تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 224 از 475 اولاول ... 124174214220221222223224225226227228234274324 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,231 به 2,240 از 4744

نام تاپيک: » مـشـاوره برای خرید تبـلت هـای اندرویـد

اگه نباشه جاش خالی می مونه danavan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام دوست عزیز شما یعنی 6 ساعت باهاش دانلود کردی یا وبگردی کردی رو حالت 3g جل الخالق !!!!!!!!!!!!!!!!!!

پسر عمه من امریکا هست واسه داداشش نکسوس 7 آورده ازاونجا من خیلی با نکسوس او کار کردم با همه چیزش آشنا هستم پسر عمم 3 ساعت پشت سر هم تاکید میکنم پشت سر هم 3 ساعت باهاش بازی کرد خاموش شد تبلت شما یعنی میگی باتری 4300 میلی آمپری 6 ساعت پست سر هم جواب میده من یکی از حرفی که زدید هنگ کردم !

گوشی من sony p هستش حداکثر زمانی که میتونه که میتونم باهاش یک ضرب کار کنم 3 ساعته شاید هم کمتر .... ولی این 6 ساعت ... دوستم از مکه گلکسی 3 خریده حداکثر 10 ساعت شارژ نگه میداره خوب خراب در اومده ... من آیپاد تاچ 4 داشتم قبل از جیل بریک هفته ای یک بار شارژ میکردم بعدش هفته ای سه بار .... دوباره آپ گرید کردم به 6.1.3 جیلش پرید دوباره هفته ای یک بار شارژ میکم من با نوت بوکم 3 ساعت فول شارژ کار میکنم ولی اگر بخوام بازی کنم نهایتش 45 دقیقه (hp 4520)...
    اینها همه تجربیات هستن من نمی دونم چی بگم.... حتما شما هم درست میگید .... ولی از تجربه شما یک نفر و من یک نفر رو نمیشه نتیجه گیری کلی گرفت....
    ولی چیزی که میتونم بهطور قطع بگم این تبلت باطری بدی نداره که بشه به عنوان ضعف بهش نگاه کرد.
    در ضمن شما یک لطفی کنید به صفحات آخر پیچ نکسوس 7 سر بزنید ببینید دوستانی که این وسیله رو خریداری کردن و دارن باهاش کار میکنن هم همین نظر من رو دارن شاید کمی هم نظر مثبت تر.....
    این قدر هم زود هنگ نکنید....
    Last edited by danavan; 17-05-2013 at 13:03.

کاربر فعال انجمن موضوعات علمی و علوم انسانی havzhini's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

من که تو پست بالائی گفتم بیشتر برای خواندن pdf و وبگردی و گوش دادن با هدفون با کیفیت عالی هستم..
    خدام هم به kindle fire فکر میکنم ولی خوب نکسوس اندروید خلس هست ولی کیندل رابط کاربریش یکم عجیب غریب هست..
    کیندل که از نکسوس گرونتر هست درسته ؟
    در ضمن آپدیت براش میاد مثل نکسوس ؟
    اره رابط کابری کنیدل خیلی دستکاری شده توسط امازون و اصلا شباهتی به اندروید نداره ولی خب در عین حال قابلیتهای خوبی هم بهش اضافه شده
    ولی کاستروم 4.2.2 واسش اومده روش بدون مشکل و عالی هم نصب میشه از این لحاظ مشکلی نیست
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

به نظر من واسه کتابخونی و مطالعه کیندل عالی هست هم اندازه و حجمش و هم کیفیت و رزولیشن صفحه نمایش

به نظر من اگه میخواین بدین واستون از خارج بیارن یا کیندل و یا نکسوس10 رو بگید بیارن چون در حال حاظر هیچکدوم داخل پیدا نمیشن یا قیمت فضایی دارن

3. این کاربر از havzhini بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه sajjad_doost's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    سمنان

پيش فرض

گوشی من sony p هستش حداکثر زمانی که میتونه که میتونم باهاش یک ضرب کار کنم 3 ساعته شاید هم کمتر .... ولی این 6 ساعت ... دوستم از مکه گلکسی 3 خریده حداکثر 10 ساعت شارژ نگه میداره خوب خراب در اومده ... من آیپاد تاچ 4 داشتم قبل از جیل بریک هفته ای یک بار شارژ میکردم بعدش هفته ای سه بار .... دوباره آپ گرید کردم به 6.1.3 جیلش پرید دوباره هفته ای یک بار شارژ میکم من با نوت بوکم 3 ساعت فول شارژ کار میکنم ولی اگر بخوام بازی کنم نهایتش 45 دقیقه (hp 4520)...
    اینها همه تجربیات هستن من نمی دونم چی بگم.... حتما شما هم درست میگید .... ولی از تجربه شما یک نفر و من یک نفر رو نمیشه نتیجه گیری کلی گرفت....
    ولی چیزی که میتونم بهطور قطع بگم این تبلت باطری بدی نداره که بشه به عنوان ضعف بهش نگاه کرد.
    در ضمن شما یک لطفی کنید به صفحات آخر پیچ نکسوس 7 سر بزنید ببینید دوستانی که این وسیله رو خریداری کردن و دارن باهاش کار میکنن هم همین نظر من رو دارن شاید کمی هم نظر مثبت تر.....
    این قدر هم زود هنگ نکنید....
    چشم هنگ نمیکنم از این به بعد .

عزیز جواب سوال منو ندادید (6 ساعت باهاش یکسره دانلود کردید یا نه ؟ سوال میکنم جواب منو درست حسابی بدید !!! ) ؟ بستگی داره شما با همین نکسوس چکار میکنید اگه فیلم ببینید با آخرین brightness خوب 3 ساعت بیشتر دووم نمیاره .

خودتون هم دارید میگید من با نوت بوک بازی میکنم زودتر خالی میشه . من گوشیم معمولیه باتریش هم صعیفه خوب اگه کار های معمولی باهاش انجام بدم 24 ساعت بیشتر باتری رو نگه میداره بازم میگم بستگی داره به کاری که باهاش انجام میدید .

درزم مکه کجا آمریکا کجا , اونجا هم جنساش بنجله هم از ایران گرون تر در میاد چون خودم بودم اونجا و همه چیزو میدونم .
    Last edited by sajjad_doost; 17-05-2013 at 23:48.

تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    سمنان

پيش فرض

اره رابط کابری کنیدل خیلی دستکاری شده توسط امازون و اصلا شباهتی به اندروید نداره ولی خب در عین حال قابلیتهای خوبی هم بهش اضافه شده
    ولی کاستروم 4.2.2 واسش اومده روش بدون مشکل و عالی هم نصب میشه از این لحاظ مشکلی نیست

به نظر من واسه کتابخونی و مطالعه کیندل عالی هست هم اندازه و حجمش و هم کیفیت و رزولیشن صفحه نمایش

به نظر من اگه میخواین بدین واستون از خارج بیارن یا کیندل و یا نکسوس10 رو بگید بیارن چون در حال حاظر هیچکدوم داخل پیدا نمیشن یا قیمت فضایی دارن
    رابط کاربری کیندل خیلی قشنگتره به نظر من و ساپورت نرم افزاری عالی هم داره اگه اینجور نبود از آیپد مینی بیشتر فروش نمیکرد نسخه 7 اینچیش چه برسه به 8.9 اینچیش !!! من با اینکه طرفدار اپل هستم اما در این مورد ازش انتقاد میکنم واقعا تو آیپد مینی 1 ضعیف کار کرد تو این دوره , ولی آیپد مینی 2

که داره میاد همه این تبلت های اندرویدی رو جمعا قورت میده .

پروفشنال kasi58's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

ممنون..
    نکسوس 10 بزرگ هست برام تو رده ۷-۸ اینچ میخوام ...
    خودم کیندل را خوشم اومده ازش ولی اینکه یشتر به درد خود مارکت آمازون هست و تبلیغ زیاد داره خوشم نمیاد..
    بین نکسوس ۷ و کیندل hd موندم ..کدومو پیشنهاد میکنید

کاربر فعال انجمن موضوعات علمی و علوم انسانی havzhini's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

ممنون..
    نکسوس 10 بزرگ هست برام تو رده ۷-۸ اینچ میخوام ...
    خودم کیندل را خوشم اومده ازش ولی اینکه یشتر به درد خود مارکت آمازون هست و تبلیغ زیاد داره خوشم نمیاد..
    بین نکسوس ۷ و کیندل hd موندم ..کدومو پیشنهاد میکنید

از لحاظ تبلیغ اصلا مهم نیست چون اونجوری که فکر میکنین نیست تبلیغاتش و ازار دهنده نیست
    اگرم خیلی مهمه براتون نسخه بدون تبلیغات هم داره که 15دلار گرونتره
    درضمن کاستوم cm10.1 اندروید4.2.2 هم داره که حرف نداره

اینجا یه ریویو خوب ازش هست با مقایسه امتیازی با بقیه تبلتبهای هم رده

نظر شخصی من کیندل 8.9 اچ دی بهتر هست
    Last edited by havzhini; 17-05-2013 at 14:16.

اگه نباشه جاش خالی می مونه amin5222106's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

کسی میتونه راهنماییم کنه

تبلت
    فقط برای وب گردی
    **با عمر بالای باتری
    **با کمترین هزینه
    ** کیفیت نمایشگر برام خیلی مهم هستش
    **طرجیحاً 10اینچ

تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    سمنان

پيش فرض

کسی میتونه راهنماییم کنه

تبلت
    فقط برای وب گردی
    **با عمر بالای باتری
    **با کمترین هزینه
    ** کیفیت نمایشگر برام خیلی مهم هستش
    **طرجیحاً 10اینچ
    کمترین هزینه ؟ یعنی شما میخواید کم هزینه کنید همه اینارو یکجا داشته باشه !! لطفا بودجتون رو اعلام بفرمایید تا بهتر بتونم راهنماییتون کنم ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه amin5222106's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

کمترین هزینه ؟ یعنی شما میخواید کم هزینه کنید همه اینارو یکجا داشته باشه !! لطفا بودجتون رو اعلام بفرمایید تا بهتر بتونم راهنماییتون کنم ؟
    به نظر خودم فکر میکنم اینا حداقل چیزایی هستش که رو یه تبلت باید باشه دیگه
    حالا 10اینچ هم نبود نبوده 9-8-7 هم بود ایرادی نداره

من نه سرعت پردازنده بالا میخوام
    نه حافظه داخلی بالا
    نه قابلیت نصب سیم کارت
    نه GPS
    نه بلوتوث
    نه دوربین
    نه حسگر شتاب سنج
    نه پورت USB
    نه....

بودجه هم حداقل قیمت یک تبلت ، حدوداً زیر 400

تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    سمنان

پيش فرض

به نظر خودم فکر میکنم اینا حداقل چیزایی هستش که رو یه تبلت باید باشه دیگه
    حالا 10اینچ هم نبود نبوده 9-8-7 هم بود ایرادی نداره

من نه سرعت پردازنده بالا میخوام
    نه حافظه داخلی بالا
    نه قابلیت نصب سیم کارت
    نه GPS
    نه بلوتوث
    نه دوربین
    نه حسگر شتاب سنج
    نه پورت USB
    نه....

بودجه هم حداقل قیمت یک تبلت ، حدوداً زیر 400
    دوست عزیز شما با 400 تومن مییخواید چی بگیرید ! فکر کردید 2 ساله پیشه که دلار 1100 بود و میشد با 400 تومن آیپد 2 گرفت و حتی با 500 600 تومن آیپد 3 !!

حالا این چیز هایی که گفتید رو نداره عمرا تو این رنج قیمت ! شما گفتید کیفیت صفحه نمایش , خوب دوست عزیز با 400 تومن چه پنلی میخواین

واستون بزنن با دلار 3700 !!!! دوست عزیز این مطلب در مورد باتری هم صدق میکنه خوب میخواید با این بودجه باتری آیپد 4 رو داشته باشه؟

من فقط میتونم این تبلت 7 اینچی رو بهتون پیشنهاد کنم 535 قیمتشه .
    اما با این بودجه فقط تبلت چینی میتونید بگیرید شرمنده , موفق یاشید.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •