تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 224 از 421 اولاول ... 124174214220221222223224225226227228234274324 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,231 به 2,240 از 4206

نام تاپيک: آداب معاشرت

داره خودمونی میشه AHP-P30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

به اشتباه دوبار پست شد. Delete.

این سوال یه موقه واقعا برای من دغدغه شده بود، تا اینجا جوابم رو گرفتم خیلی قشنگ توضیح داده توصیه می کنم حتما گوش کن
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    فایل نهم اش هست...
    امیدوارم بهت کمک کنه
    ممنون بسیار مفید بود. احتمالا در زمینه های دیگه هم از این سایت استفاده کنم . مرسی.
    Last edited by AHP-P30; 16-09-2014 at 15:29.

کاربر فعال انجمن هنر هفتم ehsan_iace's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

بعضیها هستند که حرف دیگران را می‌شوند ولی به توصیه‌های دیگران به خصوص اعضای خانواده‌ و دوستان‌شون گوش نمی‌کنند! حتی وقتی می‌بینند ضرر کردند و دیگران درست میگفتند باز هم به حرف نشنوی‌شان و ضرردادن‌شان ادامه میدهند!

1. اینها مشکلشان چیه؟

2. بهترین راه‌حل در رفتار با آنها چیه؟ (چون می‌بینم که داره خودش را تو دردسر می‌اندازه میخواهم راهنمایی‌شان کنم تا مشکلی برایش پیش نیاد اما چون تا به حال گوش نکرده با خودم میگم بگذار سرش به سنگ بخوره تا بلکه بفهمه!)
    راهنمایی لطفاً

کاربر فعال فلسفه B.Russell's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

بعضیها هستند که حرف دیگران را می‌شوند ولی به توصیه‌های دیگران به خصوص اعضای خانواده‌ و دوستان‌شون گوش نمی‌کنند! حتی وقتی می‌بینند ضرر کردند و دیگران درست میگفتند باز هم به حرف نشنوی‌شان و ضرردادن‌شان ادامه میدهند!

1. اینها مشکلشان چیه؟

2. بهترین راه‌حل در رفتار با آنها چیه؟ (چون می‌بینم که داره خودش را تو دردسر می‌اندازه میخواهم راهنمایی‌شان کنم تا مشکلی برایش پیش نیاد اما چون تا به حال گوش نکرده با خودم میگم بگذار سرش به سنگ بخوره تا بلکه بفهمه!)
    بعضی ها اینجوری نیستند، همه ما آدم ها اینجوری هستیم.
    فقط باید شرایطش پیش بیاد تا این خصلت یک دندگی مون رو نشون بدیم.

انسان معمولا علاقه زیادی به توجیه کردن همه اشتباهاتش داره و به وقتش مشخص میشه.

به نظرم یکسری تجربه هارو هر انسانی باید خودش به دست بیاره و کلام و نصیحت هم تاثیری در روند فکری و عملی او نخواهد داشت.
    اگر میخواهی کمک کنی باید به دنبال ریشه توجیهش بگردی.
    برای همین حکم کلی نمیشه داد و مصداقی باید بحث کرد.

مثلا پسری که عاشق یک دختر صرفا زیبا میشه و خانواده و اطرافیان از مشکلات اخلاقی و خانوادگی دختر وارد میشن تا پسر رو منصرف کنند و در نهایت شکست میخورن.
    باید از اهرم های مربوط به جسم استفاده کرد و برای توجیه فردی، توجیهاتی از همان جنس آورد و جایگزینی از جنس توجیه ارائه داد.

4. 8 کاربر از B.Russell بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال farzad02's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

1. اینها مشکلشان چیه؟

این جمله معروف واقعا درسته که: به زور کسی رو نمیشه به بهشت فرستاد

وظیفه ما اینه که بدون منت و چشمداشتی توصیه های منطقی و کاربردی رو برای راهنمایی فرد ارائه بدیم
    وقتی هم طرف گوش نکرد و کار خراب شد، سرکوفت نزنیم...... اگر دیدیم کاری میشه برای کمک کرد، انجام بدیم. وگرنه صرفا همدردی کنیم

بالاخره تجربه نشون داده اغلب ما آدما تا سرمون به سنگ نخوره و خودمون بیدار نشیم، با مشت و لگد هم درست نمیشیم. با حبس و شلاق هم درست نمیشیم

6. 4 کاربر از farzad02 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم ehsan_iace's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

بعضی ها اینجوری نیستند، همه ما آدم ها اینجوری هستیم.
    فقط باید شرایطش پیش بیاد تا این خصلت یک دندگی مون رو نشون بدیم.

انسان معمولا علاقه زیادی به توجیه کردن همه اشتباهاتش داره و به وقتش مشخص میشه.

