعوا دارن سر هر مسئله ای چی ؟(یه چیز بیشتر از حالت عادیش)
    سوم

این چ ضرر زیانی هست ک ما خبر نداریم
    چهارم

با فرزند آوردن مشکل حل میشود؟ چرا باید اصلا حتی فرزند زیاد بیاریم؟ وقتی منابع زمین رو به اتمامه؟ وقتی اقتصاد ما مشکل داره؟ چرا به جای همون یه گله بچه یه دونه نیاریم ک بتوینم براش زندگی بهتری فراهم کنیم؟ نکنه تو ایران دولت داره فراهم میکنه خبر نداریم؟ نکنه مثل سوئد هست ک طرف مدرسه و دانشگاه میره بهش حقوق میده دولت؟ حتی اگه میدونیم نمیتونیم ی بچه رو درست ساپورت کنیم ستم به اون بچس ک بخاطر دل خودمون بخوایم بیاریمش
    1-بنده آنچه که از افسردگی میان مجردها دیده ام قابل مقایسه با متاهل ها نیست . تقریبا تمام مجردها افسرده هستند . از صدایی که برای زنگ موبایلشان انتخاب میکنند تا خنده های بلند الکی شان که میخوان بگن شادیم نشان از افسردگی دارد .
    2- دعوا متاهلین : بنده هرگز نگفتم یلخی ازدواج کنیم که بعدش دعوا کنیم
    3- ای کاش کل مطلب بنده را درباره از بین بردن طبیعت کپی میکردین و گزینش نمیکردین . بنده گفته ام مشکل اصلی طبیعت تولید نسل بیشتر نیست که توضیح دادم . آن توضیح کامل را ایراد بگیرید
    4- در باره فرزند : بنده منظورم این بود که با فرزند نیاوردن ما با بهانه از بین رفتن طبیعت مشکل حل نمیشود بلکه باید فرزند داشت و او را درست تربیت کرد تا بعدها حافظ طبیعت باشد
    Last edited by New Ray; 07-07-2015 at 12:45. دليل: لطفا از فونت عادی استفاده کنید

آخر فروم باز ArashMiniStar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    IR/MASHHAD

پيش فرض

1-بنده آنچه که از افسردگی میان مجردها دیده ام قابل مقایسه با متاهل ها نیست . تقریبا تمام مجردها افسرده هستند . از صدایی که برای زنگ موبایلشان انتخاب میکنند تا خنده های بلند الکی شان که میخوان بگن شادیم نشان از افسردگی دارد .
    2- دعوا متاهلین : بنده هرگز نگفتم یلخی ازدواج کنیم که بعدش دعوا کنیم
    3- ای کاش کل مطلب بنده را درباره از بین بردن طبیعت کپی میکردین و گزینش نمیکردین . بنده گفته ام مشکل اصلی طبیعت تولید نسل بیشتر نیست که توضیح دادم . آن توضیح کامل را ایراد بگیرید
    4- در باره فرزند : بنده منظورم این بود که با فرزند نیاوردن ما با بهانه از بین رفتن طبیعت مشکل حل نمیشود بلکه باید فرزند داشت و او را درست تربیت کرد تا بعدها حافظ طبیعت باشد
    1.الان ینی اون جوونای افسرده اولا چرا افسرده هستن؟ شما جواب منو ندادی ک ایا بخاطر ازدواج نکردن افسرده هستن؟(موضوع بسیار مهم)
    موضوع بعدی ایا مشکلات اقتصادی و فرهنگی ووو قراره با ازدواج حل بشه یا بهش افزوده بشه؟ وقتی برای مثال کار نباشه وقتی ازدواج کنه این موضوع بیشتر اون جوون رو درگیر میکنه چون باید حتی بیشتر هم در بیاره ک بتونه خرج بده این ی نمونه
    2.منظورمو نگرفتی ...دارم میگم زن شوهرای ایرانی در حال حاضر این همه دعوا مشکل دارن خارج از اون حد طبیعیش ک ب زن شوهری مربوط میشه مشکل نیست؟ اصلن نشونه چیه این همه اختلاف؟ ریشه اش کجاس؟ مگه قرار نبود با ازدواج طرف از فرش ب عرش برسه ؟کافیه ی نگاهی ب امار طلاق ها بندازی؟ این امار چی رو نشون میده؟ تازه از اینکه طلاق تو ایران هنوز ی چیز ناپسند هست و خیلیا مجبورن ب دلایل مختلف اعتقاد ب سوختن و ساختن و درست شدن تحمل کنن بگذریم...اونی ک چون بچه اورده ب زور بچه مجبوره بسازه رو چجور توجیح میکنین؟ ایا این همه ازدواج موفقه واقن ؟
    43.مشکل اصلی دقیقا تولید بچه ادمیزاده! چ بخوای چ نخوای با اومدن ی انسان اون ی سهمی از طبیعیت رو داره بر میداره (با تمام اموزش های شما!!) غیر از اینه؟ ایا این منابع اینقد زیادن ک چند تا چند تا بچه پس بندازیم؟ بعد ببخشید شما مثلا در مورد مشکل کم ابی در کشورمون ک حاد شده خبر دارین؟ از پیش بینی کارشاسا چطور! حالا بنظرتون باید جمعیت 80 میلیونی تبدیل بشه ب 200 م؟ :|
    Last edited by ArashMiniStar; 07-07-2015 at 13:41.

