سلام الان 206 صندوق دار تیپ v8 صفر مدل 91 چنده؟
سلام الان 206 صندوق دار تیپ v8 صفر مدل 91 چنده؟
پژو V8 مدل 91 ---->42.600.000
سلام، لطفاً قیمت پژو 206 صندوقدار V2 مدل 91 سفید با کارکرد 12000 کیلومتر الان چنده؟
پژو 206 SD V2 مدل 91 قیمت حدود 36 میلیون تومان با نوسان
دوستان یک تندر 90 پیدا کردم ولی رنگش سبز متالیکه ! که یه نظرم میاد فروشش سخت باشه یا دردسر ساز بشه ! نظر شما چیه ؟ قیمتش 18.900
اینم توضیحات فروشنده : تندر 90 مدل اواخر 86.E0.قابل معاوضه.سفارشی مدیران.رنگ سبز مغزپسته ای.جزو سری های اول تندر بوده و کاملأ سفارشی وارداتی و فرانسوی است.دارای ده ماه بیمه بدنه وشخص ثالث بهمراه شش سال تخفیف بیمه است.دزدگیر.روکش صندلی،دورفرمان چرمی،زیرپایی،زه گلگیرها.رینگ و لاستیک های شرکتی نو.رخ درحد نود.چراغهای عقب وجلو نو.فنی درحدصفر.بسیار کم مصرف،پرشتاب،کم خرج وکم سروصداست.شیک واکازیون.کاملأ تمیز وکارمندی وخانگی.تمام سرویس ها انجام شده اند.دوسال بعلت مأموریت خوابیده است.دوبرگ سند.فقط گلگیر عقب بعلت خطوخش عمیق رنگ شده است وگرنه تصادف یاضربه ی خاصی ندارد.ایربگ و ای بی اس..وارداتی فرانسه.رنگ سفارشی متالیک.تک و زیبا.قیمت مقطوع است لذا خواهشأ تقاضای نسیه نفرمایید چراکه پول پراید میدید ولی تندر سوار میشید.آماده مصرف واستفاده ی شخصی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قیمت های کارخانه قیمت های نقدی هستن
موقع ثبت نام اگر نقدی خرید کنید قیمت کارخانه هست اما اگر از ظرایط اقساطی استفاده کنید کمی بالاتر از قیمت کارخانه تمام میشه
با شرایطی که توضیح دادن اگر همه موارد همین باشه که گفته
قیمتش مناسبه
من پولم نقده به نظر شما ثبت نامی بخرم؟چون قیمت بازار خیلی بالاست ، هر کی هر چی بگه
405 دوگانه میخوام
الان قیمت بازار این خودرو 26.5 و قیمت قیمت کارخانه 19.5 هست ، ینی من میتونم با 19.5 صفر بگیرم از کارخانه؟
این اختلاف قیمت دلیلی داره؟
نه برادر
اون 19.5 قیمت قدیم بود الان شده 25.7
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)