سلام سدرا پیدا کردم ولی آپارتمان نبود چند تا خونه بود روی یکیش بود اتاق های تو در تو همونه !!!!؟!
سلام سدرا پیدا کردم ولی آپارتمان نبود چند تا خونه بود روی یکیش بود اتاق های تو در تو همونه !!!!؟!
موقع ورود این یوزر نیم رو میگه DesceALetra همونه ؟
ببینید اون خونه توسط چند بی جمبه(!)پوکید!حالا ما یه جایی رو ساختیم به اسم خونه های تو در تو.قیمت زمین اونجا متری 2 Pixel ئه(واحد پول Pixel است.)کسی اومد تو سرور به من بگه.اونجا همه ی ایرانی ها دور همیم دیگه!
ما که دور survival pixel craft رو خط کشیدیم.
علت رو هم که خودتون میدونید.
دو روانی ااومدن میگن :
speak persian = kill u
دوستان یک سرور دیگه بگید این جا دو روانی به نام های Anakin24 و Lionel میان می کشند گاو های نر :|
به چت روم مش غلام حسین خوش آمدید ....جم کنید بابا این چه پست هایی ـه میخواید تاپیک قفل شه ؟ 1 نفر 5 بار پست سره هم پست میده یعنی چی آخه میخواید چت کنید تو فروم جای چت نیست :|
پستایی که پشت سر هم داده میشه باید تلفیق بشن که نمیشن.
اسپم نیست که , راجب بازی داریم میحرفیم.
دسترسی ناظرهای مختلف متفاوته و بنده دسترسی به تلفیق پست ندارم.
چندین پست پشت سر هم ایرادی نداره درصورتی که در زمان های متفاوتی باشند.
دو پست اول این صفحه 2 دقیقه تفاوت هست بین زمان پستشون,صفحه قبل دو پست هستند که 1 دقیقه تفاوت زمانی بینشونه(از یه نفر هستند هر دو),صفحه قبل دو پست دیگه اختلافشون 2 دقیقه,دو پست هستند که کلا اختلافی ندارند و در اختلاف چندثانیه زده شدن,صفحات قبلش هم چنین چیزی دیده میشه.
درسته اسپم نیستند ولی خوب اکثرشون رو میشه در یه پست نوشت.واقعا دلیل چند ثانیه اختلاف چی هستش؟راحت با یه ویرایش پست کار راه میفته در اون صورت!(یکی دو بار هم حالا پیش میاد ولی نه چندین بار,البته شما فقط یه بار چنین پستایی دادید که احتمالا حواستون نبوده و ایرادی نداره ولی بقیه دوستان چندین بار تکرار کردن)
دلیل پاک نشدن این پست ها هم این بوده که اسپم نبودند اگرچه که اگه پاک میشدند هم منطقی میبود.
بله درسته .
من فکر کردم پستا رو تلفیق میکنه وگرنه طبق گفنه شما عمل میکردم.
--------------------------------------------------------------------------------
دوستان میاید شریکی سرور بگیریم؟ 8 9 نفر جم شیم یه سرور ران کنیم.
از این بی سروریو منت خارجیا که بهتره.
پیکسل کرافت سرور 10 نفر رو 10$ میده یعنی حدود 35 تومان. (یه همچین وی پی اسی تو ایران حدودای 80 تومان اب میخوره)
پس اگه 7 نفر باشیم میشه نفری 5 تومان ماهیانه.
ادیمینی رو هم میدیم به یه حرفه ای. (حالا خودشون گفتن ساپورت هم میکنن تضمین هم کردن که کرش نده)
خودتون میدونید که لگ هم نداره.
گه موافقید بگید تا استارت کار زده بشه.![]()
اگه حرف های منو گوش میکردید اون 2تا وحشی نمیتونستن کاری کنن 100 دفعه گفتم خونتونو پروتکت کنین همه ی صندوق ها و در را رو هم lock کنین .
این anakin 24 یه هفته است میخواد منو بکشه نمیتونه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)