اون اوایل طرح که من ثبت نام کردم 7 روزه رسید 2000 تومن هم اعتبار داره
Sent from my ST15i using Tapatalk
اون اوایل طرح که من ثبت نام کردم 7 روزه رسید 2000 تومن هم اعتبار داره
Sent from my ST15i using Tapatalk
مال من امروز بعد از یک ماه رسید، اعتبارش هم صفر بود. منو بگو که گول جاودانی و مجری توپ و تور رو خوردم و اول فکر کردم 47000 تومن برای تماسه. دقیقآ می گفتند با 47000 تومن اعتبار اولیه و آموزشی رو نمی گفتند. یکی نیست بگه که این کلاس ها به طور مجانی توی اینترنت ریخته. سی دی فروش روبرو خونه مون هر کردوم رو 1000 تومن میده. آخه ویندوز چی داره که زده 35000 تومن؟؟؟؟ اون هم با اینترنت گرون ما. بعد از کرم حلزون حالا نوبت رایتل شده.
احتمالآ دلیل دیر فرستادنشون اینه که دیرتر این کلاهبرداریشون لو بره.
Last edited by koodak11; 11-08-2014 at 16:19.
سلام دوستان سیم رای آماز من هم بعد 30 روز رسید ..
من قبلا هم یه سیم کارت رایتل داشتم یه سه ماهی بود از سر ناچاری از اینترنتش استفاده می کردم کار را می نداخت .
الان حدود 10 روزه اینترنت این هم شده همراه اول ؟؟!! وصل می شه علامت H هم میاد ولی اطلاعات جابه جا نمی شه هر یه ساعت در حد چند کیلو بایت ؟؟؟!!! کسی تا حالا هم چین مشکلی داشته ؟؟؟؟؟؟ با سه تا سیم کارت رایتل که مال دوستان هم بود چک کردم اونا هم همین جوره با چند تا گوشی و چند تا محل این جور که من متوجه شدم کل بندر عباس رایتل خراب شده
کسی تا حالا هم چین مشکلی داشته ؟؟ زنگ بزنم 200 فایده داره ؟؟ چون همش می گفت گوشی عوض کن و سیرچ کن ، همین کارای بی خود ..![]()
من بعد 1 ماه اومد از طرح های کلاس آنلاین نمیشه استفاده کرد چون رمز ها رو سایت قبول نمی کنه و 2000 شارژ داره و فقط قابل استفاده بین خطوط رایتل هست و به هیچ کجای دیگهنمی تونی زنگ بزنی مسخره هست ...................
سیک کارت اعتباری بی شارژ انداخت بهمون 10000 تومان و شماره شانسی
بسته دارم هنوز 800 مگ مونده تا 25 اعتبار داره قعطه نمشیه استفاده کرد . فرستندشون کم آورده
این طرح رای آموز سیم کارتش به اینترنت وصل می شه با شارژ اولیش ؟؟؟
Last edited by fabregasmm; 11-08-2014 at 17:50.
اگر اینترنت قطعه در صورت فعال بودن رومینگ دیتای گوشی مشکل از خود شبکه ست
با شارژ اولیه نمیشه بسته خرید ولی بطور آزاد میشه از اینترنت استفاده کرد که اون هم چون مصرف آزاد هست خیلی زود شارژ کم می کنه
با رایتل به 3G ایرانسل رومینگ میکنید،
سرعت دانلود چند است؟
دوستان این رایتل چطوریه ؟
یه اینترنت مثل وایمکس مبین نت میخام که بدون نیاز به خط تلفن بتونم به نت وصل بشم .
کیفیت از مبین نت بهتره ولی خوب تعرفه ها بالاست واقعاً
تعرفه ها از سایت رایتل:
البته برای کوتاه مدت و از روی ناچاری می تونه یک گزینه برای انتخاب باشه
در ضمن مودم وای فای هم داره که قیمتش هست 234هزارتومن
خدا رحمتش کنه!
یه فاتحه براش بخون برو تاپیک ایرانسل![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)