همنشینی با سفلگان و افراد پست ناپسند است و همدمی گناهکاران موجب بدبینی مردم و از دست دادن اعتماد و اعتبار است
امام حسین(ع)
همنشینی با سفلگان و افراد پست ناپسند است و همدمی گناهکاران موجب بدبینی مردم و از دست دادن اعتماد و اعتبار است
امام حسین(ع)
همیشه دست هایی که به تو کمک می کنند بهتر از دستهایی هستند که برایت دعا می کنند.کوروش کبیر
Last edited by سیدعلی فلاح; 28-02-2010 at 16:08.
به اندازه آرزویتان تلاش کنید یا به اندازه تلاشتان آرزو کنید.شکسپیر
Last edited by سیدعلی فلاح; 28-02-2010 at 13:11.
آرامش ما مديون اراده اوست . دانته
اگر در كلبه كاه اندودی آرامش داشته باشي خوشبختي . ضرب المثل چيني
كساني كه در هياهوي زندگي شهري مي توانند آرامش دروني خود را حفظ كنند از بيماري هاي عصبي در امان هستند . الكسيس كارل
آرامش ذهن، حاصل پذيرفتن بدترين وضعيت است به گمان من اين كار انرزي عظيمي را آزاد مي كند.
لين يو تانگ چيني
اگرنيم قرن تجربه توانسته باشد چيزي به من بياموزد درسي جز اين نيست كه هيچ چيز جزخودت نمي تواند برايت آرامش بياورد . هلن كلر
تنها آرامش و سكوت سرچشمه لا يزال است. داستايوسكي
انسان مانند رود خانه است هرچه عميقتر باشد آرامتر است . منتسكيو
خداوندا :به من آرامشي عطا كن كه بتوانم بپذيرم چيزي را كه نمي توانم تغيير دهم ، شجاعتي عطا كن كه تغير بدهم چيزي را كه مي توانم . و عقل و حكمت عطا كن كه تفاوت اين دو را بفهمم.
دكترعلي شريعتي
عاشق بهترین ها نباش،
بهترین باش تا بهترین ها عاشق تو شوند.
Last edited by miss leila; 28-02-2010 at 19:08.
بخشندهترین مردم کسی است که به آنکه چشم امید به او نبسته، بخشش کند
امام حسین(ع)
امام رضا(ع): بزرگترین عیب همان عیبی است که خود داشته باشی ولی آن را در دیگران ببینی
Last edited by سیدعلی فلاح; 01-03-2010 at 14:20.
امام رضا علیه السلام
هیچ بنده اى حقیقت ایمانش را كامل نمى كند مگر این كه در او سه خصلت باشد: دین شناسى، تدبر نیكو در زندگى، و شكیبایى در مصیبتها و بلاها.
Last edited by سیدعلی فلاح; 01-03-2010 at 14:26.
از خودم: به جای خوب نوشتن، خوب بودن را یاد بگیریم.همه برای گفتن چیزی دارند اما کسی که دست دیگری را می گیرد اندک است. می توان خرجین خر را پر از کتاب کرد اما سنگینی کتاب و هیچ سودی از آن نخواهد برد. و چوب خواهد خورد.
بیاموزکه پیوسته شادمان باشی زیرا در شادمانی است که به خداوند، نزدیک تر می شوی .
عاشق بهترین ها نباش،
بهترین باش تا بهترین ها عاشق تو شوند.
خدايا به آنان كه ادعاي عاشقي تورا دارند بياموز كه بزرگترين گناه شكستن دل آدميان است...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)