<p>سلام دوستای عزیز من smart security5 دارم و الان مدتیه نارنجی شده هنوزم مدت اعتبار یه سالش تموم نشده و ارور میده invalid user /password <br>راهنمایی کنید چیکار کنم ممنون <br><br type="_moz"></p>
<p>سلام دوستای عزیز من smart security5 دارم و الان مدتیه نارنجی شده هنوزم مدت اعتبار یه سالش تموم نشده و ارور میده invalid user /password <br>راهنمایی کنید چیکار کنم ممنون <br><br type="_moz"></p>
اسمارت سکیوریتی
سلام
دوستان، من چند وقت یه پک Eset NOD32 Antivirus گرفتم یک ساله و سه یوزره
اما بعد از 3-4 ماه گذشت از زمانش الان دیگه ارور میده . ارور invalid user/pw هستش
نمایندگی که روی جعبه بوده هم تماس گرفتم که هیــچ!
الان باید چیکار کنم؟؟؟
سلام دوستان: نحوه نشان دادن تصاویر و پیامهای هشدار انتی ویروس در این پست چجوریه؟مشکلی برام پیش اومده می خوام با نشان دادن تصویر پیام مطرح کنم.مرسی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای قرار دادن عکس در ادیتور :
بعد از آپلود عکس در آپلودسنتر انجمن
1 / آدرس عکس مورد نظر را از قسمت (Direct Link) کپی کرده
2 / برروی گزینه یواقع در ادیتور کلیک کرده تا پنجره ای باز شود
3 / آدرس عکس را در محل مورد نظر پیست کنید
4 / انتخاب گزینه ی OK.
بسیار ممنون از راهنمایی شما حالا باتوجه به تصویر زیر چند روزه انتی ویروس این پیام نشون میده هربار گزینهdeletرو میزنم پیام خطای در حین پاک سازی رو میده ایا حذف این فایل یا ویروس خطر داره که پاک نمیشه؟مرسی![]()
سلام دوستان من از نود 6 استفاده میکردم
و الان به نود 7 ارتقا دادمش و اپدیتشم کردم ولی حالا یه پیغامی داده میشه
به این متن :
باید چه کار کنم و چه تنظیماتی رو درست کنم
کل تنظیمات انتی ویروس رو هم دیفالت کردم ولی بازم درست نشد
اساتید گرانقدرچند تا سوال دارم :
1- چجوری جلوی اپدیت خودکار انتی ویروس رو بگیرم ؟ هر جا کلمه update بود غیر فعال کردم. اما باز انتی ویروس اپدیت میشه !!
2- در نسخه 6 از طریق safe mode گزینه edit رو اضافه کردم. شکل ایکن های سمت چپ سیاه شده ( صفحه اصلی که سمت چپ scan و update و tools و .. داره ) . گزینه home هم که ردیف اول بود کلا رفته . چرا اینجوری شده ؟ چکار کنم ؟ دیگه نمینویسه که تا چند روز دیگه اکسپایر میشه ( میخوام بنویسه )
3- error اپدیت نبودن سیتسم عامل رو چجوری توی انتی ویروس بردارم تا رنگش نارنجی یا زرد نشه ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)