داخل ایرانی؟بعد با کدوم بانک از مسترکارت استفاده کردی وقتی هیچ کدوم قراردای ندارن.
اگه کسی هم id اصلی گرفته،خود کونامی اطلاعاتی راجع به پشتیبانی و ... از طریق ایمیل به طرف میفرسته.
داخل ایرانی؟بعد با کدوم بانک از مسترکارت استفاده کردی وقتی هیچ کدوم قراردای ندارن.
اگه کسی هم id اصلی گرفته،خود کونامی اطلاعاتی راجع به پشتیبانی و ... از طریق ایمیل به طرف میفرسته.
من نگرفتم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
...........
Last edited by constant_boy23; 21-05-2013 at 13:37.
سلام..
من پچ PESEdit 3.6 رو گرفتم و نصب کردم
ولی لباس تیما درست نشده که هیچ گند خورده تو همشون
لباس بارسلونا ابیه لباس رئال ابیه
مشکل کجاس؟؟؟
پچ مشکل داره عایا؟![]()
احتمالا شما قبلش از پچ استفاده کردی یا بازی دستکاری شده نصب کردی.
پوشه کیت سرور در محل نصب بازی رو پاک کن و دوباره پچ رو نصب کن.
نه قبلش پچی نریخته بودم
بازی پاک پاک بودالبته نسخه اسکیدرو هست
الان اون پوشه kitserver رو پاک کن و پچ رو دوباره نصب کن.اگه نشد در صورت امکان بازی رو پاک کن و از اول بریز و دوباره پچ رو بریز.
این مشکل شما مربوط به آدرس دهی و یا تداخل چند لینک لباس با هم هست.اگه از هیچ پچ و و حتی فایل استفاده نکرده باشی ممکنه مشکل از فایل edit در پوشه کونامی در my document هم باشه.
به منیجر کیت سرور ربطی نداره؟
اونو زدم رو ایکون بازی اتچ کردم و بازی اجرا هم نمیشد ولی وقتی کرک رو دوباره کپی میکردم درست میشد
یه ایکون دیگه هم بود pes 2013_100 یه همچین اسمی فک کنم
اینو run as admin کردم ارور rld.dll میده
منم انتی ویروس ندارم که بخواد فایل rld.dll رو پاک کنه
الان من دارم بازیو نصب میکنم و فایل کونامی رو تو مای داکیومنت کلا دیلیت کردم
تا ببینیم چی میشه
ولی خودم میگه باید یه ربطی به این rld.dll داشته باشه
اون فایل rld که حتما باید باشه.ممکنه فایروال ویندوز جلوش رو گرفته باشه اما مهمترین نکته همون اتچ کردن هست.به فایل pes 2013_100 کاری نداشته باش و فقط pes2013 رو اتچ کن.فایل هم که حتما باید کرک شده باشه.ضمنا حتما باید با یک فایروال جلوی اتصال بازی به اینترنت رو بگیری با خود فایروال ویندوز هم میشه.یا اینکه موقع اجرای بازی،اینترنت رو قطع کنی.
ضمنا وقتی پچ pesedit نصب میکنی بهتره اول selector رو اجرا کنی(اینترنت قطع باشه یا با فایروال جلوی اتصال seleector رو هم بگیر)و run as admin اجراش کن(توی properties تیک این گزینه رو بزن تا راحت باشی)و برای اجرای بازی و تنظیمات کیت سرور از گزینه های روی selector استفاده کن تا کاملا با پچ هماهنگ باشه.
Last edited by mohammad_87; 23-05-2013 at 21:50.
سلام دوستان يك دنه راهنمايي ميشه به من بكنينبعضي بازي هارو كه مياري pes هنگ ميكنه مياد بيرون من از نسخه اصل و بدون هيچ پچي استفاده ميكنم از چند تا از دوستام هم همينطوره.
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)