به اشتباه دوبار پست شد. Delete.
ممنون بسیار مفید بود. احتمالا در زمینه های دیگه هم از این سایت استفاده کنم . مرسی.
به اشتباه دوبار پست شد. Delete.
ممنون بسیار مفید بود. احتمالا در زمینه های دیگه هم از این سایت استفاده کنم . مرسی.
Last edited by AHP-P30; 16-09-2014 at 15:29.
راهنمایی لطفاً
بعضی ها اینجوری نیستند، همه ما آدم ها اینجوری هستیم.
فقط باید شرایطش پیش بیاد تا این خصلت یک دندگی مون رو نشون بدیم.
انسان معمولا علاقه زیادی به توجیه کردن همه اشتباهاتش داره و به وقتش مشخص میشه.
به نظرم یکسری تجربه هارو هر انسانی باید خودش به دست بیاره و کلام و نصیحت هم تاثیری در روند فکری و عملی او نخواهد داشت.
اگر میخواهی کمک کنی باید به دنبال ریشه توجیهش بگردی.
برای همین حکم کلی نمیشه داد و مصداقی باید بحث کرد.
مثلا پسری که عاشق یک دختر صرفا زیبا میشه و خانواده و اطرافیان از مشکلات اخلاقی و خانوادگی دختر وارد میشن تا پسر رو منصرف کنند و در نهایت شکست میخورن.
باید از اهرم های مربوط به جسم استفاده کرد و برای توجیه فردی، توجیهاتی از همان جنس آورد و جایگزینی از جنس توجیه ارائه داد.
این جمله معروف واقعا درسته که: به زور کسی رو نمیشه به بهشت فرستاد
وظیفه ما اینه که بدون منت و چشمداشتی توصیه های منطقی و کاربردی رو برای راهنمایی فرد ارائه بدیم
وقتی هم طرف گوش نکرد و کار خراب شد، سرکوفت نزنیم...... اگر دیدیم کاری میشه برای کمک کرد، انجام بدیم. وگرنه صرفا همدردی کنیم
بالاخره تجربه نشون داده اغلب ما آدما تا سرمون به سنگ نخوره و خودمون بیدار نشیم، با مشت و لگد هم درست نمیشیم. با حبس و شلاق هم درست نمیشیم
ممنون برای راهنماییتان
این جمله آخر را متوجه نشدم!
من هم نمیخوام ایشان را تحت فشار بگذارم چون میدونم تاثیری ندارد و از تصمیمشان برنمیگرده!
من راهنماییام را میکنم و دلایلم را برای اینکه تصمیماش اشتباه هست میگویم ولی اگر قانع نشد دیگه کاری از دست من نمیآید موضوع را رها میکنم چون به عنوان یک آدمی که در سن جوانی و بزرگسالی هست باید خودش برای زندگیاش تصمیم بگیره و با عواقب خوب یا بد آن روبرو بشه!
سلام...
با آدمای سمج که مزاحمت تلفنی ایجاد میکنند و شما نمیخواهید که کسی از این موضوع پی ببرد باید چه کار کرد....؟![]()
بنظرم
یه مدت جوابشونو ندید طرف هر چقدم سیریش باشه باز خسته میشه .
اصلا نباید چیزی بگید یا جواب بدید باید طرف به این نتیجه برسه که اصلا متوجه نمیشید اقای مزاحم داره زنگ میزنه.
شمارشو تو لیست سیاه بزارین .
یکی از روش ها که تو پیامک جواب میده:
بدون بی احترامی بهشون بی محلی کنید و جواب ندید - فحش ندید یا نگید که دیگه زنگ نزنید چون اینطوری فکر میکنه توی رودرباسی افتادی یا اگه ترول باشه چون روتون تاثیر گذاشته (منفی) به این کارش ادامه میده!
Last edited by Iloveu-ALL; 18-09-2014 at 15:06. دليل: اشتباه نگارشی
با آدم های قدر نشناس چه باید کرد ؟ اونهایی که کمکشون میکنی یه کاری را انجام بدهند ولی وقتی کارشون افتاد روی غلطک دیگه اصلا شما را نمی بینند ؟!
حتما دیدید دیگه تا کارشون راه میفته جو گیر میشن و حس مدیریت بشون دست میده ..
خب دوست من حالا که شناختی ـشون دیگه کمک نکن
اصلا بهتره رابطتون رو کامل باهاش قطع کنین ، رابطه انگلی فایده نداره .
تو Black List هم بزارینشون بد نیست
Last edited by A/|\IR; 19-09-2014 at 10:10.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)