به نظرم یکسری تجربه هارو هر انسانی باید خودش به دست بیاره و کلام و نصیحت هم تاثیری در روند فکری و عملی او نخواهد داشت.
    اگر میخواهی کمک کنی باید به دنبال ریشه توجیهش بگردی.
    برای همین حکم کلی نمیشه داد و مصداقی باید بحث کرد.

مثلا پسری که عاشق یک دختر صرفا زیبا میشه و خانواده و اطرافیان از مشکلات اخلاقی و خانوادگی دختر وارد میشن تا پسر رو منصرف کنند و در نهایت شکست میخورن.
    باید از اهرم های مربوط به جسم استفاده کرد و برای توجیه فردی، توجیهاتی از همان جنس آورد و جایگزینی از جنس توجیه ارائه داد.
    ممنون برای راهنمایی‌تان
    این جمله آخر را متوجه نشدم!

این جمله معروف واقعا درسته که: به زور کسی رو نمیشه به بهشت فرستاد

وظیفه ما اینه که بدون منت و چشمداشتی توصیه های منطقی و کاربردی رو برای راهنمایی فرد ارائه بدیم
    وقتی هم طرف گوش نکرد و کار خراب شد، سرکوفت نزنیم...... اگر دیدیم کاری میشه برای کمک کرد، انجام بدیم. وگرنه صرفا همدردی کنیم

بالاخره تجربه نشون داده اغلب ما آدما تا سرمون به سنگ نخوره و خودمون بیدار نشیم، با مشت و لگد هم درست نمیشیم. با حبس و شلاق هم درست نمیشیم
    من هم نمیخوام ایشان را تحت فشار بگذارم چون میدونم تاثیری ندارد و از تصمیم‌شان برنمیگرده!

من راهنمایی‌ام را میکنم و دلایلم را برای اینکه تصمیم‌اش اشتباه هست می‌گویم ولی اگر قانع نشد دیگه کاری از دست من نمی‌آید موضوع را رها میکنم چون به عنوان یک آدمی که در سن جوانی و بزرگسالی هست باید خودش برای زندگی‌اش تصمیم بگیره و با عواقب خوب یا بد آن روبرو بشه!

ناظر انجمن فوتبال خارجی hossein blak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2014
    محل سكونت
    BRN

پيش فرض

سلام...
    با آدمای سمج که مزاحمت تلفنی ایجاد میکنند و شما نمیخواهید که کسی از این موضوع پی ببرد باید چه کار کرد....؟

آخر فروم باز roya.rashidi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2014
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام...
    با آدمای سمج که مزاحمت تلفنی ایجاد میکنند و شما نمیخواهید که کسی از این موضوع پی ببرد باید چه کار کرد....؟
    بنظرم
    یه مدت جوابشونو ندید طرف هر چقدم سیریش باشه باز خسته میشه .
    اصلا نباید چیزی بگید یا جواب بدید باید طرف به این نتیجه برسه که اصلا متوجه نمیشید اقای مزاحم داره زنگ میزنه.
    شمارشو تو لیست سیاه بزارین .

10. 3 کاربر از roya.rashidi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال مشاوره خرید گوشی موبایل Iloveu-ALL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

سلام...
    یکی از روش ها که تو پیامک جواب میده:
    بدون بی احترامی بهشون بی محلی کنید و جواب ندید - فحش ندید یا نگید که دیگه زنگ نزنید چون اینطوری فکر میکنه توی رودرباسی افتادی یا اگه ترول باشه چون روتون تاثیر گذاشته (منفی) به این کارش ادامه میده!
    Last edited by Iloveu-ALL; 18-09-2014 at 15:06. دليل: اشتباه نگارشی

12. 2 کاربر از Iloveu-ALL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه FJava's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

با آدم های قدر نشناس چه باید کرد ؟ اونهایی که کمکشون میکنی یه کاری را انجام بدهند ولی وقتی کارشون افتاد روی غلطک دیگه اصلا شما را نمی بینند ؟!

حتما دیدید دیگه تا کارشون راه میفته جو گیر میشن و حس مدیریت بشون دست میده ..

14. این کاربر از FJava بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن علوم انسانی A/|\IR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ

پيش فرض

با آدم های قدر نشناس چه باید کرد ؟ اونهایی که کمکشون میکنی یه کاری را انجام بدهند ولی وقتی کارشون افتاد روی غلطک دیگه اصلا شما را نمی بینند ؟!

حتما دیدید دیگه تا کارشون راه میفته جو گیر میشن و حس مدیریت بشون دست میده ..
    خب دوست من حالا که شناختی ـشون دیگه کمک نکن
    اصلا بهتره رابطتون رو کامل باهاش قطع کنین ، رابطه انگلی فایده نداره .

سلام...
    تو Black List هم بزارینشون بد نیست
    Last edited by A/|\IR; 19-09-2014 at 10:10.

16. 3 کاربر از A/|\IR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •