تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 224 از 396 اولاول ... 124174214220221222223224225226227228234274324 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,231 به 2,240 از 3953

نام تاپيک: FIFA 13

آخر فروم باز soheilnouri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

اقا داشتم فيفا ميزدم دوستانه تو انلاين طرف رفته بود يونايتد و با بازيكناي ساختكي خودش قوي كر
    ه بود.از من عقب بود تا دقيقه ٦٠ بعد فرتي از بازي اومد بيرون.خيلي بيرون ميان نامردا...

2. این کاربر از soheilnouri بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

دوستان خواهشا کمک کنید دمتون گرم

من اون فایلی که برای آپدیت بود رو توی پوشه بازی آپ کردم و نرم افزار
    Fifa13 i68Regenerator
    هم نصب کردم ولی وقتی نرم افزار رو اجرا میکنم و آدرس پوشه که فایل اجرای بازی درونش هست رو میدم متاسفانه اون صفحه ای که باید GO بیاد که روش کلیک کنم غیر فهال هست و سریع میره
    تغییرات هم اعمال نشده مثلا لوکاس توی پاریس سنت ژرمن نیست

هیچ راه دیگه ای برای آپدیت بازی نیست
    Last edited by saadat68; 22-10-2012 at 21:38.

4. این کاربر از saadat68 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

دوستان ما هر کاری میکنیم نمیشه جهت ها رو درست کرد همه روی دکمه های ماشین حساب کیبرد هست تغییرشم نمیشه داد به جهت های کیبرد باید چی کار کنم

کاربر فعال انجمن لپ تاپ khelane's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

اقا داشتم فيفا ميزدم دوستانه تو انلاين طرف رفته بود يونايتد و با بازيكناي ساختكي خودش قوي كر
    ه بود.از من عقب بود تا دقيقه ٦٠ بعد فرتي از بازي اومد بيرون.خيلي بيرون ميان نامردا...
    عزیز هنوز اولته ببینی با چه کسای طرفی خیلی نامرد و بچه تو لایو پیدا میشن تا قبل از 5 دقیقه میتونی بیای بیرون شما در حالت کاستوم گیم رفتید واسه این طرف تیم رو ویرابش کرده بود ولی تو مود سییزن همه ترکیب و اورال بازی کن ها درست و بدونه دستکاری هست
    داری بازی میکنی طرف گل میخوره میاد بیرون از بازی خیلی حال گیز هست این قضیه

آخر فروم باز وین رونی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

عزیز هنوز اولته ببینی با چه کسای طرفی خیلی نامرد و بچه تو لایو پیدا میشن تا قبل از 5 دقیقه میتونی بیای بیرون شما در حالت کاستوم گیم رفتید واسه این طرف تیم رو ویرابش کرده بود ولی تو مود سییزن همه ترکیب و اورال بازی کن ها درست و بدونه دستکاری هست
    یه راه هست.همون اول گیمر تگ یارو رو حفظ کنی تا اومد بیرون بری یه پی ام بهش بدی و تا می تونی لیچار آبدار بارش کنی
    من چندتا گل هم عقب باشم این کار رونمی کنم بماند که یک بار یه بابایی سه چهارتا از من عقب بود مردونه تا تهش رفت
    گیم پلی تکراری نیست اما انیمیشن های حاشیه بازی خیلی زود تکراری و حوصله بر شدن

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

ول کن بابا حوصله داری . همون بهتر که بیاد بیرون . اینجور ادما اگه بازی هم بکنن گند میزنن به بازی .
    اغلب کسایی که توی دسته یک هستن فکر کنم بدونی چجورین دیگه . طرف میبینی تا یک گل زد کاملا همه رو میکشه دفاع و کلا تمام تایم باقی مونده رو توی زمین خودش پاسکاری میکنه . دیگه از این بازی بدتر هم داریم ؟ کاملا یه جنگ روانیه . طرف 3 هدف فقط داره از این کار . یا تو بیای بیرون از بازی . یا وقت کشی کنه و ببره . یا تو همه بازیکنهات رو بیاری توی حمله و فرصت خوب برای ضد حمله اون . کاملا ضد فوتبالن . من حدس میزنم اینجور ادما مال کشورهای عرب باشن .

اگه نباشه جاش خالی می مونه sam09ft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

این ps3 باز های بد بخت چی میکشن رفتم کلوپ با دوستم فیفا 13 بازی کنیم یارو گفت 250 تومن پول بازیه کلا طرف ps3 نیا برو گیمنت

پروفشنال mj94's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

دوستان خواهشا کمک کنید دمتون گرم

من اون فایلی که برای آپدیت بود رو توی پوشه بازی آپ کردم و نرم افزار
    Fifa13 i68Regenerator
    هم نصب کردم ولی وقتی نرم افزار رو اجرا میکنم و آدرس پوشه که فایل اجرای بازی درونش هست رو میدم متاسفانه اون صفحه ای که باید GO بیاد که روش کلیک کنم غیر فهال هست و سریع میره
    تغییرات هم اعمال نشده مثلا لوکاس توی پاریس سنت ژرمن نیست

هیچ راه دیگه ای برای آپدیت بازی نیست
    جواب بدین

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

شما مطمئنی ادرس درست رو دادین ؟! باید فولدر اصلی یعنی همون FIFA 13 رو انتخاب کنین .
    در ضمن لوکاس هم به پاریس سنت ژرمن نرفته !

نرم افزار رو در درایوی که بازی رو نصب کردین یا توی پوشه بازی نصب کنین ببینید مشکلتون برطرف میشه.

پروفشنال mj94's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

شما مطمئنی ادرس درست رو دادین ؟! باید فولدر اصلی یعنی همون FIFA 13 رو انتخاب کنین .
    در ضمن لوکاس هم به پاریس سنت ژرمن نرفته !

نرم افزار رو در درایوی که بازی رو نصب کردین یا توی پوشه بازی نصب کنین ببینید مشکلتون برطرف میشه.
    همونجا فایلrar رو extract کردم، بعد اجراش کردم( هم عادی و هم با run as admin)، ارور میده میگه جای فایل fifa13.exe رو پیدا کن؛ وقتی از اونجا فولدر game رو انتخاب میکنم، دوباره همون ارورو میده. ایندفعه کل فولدر fifa رو انتخاب میکنم، بازم همون اروره، درایو نصب بازیو انتخاب میکنم بازم همونه. رو صفحه هم اون چیزی که شما میگی باید go رو ازش انتخاب کنیم بازه ولی نمیشه روش کلیک کرد و هی روشن خاموش میشه تا کلا محو میشه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •