خب مشخصه دیگه
21 ثبت نامه بود شما ثبت نام نکردی و پرید دیگه
خارج از شوخی
ثبت نامه با تاخیر رو ببین
خب مشخصه دیگه
21 ثبت نامه بود شما ثبت نام نکردی و پرید دیگه
خارج از شوخی
ثبت نامه با تاخیر رو ببین
نه عزیز کاملا مشخصه که اون ثبت نام ها برای ورودی قبل 91 هس
تو سایتش چیزی نبود به نظر می رسه فقط حضوری باشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان. شايد سوالم تكراري باشه.ااما واقعا نيازمند راهنماييتون هستم.من موسسه ي غيرانتفاعي پويندگان چالوس صنايع قبول شدم. و آزاد هم عمران چالوس. الان نميدونم كدوم رو برم. از طرفي همه ميگن موسسه غيرانتفاعي بدرد نميخوره و بي نظمه و مدركش اعتبار نداره. از طرفي هم ميگن ازاد بي اعتباره.ميخوام بدونم نظر شما چيه؟ ايا واقعا موسسه غيرانتفاعي از سطح علمي پاييني برخورداره؟؟ ايا مدركش بي اعتباره؟؟ در ضمن نظر خودم اينه كه يك سال بمونم و سال ديگه كنكور بدم.اما با اين وضع وجود ميترسم شرايطي پيش كه نتونم سال ديگه دانشگاه برم يا قبول نشم..... واقعا نازمند كمك ها و نظراتتونم. (ازاد يا غيرانتفاعي؟)![]()
من پزشکی قبول شدم ولی پیش دانشگاهی رو هنوز تموم نکردم
فردا باید امتحان دیفرانسیل 2 بدم اگه بالای 10 نگیرم هم بدبخت میشم![]()
آقا من اینو یه بار دیگه هم نوشتم کسی جواب ندا...من پزشکی شیراز نیمسال دوم قبول شدم حالا دو تا سوا:
1-من باید مثل بقیه که نیمسال اول قبول شدن برم ثبت نام؟؟؟
2-ثبت نام اینترنتی فرقی با عادی نداره؟ یعنی اگه اینترنتی ثبت نام کنم دیگه لازم نیست تا شیراز برم؟؟؟
3-این تعهد نامه ی محضری خیلی جدیه؟؟حتما باید برم دفترخانه؟؟؟
میشه از رشته پزشکی دانشگاه بابل تغییر رشته داد رفت دندون پزشکی همون دانشگاه؟
اینا مدارک دانشگامه
- اصل شناسنامه و يك برگ كپي از تمام صفحات آن 2 - اصل كارت ملي و يك برگ كپي از هردوطرف
3 - شش قطعه عكس تمام رخ 4 ×3 تهيه شده درسال جاري
4 - كپي كارنامه كنكور
5 - اصل و كپي گواهي ديپلم و پيش دانشگاهي
6 - رسيد پستي براي تائيديه مدرك پيش دانشگاهي ( در اين رابطه پذيرفته شدگان مي بايست با مراجعه به اداره پست با ارائه يك برگ كپي از مدرك تحصيلي نسبت به دريافت آن اقدام نمايند )
7 - فرم تعهد ( دراين رابطه فرمهاي تعهد براساس سهميه قبولي در دانشگاه در سايت قرارگرفته است لطفا پس از تكميل، پرينت و امضاءدرروز ثبت نام تحويل گردد )
8 - متقاضيان استفاده از تسهيلات رفاهي دانشگاه اعم از (خوابگاه ، وام ) بايد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] استفاده از تسهيلات رفاهي صندوق رفاه دانشجويان را دریافت و پرينت نموده و پس از ثبت محضري در يكي از دفترخانه هاي ثبت اسناد رسمي كشور درروز ثبت نام حتما به همراه داشته باشند .
9 - پرينت و امضاء از گواهي موقت ثبت نام كه آخرين مرحله تكميل فرمها مي باشد ( اين برگه بايد درروز ثبت نام با ممهور شدن به مهر دانشكده رسميت يابد )
10 - [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (به همراه داشتن فرم تکمیل شده توسط والدین، در هنگام تحویل مدارک الزامی است)
چند تا سوال:
کارنامه کنکور همو کارنامه اولیست دیگه؟ یا باید نهایی هم ببرم؟
شماره 9 میگه گواهی موقت ثبت نام . این چیه؟
این فرم ها که گزاشته برای دانلود باید اول با کامپیوتر پر کنم بعد پرینت یااینکه اول پرینت کنم بعد با خودکار پر کنم؟
پههههه ! اگه قبول نشی ترم اول مرخصی !![]()
سلام دوستان. شايد سوالم تكراري باشه.ااما واقعا نيازمند راهنماييتون هستم.من موسسه ي غيرانتفاعي پويندگان چالوس صنايع قبول شدم. و آزاد هم عمران چالوس. الان نميدونم كدوم رو برم. از طرفي همه ميگن موسسه غيرانتفاعي بدرد نميخوره و بي نظمه و مدركش اعتبار نداره. از طرفي هم ميگن ازاد بي اعتباره.ميخوام بدونم نظر شما چيه؟ ايا واقعا موسسه غيرانتفاعي از سطح علمي پاييني برخورداره؟؟ ايا مدركش بي اعتباره؟؟ در ضمن نظر خودم اينه كه يك سال بمونم و سال ديگه كنكور بدم.اما با اين وضع وجود ميترسم شرايطي پيش كه نتونم سال ديگه دانشگاه برم يا قبول نشم..... واقعا نيازمند كمك ها و نظراتتونم. (ازاد يا غيرانتفاعي؟)![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)