5. 3 کاربر از ArashMiniStar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن علوم انسانی A/|\IR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ

پيش فرض

مغلطه میفرمایید
    الان طبق این گفته تون ازدواج راه درمان افسردگی است؟

هستن مجرد هایی که افسردگی ناشی از تنهایی داشته باشن ولی منبعی نیست که بگه تعدادشون بیشتر از افسرده های متاهل هست! در واقع اونطور که به چشم میبینینم مجرد ها درد و قصه کمتر دارن نسبت به متاهل ها، خودم خیلی به چشم دیدم افرادی که از خرید های زیاد زنشون مینالن و کمرشون زیر بار مخارج شکسته و خسته شده از زندگی و زن هایی که از اخلاق گند شوهر و خسیس بازی هاشون عاصی شدن! اینها چیز هایی که بیشتر به چشم میاد/

از اون گذشته راه حل رفع افسردگی ناشی از تنهایی فقط ازدواج نیست.
    مثل این میمونه که بگیم چون خانم ها در دوران بارداری افسردگی میگیرن برن بچه از پرورشگاه بیارن و باردار نشن!!

7. 5 کاربر از A/|\IR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    IR/MASHHAD

پيش فرض

مغلطه میفرمایید
    الان طبق این گفته تون ازدواج راه درمان افسردگی است؟

هستن مجرد هایی که افسردگی ناشی از تنهایی داشته باشن ولی منبعی نیست که بگه تعدادشون بیشتر از افسرده های متاهل هست! در واقع اونطور که به چشم میبینینم مجرد ها درد و قصه کمتر دارن نسبت به متاهل ها، خودم خیلی به چشم دیدم افرادی که از خرید های زیاد زنشون مینالن و کمرشون زیر بار مخارج شکسته و خسته شده از زندگی و زن هایی که از اخلاق گند شوهر و خسیس بازی هاشون عاصی شدن! اینها چیز هایی که بیشتر به چشم میاد/

از اون گذشته راه حل رفع افسردگی ناشی از تنهایی فقط ازدواج نیست.
    مثل این میمونه که بگیم چون خانم ها در دوران بارداری افسردگی میگیرن برن بچه از پرورشگاه بیارن و باردار نشن!!
    اضافه کنم این افسردگی ناشی از تنهایی نیس در خیلی موارد
    شما نگاه کنین تو غرب با دوستی با جنس مخالف این نیاز بر طرف میشه قرار نیس ک ازدواج بر طرفش کنه؟حتما باید ازدواج باشه؟ دیگه مشکلات ما حله؟

مشکل جوونای ما ک افسرده زیاد داریم دلیلش عمدتا بر میگرده ب مشکلات فعلی مملکت ک هیچ انگیزه ای واسه اون جوون نذاشتن 4 تا تفریح درست حسابی ندارن نه کار هست ن حقوق درست درمون وضعیت فرهنگی بهم ریخته تو دوستی ها تاثیر گذاشته اینا هست ک افسردگی میاره ازدواج کردن هم فقط مشکل اینقدر اضافه میکنه ک این بدبختی ها کمرنگ تر میشع جاشو ب گنده ترش میده!
    فرض کن شما سر درد داری بعد سرطان میگیری! قطعا میچسبی ب سرطانه اون درد سرت رو فراموش میکنی از بس اون یکی سنگینه!

9. 4 کاربر از ArashMiniStar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت
    منزل

پيش فرض

سلام دوستان.چند صفحه پیش در مورد ازدواج و اینها گفتم که خوبه و از این بحث حرفا...اما الان نظرم عوض شده...البته ازدواج فی نفسه خوبه اما...
    با شکست عشقی که منه 17 ساله دیشب خوردم دیگه حاظر نمیشم حتی بهش فکر کنم تا پایان 26-7 سالگی...
    دختر خانوم از اشنا ها بودن...دیشب به طرز عجیبی توی یک مهمونی رسمی مادرشون مارو دعوت کردن مراسم نامزدی دخترشون...امشبم که شب قدر...من کلا داغون شدم...

چیکار کنم فراموش کنم این قضایارو؟ اونقد تابلو بازی دراوردم کم مونده بود تو خونه گندش دراد...

Sent from my GT-I9082

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

درمان دردت فقط گذشت زمان است
    زمانی میاد که به این روزهات میخندی
    شاید هم کمی احساس خجالت از رفتاری که داشتی
    البته شاید
    آزمودم عقل دور اندیش را
    بعد ازین دیوانه سازم خویش را

Sent from my ASUS K00S using Tapatalk
    Last edited by book3000; 08-07-2015 at 03:21.

12. این کاربر از book3000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Captain_America's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

سلام دوستان.چند صفحه پیش در مورد ازدواج و اینها گفتم که خوبه و از این بحث حرفا...اما الان نظرم عوض شده...البته ازدواج فی نفسه خوبه اما...
    با شکست عشقی که منه 17 ساله دیشب خوردم دیگه حاظر نمیشم حتی بهش فکر کنم تا پایان 26-7 سالگی...
    دختر خانوم از اشنا ها بودن...دیشب به طرز عجیبی توی یک مهمونی رسمی مادرشون مارو دعوت کردن مراسم نامزدی دخترشون...امشبم که شب قدر...من کلا داغون شدم...

چیکار کنم فراموش کنم این قضایارو؟ اونقد تابلو بازی دراوردم کم مونده بود تو خونه گندش دراد...

Sent from my GT-I9082
    سلام. پسر خوب شما فقط 17 سالتون هستش، اکثرا نوجوان ها تو این سن و سال تجربیات مشابه داشتند. یکیش خود من و میدونم هم الان واقعا بجز زمان هیچ درمان دیگه ای نیست.
    من نمیدونم رابطه شما و دختر خانوم تا چه حدی بوده ولی قرار نیست هر رابطه ای تا ابد دوام بیاره، آدما وارد رابطه ها میشن میبینن براشون کار میکنه یا نه یا ادامه میدن یا کنار میکشن.
    مهم این هست که چه درسی میگیری و از این درس چجوری تو روابط بعدی استفاده میکنی. مطمعا باش این تجربه ها هر چند ممکنه الان سخت باشه ولی ارزش واقعیش رو بعدا میشه درک کرد.
    موفق باشید.

14. این کاربر از Captain_America بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    IR/MASHHAD

پيش فرض

Sent from my GT-I9082
    از این چیزا زیاد پیش میاد تازه اینکه دوست دخترت بوده! باید یاد بگیری وقتی با دختر جماعت دوست میشی رابطه جدی نگیری چون 99 درصد تهش تموم شدن رابطه هست (بارها برام پیش اومده طرف یدفعه همیجوری زنگ زده میگه میخوام تموم کنم منم میگن عیب نداره خوشحال شدم بای !![emoji23] )

16. 2 کاربر از ArashMiniStar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mehrabooni's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

توی این سن عشق نمیفهمی چیه

این چیزایی که همسنای تو میگن همش احساسات زود گذره

بیخود کردی (مودبانه تر بگم بهتره) اشتباه کردی انقدر زود وارد این قضایا شدی

هنوز دهنت بوی شیر میده پسر جان برای خودت دارم میگم این حرفا رو وگرنه بیکار نیستم اینهمه تایپ کنم

همه اینجا خوبی شما رو میخوان پس توصیه میکنم تا چند سال دیگه که عقلت به این چیزا برسه دورو بر اینجور روابط نری

18. 2 کاربر از mehrabooni بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •