تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: داوطلب کدام رشته در کنکور 91 هستید؟

راي دهنده
367. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ریاضی

190 51.77%
  • تجربی

105 28.61%
  • انسانی

20 5.45%
  • هنر

17 4.63%
  • سایر رشته ها

35 9.54%
صفحه 224 از 461 اولاول ... 124174214220221222223224225226227228234274324 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,231 به 2,240 از 4605

نام تاپيک: ✔ کــنــکــور 91 ؛ مشاوره ، برنامه ریزی ، شیوه های برتر

آخر فروم باز alone_boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه - پاوه

پيش فرض

سلام
    دوستان واسه فصل 2 فیزیک پیش(دینامیک) روشی،چیزی بلد نیستین که راحتتر حالیمون بشه؟؟
    بخصوص قسمت برایند نیروهاش

اگه نباشه جاش خالی می مونه farhad1122's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    کهکشان راه شیری!

پيش فرض

دوستان به نظر شما به ترتیب اولویت از نظر درآمد و پیدا کردن کار کدام خوبه ؟ ممنون میشم راهنمایی کنید فقط اونی که مطمئنه و 100 درصد کار پیدا میشه واسش .
    1- مهندسی شیمی 2- مهندسی متالوژی-مواد 3- مهندسی صنایع
    مهندسی مکانیک هم توی لیستم بود ولی گفتن برق و مکانیک خیلی سخته بیخیالش شدم . بعد این مهندسی شیمی توی تهران بزنم گرایش ایناشو کی باید انتخاب کنیم و اینکه همه دانشگاه ها همه گرایش هاشو دارند از کجا بفهمیم .
    ممنون .
    سلام
    یه چیزی رو اول بگم اینکه بیشتر بچه های اینجا پشت کنکور هستن یا فوقش دانشجو هستن (مثل خودم!) و تو کار و این حرفا نبودن که صد در صد اطلاعات کامل بدن!
    همه چیز بازار کار و درآمد نیست! علاقه و بعدش پشتکار و بعدش استعداد توی اون رشته مهم تر از همه چیزه! شما به چی علاقه دارین؟ شما که از سختی مکانیک میترسی 70 درصد درسهای مهندسی شیمی همون درسهای رشته مکانیکه!
    مهندس مکانیک باید بتونه یه جسم رو طراحی کنه و یه مهندس مواد باید بتونه بگه اون جسمی که مهندس مکانیک طراحی کرده مثلا با چه آلیاژی ساخته بشه مناسب تره. هر قسمت جسم یه ماده ای براش مناسبه با توجه به فشاری که تحمل میکنه. حرارتی که تحمل میکنه و ...
    پس چون مهندس مواد با مهندس مکانیک سر و کار داره. باز هم درسهای مشترک زیاد دارن. مهندسی مواد هم استاتیک و مقاومت مصالح و نقشه کشی صنعتی و ... داره. به اضافه ی اینکه باید شیمیتون خوب باشه.
    مهندسی مواد به نظرم از مهندسی شیمی و صنایع رشته تحقیقاتی تری هست. یعنی اگه علاقه به تحقیق و پژوهش داشته باشین خیلی جا برای کار داره. مثلا گرایش نانو مواد که تو ارشد برید خیلی توی بورسه و جای کار زیاد داره. یا مثلا بیو مواد با پزشکها و دندون پزشکها و مهندسی پزشکی باید همکاری کنید و یکی از استادامون پروفسور بیومواد هست که خیلی حال میکنه و درآمد خوبی هم داره.
    من خودم عاشق رشته مواد هستم و به نظرم خیلی جالبه!
    مهندسی صنایع اطلاعات خوبی ندارم اما به هر حال هر رشته ای سختی خودشو داره.
    شما باید توی همه ی این رشته ها ریاضی یک و دو ریاضی مهندسی و معادلات و فیزیک یک و فیزیک دو و خیلی درسهای مشترک دیگه پاس کنید. پس همشون سختی خودشونو داره! مهندسی صنایع کارش ولی راحت تر از مکانیک و ... هست انگار! و تو پروژه ها بیشتر کارهای دفتری و مدیریتی انجام میدن!
    شما باید با کسانی که سر کار میرن و تو پروژه ها هستن مشورت کنید. تا متوجه بشین هر رشته ای چه بازار کاری داره. و کاملا درسهای اون رشته رو بشناسید و الکی انتخاب رشته نکنیدو در ضمن حالا که خیلی مونده تا کنکور! حالا درس بخونید که رتبتون خوب شه! بعدا برا انتخاب رشته تحقیق کنید!
    اگه بتونید یکی از دانشگاه های برتر کشور (مثل شریف، صنعتی امیرکبیر، صنعتی اصفهان و ...) برید واقعا فرق داره با دانشگاه های معمولی! اینو جدی میگم! پس فعلا خوب درس بخونید!
    رشته هم ملاک اصلیتون علاقه باشه! این یه نصیحت برادرانه بود! نه بازار کار و اسم رشته و ... و اینکه کمتر کسی شناخت کامل به رشته ها داره. پس خودتون هم خوب تحقیق کنید!
    موفق باشید.

3. 2 کاربر از farhad1122 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن آموزش عالی Alireza SM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

سلام
    دوستان واسه فصل 2 فیزیک پیش(دینامیک) روشی،چیزی بلد نیستین که راحتتر حالیمون بشه؟؟
    بخصوص قسمت برایند نیروهاش
    دینامیک که چیزی نیست که اونم ساده ترین بخشش یعنی برآیند نیروها !
    نیروها رو در راستای هم تجذیشون کن و جمع جبری کن ! همین !

---------- Post added at 05:01 AM ---------- Previous post was at 04:59 AM ----------

شما کدوم رشته ها رو پیشنهاد میدید که مناسب باشه ؟ پس شیمی رو هم در نظر داشته باشم چون میگید جذب میکنند .
    هم خود رشته شیمی و هم مهندسی شیمی برای مهاجرت رشته های خوبی هستن .

در داخل کشور رشته برق-قدرت بهترین بازار کار رو داره و بدون پارتی هم میشه در کمتر از 2 سال کار گیرآورد .
    بعد از اون نرم افزار و مکانیک و IT و ... هستن .

آخر فروم باز tonypb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Usa

پيش فرض

سلام.
    مهندسی نرمافزار آزاد
    خوراسگان بهتره یا نجف آباد؟

Sent from my HTC Desire S using Tapatalk

آخر فروم باز alone one's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مهندسی برق- قدرت بهتره یا مهندسی صنایع - تولید صنعتی
    دوستان به نظر شما به ترتیب اولویت از نظر درآمد و پیدا کردن کار کدام خوبه ؟ ممنون میشم راهنمایی کنید فقط اونی که مطمئنه و 100 درصد کار پیدا میشه واسش .
    1- مهندسی شیمی 2- مهندسی متالوژی-مواد 3- مهندسی صنایع
    مهندسی مکانیک هم توی لیستم بود ولی گفتن برق و مکانیک خیلی سخته بیخیالش شدم . بعد این مهندسی شیمی توی تهران بزنم گرایش ایناشو کی باید انتخاب کنیم و اینکه همه دانشگاه ها همه گرایش هاشو دارند از کجا بفهمیم .
    ممنون .
    شما کدوم رشته ها رو پیشنهاد میدید که مناسب باشه ؟ پس شیمی رو هم در نظر داشته باشم چون میگید جذب میکنند .
    سلام.
    مهندسی نرمافزار آزاد
    خوراسگان بهتره یا نجف آباد؟

Sent from my HTC Desire S using Tapatalk
    دوستان گل این تاپیک فک کنم بیشتر بدردتون بخوره
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    چون اینجا اکثر دوستان کنکوری و یا دانشگاهین و کمتر با رشته ها و بازار کار آشنایی دارن
    Last edited by alone one; 09-01-2012 at 10:38.

آخر فروم باز alone_boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه - پاوه

پيش فرض

دینامیک که چیزی نیست که اونم ساده ترین بخشش یعنی برآیند نیروها !
    نیروها رو در راستای هم تجذیشون کن و جمع جبری کن ! همین !
    من بیشتر با این مشکل دارم که بردار یا جسم میده و نمیدونم کدومشون میشه F1Cosx و کدومشون میشه F1Sinx

اگه نباشه جاش خالی می مونه farhad1122's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    کهکشان راه شیری!

3

من بیشتر با این مشکل دارم که بردار یا جسم میده و نمیدونم کدومشون میشه F1Cosx و کدومشون میشه F1Sinx
    تو دینامیک بدترین کار اینه که فرمول ها رو حفظ کنی. بهترین کار اینه که فرمول ها رو حفظ نکی! و خودت به دستشون بیاری! سینوس یک زاویه مگه نمیشه ضلع مقابل به اون زاویه به وتر؟ و کسینوس هم میشه ضلع مجاور به وتر!
    در کل برای دینامیک:
    اول یک جسم رو انتخاب کنید که میخواید حرکتش و نیروهایی که بهش وارد میشه رو بررسی کنید. بعد از انتخاب جسم، مرحله بعدی انتخاب جهت بردار های x و y هست که بتونید بر اساس اون جهت مثبت و منفی رو برای خودتون مشخص کنید. که بردار ها رو بهتره در جهتی انتخا کنید که جهت حرکت جسم هست یا اینکه بیشتر نیروهای وارد بر جسم در اون راستا مثبت بشن و هم اینکه در اون جهت کمترین نیاز به تجزیه بردار ها باشه. وبردار ها خودشون در همون راستا باشن.
    مرحله بعد کشیدن نمودار جسم آزاد جسم هست. یعنی نیروهایی که بر جسم وارد میشه رو مشخص کنید. زاویه ها رو هم مشخص کنید. زاویه ها که خیلی کم از هندسههم استفاده میشه. مثل روابط زاویه ها در خطوط موازی و ...
    بعدش نوشتن فرمول معروف f=ma یا همون استفاده از قانون دوم نیوتون در راستای محورهایی که داریم یعنی x و y و روابط رو برای همه ی جسم ها به دست میاریم. بعدش روابط به دست اومده رو میشماریم. اگه مثلا 3 تا معادله و 4 تا مجهول شد خوب پس یه معادله کم داریم و مسئله حل نمیشه. میگردیم دنبال اون یه معادله و با فکر به دستش میاریم...
    برا بردار هم اگه فرض کنیم یه بردار با زاویه آلفا (نسبت به افق) داشته باشیم. اگه بردار رو به دو مولفه ی عمودی و افقی تجزیه کنیم. مولفه ی عمودی میشه بردار ضربدر سینوس آلفا و مولفه ی افقی اون بردار میشه بردار ضربدر کسینوس آلفا.(که بیشتر تو سوالای سطح شیب دار کاربرد داره!) ولی یه بار با تجزیه و تحلیل با استفاده از همون روابط سینوس و کسینوس که اول گفتم به دست بیارید تا تو ذهنتون بمونه و بفهمید که اصلا اینا از کجا اومده. برای دینامیک اول باید بردار رو کامل فهمیده باشید. بعدش برید سراغ دینامیک. و با سوالهای زیاد و متنوع حل کردن ازش میتونید تو این مبحث قوی بشید. من خودم تمام سوالهای بخش دینامیک گاج سفید رو حل کرده بودم زمان کنکور و خوب خیلی خوشم اومده بود وقتی یادش گرفتم. و با اون همه سوالی که حل کردم تا حدی رو این مبحث مسلط شدم. اومدین دانشگاه تو فیزیک یک هم این مباحث رو دارین پس خوب روش کار کنید.
    موفق باشید.

9. 4 کاربر از farhad1122 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

دوستان واسه مهندسی برق دانشگاه تهران منطقه اول چه حدود رتبه میخواد

و چه حدود درصدی

اگه نباشه جاش خالی می مونه hamid-p71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

در مرحله دوم ثبت نام آزاد{ ویرایش} آیا میشه رشته های انتخابی را تغییر داد کسی این کارو کرده؟

12. این کاربر از hamid-p71 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

یکی جواب بده تازه واردا رو تحویل نمیگیرن

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •